Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła krówka

panowie obecnie są bardziej jak panie

Polecane posty

no patrzcie go! różki mu na milimetr podrosły!

Rogi na głowie mężczyzny źle mi się kojarzą.

"Na: "Kto to jest Komiczne?" To ja nie wiem. Nowy tu jestem." Moze i lepiej dla Ciebie, jedna zazdrość do deal with już w końcu jest ;-)

ike no patrzcie go! różki mu na milimetr podrosły! Ale już mi wstyd ... bo Brum. Nie powinienem tak brzydko Brum pyskować, ale z drugiej strony skoro sama nie wie, to kto za Nią powinien wiedzieć?

cholera no on jest niereformowalny jak to dobrze, że jednak nie podlega mojej nauce lusiu.....................:P

Prawdziwy mężczyzna powinien za kobietę wiedzieć to, czego ona nie wie.

"jak to dobrze, że jednak nie podlega mojej nauce lusiu....................." O przepraszam, ale znowu odwracasz kota ogonem - ja tylko stwierdziłam, że pomimo iż kuszący materiał, nie mogłabym Ci Baobaba podebrać, bo to nie w moim stylu :P

Prawdziwy mężczyzna powinien za kobietę wiedzieć to, czego ona nie wie. oj to jego mózg niewiele ma do roboty

łeee, a Brum Wam dała taki oręż. Nie trzeba było Jej napisać, że mnie z kimś pomyliła? No nic, pobite gary. Brum - dziękuję

Gość czarna dupa
dla mnie tragedia to: a)długie, lub po prostu dłuższe włosy-to wcale ładnie nie wygląda, wręcz przeciwnie, baaardzo niemęsko, nie rozumiem co to za "moda" teraz b)chłopcy wyjęci z pudełek po Kenach - druga aseksualna "moda" c)brak odwagi, ktoś go zaczepi, a on albo w płacz, albo prosi o to, żeby go zostawił (oczywiście pomijam przypadki typu ktoś z nożem/siekierą lub czymkolwiek co może spowodować śmierć, albo on jest jeden ich dziesieciu - w takim wypadku oni są ciotami, bo tylko w grupie są cwani no i ewentualnie chlopak szczuply a trafi na byka w rodzaju Pudziana no to tez by jeszcze przeszlo, ale reszta stanowi o jego braku jaj).

brum Czy w grę wchodzi jakaś zapłata Panie Cichy? To zależy, bo jeśli miałoby to być pielenie ogródka lub wieszanie firan, to nie, ale np. mogę wystosować ostre i zdecydowane podziękowanie.