Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet32wrocław

Dlaczego tak jest z mężatkami?

Polecane posty

Gość facet32wrocław
Nie zgodzę się z Tobą BeBols tak do końca, ponieważ ja nie mam dzieci, a w związku małżeńskim jestem 11 lat, ale poniekąd masz rację bo to jest częsta przyczyna. A co do Twojej wypowiedzi qrowkaciagotka@o2.pl, to jet to podobna sytuacja, jak w moim związku, a wręcz identyczna, jednak dla mnie problem seksu nie jest najważniejszy. Pytasz mnie co masz zrobić, ale ja nie potrafię Ci odpowiedzieć, bo gdybym znał odpowiedź, to pewnie nie zastanawiałbym się nad nią tutaj na forum. Jedno Ci mogę poradzić, że nie traktuj każdego faceta, jako samca, który chce sexu, ale czasem warto porozmawiać, bo tak jak w moim przypadku, mi brakuje pogadania, wypadu na spacer a na tym etapie znajomości trudno powiedzieć, co będzie dalej, ale zawsze warto spróbować, jeśli na prawdę się tego chce!

Gość facet32wrocław
qrowkaciagotka@o2.pl A już dokumentnie nie potrafię Ci doradzić, co zrobić, żeby podsycić ogień w związku! Ja długo próbowałem, a teraz już jestem tym trochę zmęczony :-(

To akurat znam z kontaktów z innymi parka- wpadka-ślub - urodzenie dziecka - a potem wypalony związek

Ale u Ciebie na tym etapie było normalnie, tak? Sama mam problem i nie umiem nic zaradzić. A Ty próbujesz rozmawiać o tym z żoną? A może przyszedł moment, że żona chce dziecka, a nie tylko beztroskiego seksu?

Widzisz, ale ja nie traktuję faceta jak samca. Mój facet nigdy nie był takim "typowym samcem", który myśli tylko o seksie, był i jest odpowiedzialny i rozsądny, ale w łóżku lubił sobie pohulać, lubiłam w nim to połączenie cech. A teraz jego libido spadło niemalże do zera. Bynajmniej w stosunku do mnie...:(

BeBols, u nas nie było szybkiego ślubu, bo dziecko. Ślub był po narodzinach maluszka. Był czas, aby się zastanowić. I powtarzałam narzeczonemu wiele razy, że jeśli traktuje ślub jako mus, to ja- dziękuję. Mówił że chce spędzić ze mną życie, bo kocha.

grać w sensie udawać ze sie ma flirt ( o romansowaniu nie pisze bo to wyższy poziom ) maile smsy o dziwnych porach ,pojawienie sie nowych ilus tam męskich imion w telefonie poczcie komunikatorze Jak będzie zero reakcji ze strony męża - pytania ,zazdrość, kontrola - to będziesz znała odpowiedz

Tyle, że mąż z natury nie jest zbyt zazdrosny. Rada jest dobra, z pewnością, ale nie w każdym przypadku. Bo ja nie chcę się bawić w takie rzeczy, wolę czarno na białym, jasno i prosto w oczy. Już nie umiem o tym rozmawiać, ale będę musiała, chcę wiedzieć co się tak naprawdę dzieje, nie wyobrażam sobie żyć tak już zawsze, bez czułości, bliskości i w celibacie niemalże. Nie mniej jednak, dziękuję, pomyślę o tym, choć raczej w moim przypadku nic nie pomoże.

jak rozmowa nic nie daje to warto inaczej to rozegrać Ja tez wychodziłem z założenia ze chce wiedzieć w co sie gra - a w nic sie nie grało - wręcz padało zapewnienie "wiem co robię niz złego sie nie dzieje " a potem sie człowiek budzi z ręką w nocniku

Mam podobny problem, staż małżeński 2 lata, ale znamy się już 8 lat. Najgorsze jest to, że rozmowa nic nie daje. Jedna strona się stara, a druga mimo wszystko nie. Albo nie rozumie problemu, albo nie chce go zauważyć, gdyż dla tej drugiej osoby tak jest lepiej.

Gość to przykre co piszecie
Ja mam niewielki staż, bo dopiero 4 lata po ślubie i dalej jest wspaniale, ale boję się, że kiedyś też wedrze się taka rutyna do naszego małżeństwa i ciężko będzie się z niej wyrwać. To przykre, że czasem 1 osoba odsuwa się, odpuszcza sobie i mimo, że druga strona się stara to i tak dalej tkwi się w martwym punkcie. Nie wyobrażam sobie takiej bezradności. Wyjść z rutyny muszą starać się oboje małżonkowie, nie tylko jedno z nich. Ale myślę, że nawet jeśli żadne rozmowy nie przynosza oczekiwanych rezultatów, to poszukanie sobie "przyjaciółki" czy "przyjaciela" z ktorym się chodzi do łóżka i jednocześnie oszukiwanie współmałżonka, nie jest najlepszym wyjściem.

do qrowkaciagotka@o2.pl WIELE KOBIET NIE ROZUMIE ZE JAK PO PORODZIE facet zaczyna sie uchylac to znaczy ze juz seks mu nie smakuje. Oznacza to ze kobieta ma za szeroka pochwe i jego prac juz nie ma tych doznan co poprzednio. Trza cwiczyc pochwe.Pani dr Wislocka w Sztuce Kochania zaleca zaciskanie codziennie 20 razy pochwy ( lub inaczej pecherza moczowego) PO MIESIACU PODOBNO POWRACA POPRZEDNIA ELASTYCZNOSC I DOZNANIA . Ja osobiscie lubie jak na penisie zaciska sie szparka ,strasznie mnie to jara i nawet jak jestem juz fizycznie zmeczony to przywraca mi to jurnosc Tak ze uczcie sie kobitki i zaciskajcie szparki dla waszych facetow a seks rozkwitnie na nowo!

Gość manusia30
ja mialam tak samo chciałam tylko pogadać a faceci tylko o jednym. jak pisałam że sex nie wchodzi w grę to przestawali pisać . wiesz lepiej nie szukaj takiej przyjażni bo to może przerodzić się w coś więcej i narobisz sobie kłopotów. trzeba jakoś pogadać ze swoją malżonką . wyjdżcie na randkę . zróbćie romantyczny wieczór trzeba się cieszyć z tego co się ma , napewno znacie się jak lyse konie, kto cię zrozumie jepiej jak żonka. kryzys przejdzie. w małżeństwie jestem 8 lat -trochę fantazj,i poproś żonkę, może da się namówić :)

Gość strasznie znudzony mąż
facet, a twoja kobieta mówi to samo o tobie, że sięnie starasz, że nie inwestujesz w miłość, że ją zaniedbujesz. albo rozwidźcie się i wtedy szukaj sekshuraganu albo dogadajcie. Ja się dogadałem, mimo, że wszystko wyglądało baaardzo mizernie. Oboje poszliśmy po rozum do głowy i mam teraz nadzieję na nowe życie ze starą żoną.