Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja uzywam armani diamonds

Dlaczego faceci depilują sobie klaty?

Polecane posty

Dla mnie to takie niemęskie i nie nazwalabym ich mezczyznami tylko ciotami z zapedami gejowskimi. Jak widze tez kolesia w rozowej koszulce z cekinami i japonkach, wloskami na zel zlepionymi ze az niedobrze sie robi, to nie wiem czy sie smiac czy mu wspolczuc

Gość marko7733
ja tylko depiluje worek na jaja - moszne No i jeszcze zarost na twarzy . nic poza tym .

Gość kldhfklshfldsf
Nie masz innych problemów?

marko to dobrze robisz. zarost na twarzy i miejsca intymne facet musi depilowac ale klata? nogi? zenada :/

Gość bxghhbxcbsfs
A dla mnie golenie miejsc intymnych oznacza, że coś z facetem jest nie tak. I co to znaczy musi? Zresztą jak widać każdemu przeszkadza co innego.

ja uzywam armani diamonds chyba twój depiluje miejsca intymne i jest ciota, prawdziwi mani tylko skracają i nie wyglądają jak chłopczyki w tych miejscach

nie mowie o calkwotej depilacji miejsc intymnych u mezczyzn ale podcieciu. Gdzie napisalam ze am sie golic na zero?

juz nie wspominajac o tych koszulkach rodem z bazaru w cekiny. Faceci robia sie coraz bardziej zniewiesciali

Ok moze zle sie wyrazilam. Wiec sprostuje: Jesli chodzi o twarz to powinien sie golic(ja nie lubie bródek ,wąsów,zajadów itp) aczkolwiek akceptuje jednodniowy zarost u faceta na twarzy. to bywa podniecajace;) Jesli chodzi o miejsca intymne to wg mnie (ale to moje zdanie) lekko moglby sobie tylko podciac zeby nie bylo buszu... Hmmm jakby wygolil sie "tam" na zero to totalna ciota dla mnie. Poza tym moim fetyszem sa zarosniete klaty. Bardzo mnie to kreci i nie wyobrazma sobie seksu z "łysolem" w tym miejscu. Lubie tez jak facet ma intensywny zarost na nogach, nie mzoe sie golic jak kobieta...

Bo to cioty sa a nie faceci. Facet to ma byc FACET a nie panienka...hmmm a czy to prawda ze niektorym facetom nie rosna wlosy na klacie? takie opinie tez slyszalam. To dowodzi brakiem testosteronu.. Czyli to nie jest 100% facet...

Już lepiej niech sobie klatę depiluje, depilacja miejsc intymnych to dopiero pedalskie wg mnie

Gość vnm
ja uzywan armani---> pieprzysz jakbyś się szmat nażarła :O....facet bez włosów na klacie to nie 100 % facet? to ty chyba nienormalna jestes :O

vnm- odezwala sie ciota , ktorej wloski nie wyrosly haha spadaj chloptasiu , takie homo niewadomo jak ty to moze jedynie posluzyc do ssania obcasow moich szpilek :D

Gość vnm
jestem kobietą debilko...i dla mnie tylko seksowny facet bez włosów na klacie....dywan to ja mogę mieć na podłodze a nie na facecie :O

Gość ja jestem kobietą.
a nie lubię kudłów na klacie:O jeszcze jakis drobny meszek to ok, ale jak koleś ma trawnik na klacie to porażka:D o plecach nie wspominając:D:D

Gość podbijamebociekawe

Gość płonę z miłości do Ronaldo
wydepilowana klata jest jak najbardziej OK, ale tylko wtedy gdy wygląda jak klata Cristiano Ronaldo:classic_cool: no cóż, prawda jest zatrważająca - mało kto może się taką poszczycić:classic_cool:

Bez przesady :P każda męska klata wygląda lepiej jak jest wydepilowana. Nawet ta, co wygląda jak zapadnięty grobowiec :P Nie lubię jak facet ma takie futro na sobie. Lepiej to zlikwidować. Zastanawiam się jak swojego przekonać do depilacji :P Najlepiej laserowej. W ogóle znacie jakiegoś faceta który poddał się depilacji laserowej?

Gość ol bjorn raritet delikatet NFF
Metoseksualne kreowanie mediów!

ja się cieszę, że panowie depilują sobie klatki piersiowe, mnie taki bardzo owłosiony mężczyzna odpycha. Wolę, jak facet nie ma włosów na klacie. mighty masz rację, że dobrze byłoby się poddać depilacji laserowej. Jak już przekonasz swojego mężczyznę do tego zabiegu możesz go wysłać do Studialaser tam się nim bardzo dobrze zajmą ;)

Gość docent69
'' prawdziwi mężczyźni nie depilują klaty '' ? lol więc co powiecie o bokserach, zawodnikach MMA, wśród których 99% depiluje klatkę i brzuch, przykład : Anderson Silva więc idź i powiedz mu, że jest ciotą... albo jeśli nie chcesz jechać do Brazylii zapraszam do Mariusza Pudzianowskiego ... kto uważa, że włosy mu przeszkadzają powinien się wydepilować, a prawiczki ważące po 50 kg, które krytykują depilowanie ciała przez facetów i nazywają ich ciotkami, nich nie leczą tutaj swoich kompleksów ...