Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Telavivka
Ja bym nie była w takiej sytuacji, więc mnie do kurwy nie porównuj bardzo proszę, bo to nie moja bajka :D I mylisz się bardzo- seks nie jest dla wszystkich- nie dla dzieci i nieodpowiedzialnych osób!!! Kwestia podejścia? No to ładnie do niego podeszłaś, w sposób baaardzo nieodpowiedzialny.. Najlepiej się bzykać a dzieci usuwać, bo teraz ci się nie chce niańczyć, a za jakiś czas jak ci będzie pasować to zmajstrujesz nowe.. To trzeba było i z seksem poczekać, kiedy dorośniesz...

Autorka by chciala wychowywać dziecko bezstresowo ;) Ty widać dużo będziesz się musiała nauczyć chcieć mieć dzieciaka ;)

haha tak ok ok ale kazdy ma swoj rozum i umie zastosowac anty a nie sprawiac sobie przyjemnosc bez wspomnienia na konsekwencje .... dziecinada

kochalam sie swiadomnie to prawda.ale w przeciwienstwie do was panie kochalam sie,a ze zawiodla pewna bardzo istotna sprawa to moja wina?.nie jestescie osobami godnymi uwagi a tym bardziej dyskusji na jakikolwiek temat.

Gość Telavivka
do soap, Ja nie matka Polka, mam dopiero 22 lata. Owszem, oczywiście, że zawodzi, ale wątpię że w tym przypadku w ogóle była stosowana :D:D Dlatego też nawet stosując ją trzeba się liczyć z możliwością wpadki, nie ma nic na 100%!!

Gość Telavivka
''nie jestescie osobami godnymi uwagi a tym bardziej dyskusji na jakikolwiek temat.'' to po jaki huj tu wchodzisz i piszesz??? Czego chciałaś i się spodziewałaś? Pochwał? Akceptacji?? Pfffffff... ;/

O jejku!!!!drogie matki żony itp -co za wulgaryzmy..... maluszek963 wiem że to nie legalne, ale poszukaj bezdzietnego małżeństwa którzy nie mogą mieć własnego i "'oddaj" im to dziecko jesteś w dobrej sytuacji bo zagranicą i nikt cie nie zna--przynajmniej będziesz miała sumienie czyste ze nie zabiłaś a przyczyniłaś sie do szczęścia innych ludzi...

to zadne usprawiedliwienie... jezeli sie bzykasz tzn jestes gotowa na ewentualne cos... a tak.... to sama widzisz jak jest..

Gość autorko podaj e-maila
to dam ci kilka namiarów na fachowych lekarzy

Gość soap
eh i przeperaszam za nazwanie cie glupia cipa. ponioslo mnie troche :O

maluszek963 byłam kiedys w tpodobnej sytuacji, co prawda byłam troche starsza od Ciebie. Raczej mało prawdopodobne ze po stosunku który odbyl sie 15.06.10r miałabys jakies objawy ciazy. No ale test wykazał ciąże...mozesz dla pewności zrobić jeszcze jeden. Jak bedziesz ciciała pogadac to pisz. A tak btw tez jestem z Trójmiasta:) A tym gadaniem sie nie przejmuj. Nikt nie wie jak sie zachowac w danej sytuacji dopóki sam się w niej nie znajdzie.

sa rozne wyjscia,wybierajac ten suma sumarum najgorszy... to raczej swiadczy o tobie

tele cos tam.zostan wrozka zbijesz fortune:).pokazujesz jakim ejstes czlowiekiem.wspolczuje takiego zacofanego podejscia do zycia.przypomina mi pani kobiety co maja 80lat i siedza na laweczce przed blokiem.jeden sort ludzi.pozdrawiam i zycze szczescia

Gość Telavivka
Nic się nie stało.. przecież jestem babą :D A mnie tez ponosi jak takie coś czytam, dlatego tak ostro piszę.. Krew człowieka zalewa na takie coś...

Gość do maluszka
a kto tu napisał, że ty ponosisz odpowiedzialność za czyjeś poronienie???? czytałam kilka razy i nie znalazłam takiego tekstu. Rzeczywiście młoda jesteś i głupia, że zwykłego tekstu ze zrozumieniem nie umiesz przeczytać (to ciekawe jak pójdzie na maturze). Tu chodzi o to, żebyś nie pisała że masz problem, że cię nie rozumiemy, że jesteś załamana, bo PRAWDZIWYCH problemów to ty nie miałaś. Poronić dziecko TO JEST DOPIERO problem i ból a nie wpadka, którą się ma na własne życzenie. Pytałaś o opinie, to ją wyrażamy, a że jest odmienna od twojego toku myślenia to od razu jesteśmy te złe

Gość twoja sprawa twoj problem
" Nie życzę tego koszmaru nawet największemu wrogowi, mimo że po tym tekście poczułam wręcz ból, to nie życzę ci tego, mimo że zasługujesz na taką tragedię. Zanim kiedykolwiek powiesz czy napiszesz TAKIE SŁOWA, to walnij się w łeb najpierw, bo naprawdę nie dociera nadal do mnie co tu przeczytałam" to niech do ciebie nie dociera, co prawda to prawda. dla niektorych lepiej ze organizm sam pozbywa sie pasozyta. to ze dla wielu to jest cel zycia - no coz, samice tak maja. co to kogo obchodzi ze ktos chce miec dziecko a nie moze, zycie jest brutalne i niesprawiedliwe i nikt nie twierdzil ze jest inaczej. wiec urzadzajcie sobie lamenty, robcie pogrzeby testom ciazowym i traktujcie fizjologiczne wydalenie galarety ktora najprawdopodobniej nie przezylaby ze wzgledu na wady genetyczne jako najwieksza zyciowa tragedie :o

Gość Telavivka
Ty mnie oceniasz??!! Ja pokazuje jakim jestem człowiekiem?? A co ty pokazujesz? I co sobie reprezentujesz? Skoro drażni cię opinia innych po jakiego grzyba o nią pytasz? Każdy ma prawo do własnego zdania, krowa! ;/

Gość ooooo cholera
telavivka to masz problem, nie potrafisz panować nad sobą :P ale bluzgi wychodzą Ci "świetnie", możesz być z siebie dumna ;)

Gość tak czytam i czytam
szkoda że ciebie maluszku matka nie wyskrobała - żywcem po kolei lekarz nie odrywał ci rączek, potem nóżek a na koniec nie zmiażdżył tej głupiej pustej główki....

Gość lilann86
Słuchaj dziewczyno ty tylko piszesz o sobie a twoj partner uważam ze pojechał z toba tylko wybzykać sie i dibrze wiesz ze on po przyjeżdzie powie ok bylo milo nara. Tego się boisz.Na nastepny raz wybież sie z osoba odpowiedzialną za to co sie wydaży i tego konsekwencje. Dlatego chcesz usunąć bo on nie kocha ciebie tylko bzyka

Na jakie wlasne zyczenie wpadka? stosowala antykoncepcje i ja zawiodla, bywa. od kiedy wynaleziono srodki anty seks nie musi wiazac sie z prokreacja, nie potraficie tego ogarnac? za trudne? i takie tepaki maja pozniej dzieci, dramat :o

Gość Telavivka
A zresztą.... już lepiej być z tego samego sortu co mohery niż zabójcy!!!

wydaRZy, to po pierwsze. jaka glowka w 6 tygodniu, nie moge :O:O:O

jezeli jestes taka .. "DOROSLA" w cudzyslowiu oczywiscie... i "gotowa" na seks to automatycznie powinnas byc przygotowana na ewentualne SPLODZENIE DZIECKA a nie tylko na SEKS Z PRZYJEMNOSCI...

wiecie drogie panie,bardzo dziekuje za pomoc ,za slowa otuchy.nie wiedzialam ze kobieta kobiecie moze byc wilkiem w takich sprawach,przeliczylam sie niestety.test na pewno powtorze oraz pojde do ginekologa jak najbardziej.moze to jednak test sie pomylil.dziekuje bardzo wszystkim.maluszek963@wp.pl prosze.mysle ze temat zamkniety.

sweet89, jezeli ty uwazasz sie za dorosla tylko z tego powodu ze sie puscilas, wtopilas i urodzilas siedzac pewnie na karku rodzicom swoim czy chlopaka - faktycznie, masz z czego byc dumna.

Gość Telavivka
ooooo cholera Dziękuję! A ty głupia autorko widzę piszesz tu tylko po to, bo zżera cię sumienie, szukasz akceptacji i pocieszenia! chcesz je zagłuszyć? Mam nadzieję nie uda ci się to przez całe twoje zjebane życie. A kij ci w ryj! Twoja matka powinna była popełnić aborcję, bo aż szkoda, że takie jebaki żyją na tym świecie, flaki się przewracają!