Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kieca

czarna kiecka na wesele

Polecane posty

Gość czarna kieca
Nie bylo mnie, ale juz jestem. Mam sporo sukienek, ale caly czas na weseleach obracam się w tym samym towarzystwie i wiadomo głu[pio bym sie czula :) Ta czarna sukienka nie jest smutna,ma naklejone gdzie niegdzie czarne cekiny, które ladnie sie mienią. Nie ma zupelnie rękawów ramiona tez są odkryte, tylko stójka pod szyją jest wyżśza. Poza tym rozpierdaki po bokach powodują ze jest w niej chlodno. Poza tym rozcięcia i dół obszyte sa taka delikatną niby falbanką - kiecka nie sprawia załobnego wrażenia. Mysle, ze jak srebrne dodatki dopasuje to źle nie bedzie :)

Byłam w tym roku w maju w Rzymie i widziałam wiele ślubów, bo jak wiecie kościołów tam zatrzęsienie. Bardzo wiele pań spośród gości weselnych miało czarne suknie - bardzo elegancko wyglądały.

byłam na weselu gdzie większość miała czarne lub ciemnie kiecki czarna kiecka rożni się od żałobnej nie przesadzajmy

Gość dodaj
czerwone dodatki, lepsze od srebrnych ;)

no pewnie że się różnią: suknia żałobna od wyjściowej sukienki w czarnym kolorze, ale nie o to mi chodziło dziewczyny - więcej kolorków i tak panowie mają dosyć ograniczoną paletę barw garniaków, (dobrze, że chociaż przy wyborze koszul i krawatów można coś poszaleć) więc chociaż niech piękniejsza część pary ma na sobie jakiś fajny kolor byle nie biały ani czarny... to jest raptem jeden dzień, cała uroczystość tyle trwa, więc nawet jak się ktoś kocha w czerni to mógłby na te kilka godzin odejść od swojego schematu

Gość czerń jest fajna
ja już ze cztery wesela obskoczyłam w czarnej kiecy bo czuję się w niej zajebiście(na szczęscie każde z innym towarzystwem, więc nie miałam problemu, że już ktoś mnie w niej widział), a czy wypada czy nie wypada- no bez przesady ubieram się tak żebym się czuła dobrze w tym co mam na sobie. Np na ostatnie kupiłam sobie czerwoną, mam ciemną karnację i włosy, wszyscy mi mówili że super a ja czułam się jak mocher więc oddałam ją mamie :) i wskoczyłam w czarną... Czarne jest piękne

Gość ale dlaczego ma odejsc
od "schematu" ?? nie rozumiem dlaczego chcesz uszczesliwiac ludzi na sile :O

;-) bo tak już mam a tak na serio to po prostu szkoda okazji, na co dzień częściej się wybiera szarości i czerń albo jeans ehh

Dla mnie to też dziwny "schemat" Dlaczego mam lub ktoś inny rezygnować z czarnej sukienki i ubrać tonację pastelu :D???? Tu nie chodzi o to że "czarny wyszczupla" ale skoro się dobrze w nim czuję???? A czarny to żałoba to nonsens :D