Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatititatitatita

Do PANOW ....

Polecane posty

Gość patinati
rządzi*

A potem kobiety dziwią się, że faceci je okłamują :D Wy po prostu tego od nas żądacie :D patinati - Mąż po prostu spełnia Twoje zachcianki mówiąc Ci to, co chcesz słyszeć :D

Gość pan wszerzwiedzacy
patinati - dokladnie, jesli jestes zaborcza i chcesz uslyszec to, co sobie w glowi wymyslilas a nie prawde, po co ma cie rozczarowywac, przeciez cie kocha, mowi co chcesz. Tylko, ze ona taki nie jest. Nie odpowiedzialas na pytania. Jestes z nim 24h ? a tak swoja droga jesli zamyka oczy jak widzi inne baby to chyba musisz byc facetem bo jak ciebie zauwazyl?????????????????????????

---->pan wszerzwiedzacy Człowieku przestań sie emocjonować i moze popracuj troche nad poziomem wypowiedzi. Jakie wypowiedzi takie podejście do tematu nic dodac nic ująć. Ty chłopie usilnie chcesz aby Twoj sposób życia był uznany za jedyny i słuszny. Ty masz jakąś potrzebe usprawiedliwienia się że tak czynnie bierzesz udział w dyskusji ?? Masz jąkaś potrzebe wytumaczenia samemu sobie że tak sie zachowujesz??

Taki prawdziwie porządny chłop oczywiście może iść na wieczór kawalerski, ale uwaga - podczas stripteasu zamyka oczy lub wychodzi poczytać Kalicińską i Coelho.

Co Wy tacy nerwowi? Dziewczyny chcą budować sobie świat wyobrażeń o swoim facecie, to niech budują... Kompleksy ma każdy, ale nie każdy tak duże jak one - choć to nie ich wina, że obejrzenie się ich partnera za obcą kobietą zaburza w nich poczucie samoakceptacji...:)

Gość patinati
tak najlepiej jest sobie wytłumaczyć ze facet tak ma ....ja jak osiagne 40 to mam prawo do skoku w bok bo podobno kobieta ma dopiero ochotę na maxa w tym wieku na sex i co zona ci powe biologia ....ha ha ha

--->patinati Daj spokój prostytutce nie wytłumaczysz że inaczej można zarabiać pieniądze tak jak im nie wytłumaczysz że oni nie są przedstawicielami całego rodu męskiego. --->CichoBaby I tu Cię zaskoczę widziałam i słyszałam o takich sytacjach że meżczyzni wychodzili z klubu na czas striptizu i nie dlatego że dostali taki nakaz sami uznali że ich to nie interesuje i szarga związek który tworzą.

Gość pan wszerzwiedzacy
oj mrauuuuu nie denerwuj sie, bo Ci zylka peknie, szukasz tu usilnie potwierdzenia, ze Twoj jest jedyny? nie jest:) a jesli jest to jest gejem lub impotentem:)

i słyszałam o takich sytacjach że meżczyzni wychodzili z klubu na czas striptizu i nie dlatego że dostali taki nakaz sami uznali że ich to nie interesuje" może wsród kumpli mieli wtykę :P ewentualnie nazajutrz szli do komuni św :P

"i słyszałam o takich sytacjach że meżczyzni wychodzili z klubu na czas striptizu" słyszałem o takich, którzy noszą za kobietą jej torebkę... słyszałem o takich, którzy jak chcą wypić 2-3 piwka z kumplami, to pytają się żony czy mogą... słyszałem o takich, którym żony zakazują jakichkolwiek spotkań z kumplami... nie słyszałem tylko, by to byli jeszcze mężczyźni...

Róznica między Nami jest taka że ja widzę świat wielopłaszczyznowo bo są różni ludzie mają różne zasady poglądy . Dla Was Wasz sposob postępowania jest jedyny i słuszny i odrazu wyśmiewacie i podważacie to ze inni nie mogą żyć inaczej jak Wam się wydaje dlatego prowadzenie rozmów z Wami jest bezprzedmiotowe. Sami o sobie tymi wypowiedziami dajecie świadectwo.

--->komiczne Na zakończenie jeśli cytujesz moją wypowiedź rób to dobrze a nie wybiórczo. Chyba że nie potrafisz czytać i nie rozumiesz co znaczy słowo WIDZIAŁAM

Gość do wszystkich lasek
a ja wam cos powiem dzieczyny i kobiety czytajace to moj maz, z ktorym jestem teraz 12 lat, gdy bylam mlodsza, powiedzial mi pare ciekawych i mysle madrych zdan. Bylam nieraz zazdrosna, czasami zakompleksiona, bo babki tak maja, jak widza fajniejsza od siebie idac z facetem to sie wkurzaja, ze jak sie popatrzy, to patrzy, to nic nie znaczy, nie chce od razu jej przeleciec, nie mysli o bzykaniu, patrzy na nia jak....moze was to zaskoczy:D...jak na czlowieka:) ogolnie na nogi, pupe, figure. Czasami porownuje np jak widzi matke z dziecmi cieszy sie ze ja wygladam jak wygladam i jestem zadbana, a nie jak ta ktora widzial. Napewno nieraz pomyslal sobie fajna dupa, bzyknalbym ja, ale mysle ze nie za czesto. Wiem, ze gdy mnie nie ma obok, patrzy sie. Ale co z tego. To mnie kocha, To z nim sie kocham. To mnie pozada. A ze sie patrzy, niech patrzy, oby nie dotykal. Patrzenie nie krzywdzi. Tak samo jak rozmawialismy kiedys o aktorkach i aktorach w filmach, jacy sie nam podobaja. Mu np Halle Berry, Angelina,nade wszystko Caterina Zeta Jones. To sa piekne kobiety, nawet mi sie podobaja, nawet ja zazdroszcze Caterinie wygladu w tym wieku,wiec dlaczego mezczyznie mialyby sie nie podobac. Te Panie wygladaja nieraz tak sexy, ze szok. I co? Mamy nie ogladac z nimi filmow? Coz jesli pomysli - chcialbym sie z nia bzykac, trudno, niech mysli. To jego mysli. Ja jestem szczesliwa przede wszystkim z udanego, sczerego zwiazku, dobrego seksu i naszych dzieci. Poko mnie nie zdradzi wazne jest nasze szczescie. A laski sa ladne piekne i zajebiste oraz brzydulki. Kazda ma cos w sobie. Grunt zebysmy my w sobie odnalazly to cos co kocha nasz facet i nie przejmowaly sie jakimis pierdolami. tego Wam zycze.

A co to za różnica.... Ja też widziałem, jak faceci wychodzili z klubu ze stripizem, bo im baby sajgon robiły... By potem wrócić tam bez nich :P Zresztą ja akurat nie przepadam za takimi lokalami, bo nie lubię wulgarnych kobiet - dlatego odpuszczenie sobie tego rodzaju rozrywki nie jest dla mnie niczym nienormalnym, co wcale nie znaczy, że nie oglądam się za innymi kobietami

Gość patinati
nie szukałam sługi ktory bedzie nosił torebkę za mna tylko ktory w razie potrzeby mi ja potrzyma nie szukała faceta który pyta sie mnie jak mamusi czy moze isc z kumplami na piwo tylko poprostu uzgodni ze mna swoje plany bo moze ja mam tez jakies skoro sie zenmną związal to chyba oczywiste ze pewne sprawy sie uzgadnia i niem w tym nic dziwnego ???

Jak bym był kobietą i mój facet by się nie oglądał za innymi to doszedł bym do wniosku że jest aseksualny albo jest gejem,założę się że sex uprawiacie bardzo rzadko.

"założę się że sex uprawiacie bardzo rzadko." zaraz się dowiesz, że 7 razy dziennie :D

Gość pan wszerzwiedzacy
skoro Twoj facet nie oglada sie za innymi kobietami przy tobie, to znaczy ze jest kulturalny. Ale mozesz byc pewna, ze jak jest sam oglada sie. patinati-a jak wyglada jego uwzglednienie Twoich planow???zaloze sie, ze jak mowi ide z kumplami na piwo wymyslisz wszystko, zeby z nimi nie poszedl....bo przeciez tam jest tyyyyyle lasek!

Gość pan wszerzwiedzacy
mrauuuu - Ty nie widzisz wieloplaszczyznowo - Ty jestes jak radio maryja, Twoje zdanie jest jedyne jak ojciec rydzyk! wmawiasz nam ale przede wszystkim sobie, ze Twoj facet nie gapi sie na inne, po co to???? KURDE NIE MA FACETA NA SWIECIE KTORY NIE GAPI SIE NA INNE KOBIETY, JESLI NIE ROBI TEGO PRZY TOBIE MA KLASE-NAPEWNO ROBI TO SAM I Z KUMPLAMI - WBIJCIE TO SOBIE DO LBOW,A JAK NIE WIERZYCIE ZAPYTAJCIE SWOICH KOLEGOW! NIE GEI, NIE IMPOTENTOW I NIE SWIEZO ZAKOCHANYCH! NORMALNYCH LUDZI W ZWIAZKACH.

Ciekawe jak by tak twój sąsiad bił swoja żonę i twój mąż stanął by w jej obronie,to na pewno też byś uznała za zdradę,bo przecież mąż ma bronić tylko ciebie a nie obce baby.

Podstawową zasadą jest nie stawać w obronie kobiety, którą leje jej własny facet.. Kłopotów masa, kobieta mu wybaczy, a jak nie daj boże policję tamten wezwie, bo mu mordę obijesz, to będzie bliskie spotkanie z prokuratorem, bo kobieta misiowi wybaczy, bo obiecał, że się zmieni.. po raz 87655

Gość pan wszerzwiedzacy
powiedzialaby: to idz ja ruchac, jak tak bardzo chcesz:O hehe sytuacja z zycia wzieta, mojej zony kolezanka taka wlasnie zaborcza jest, sa z mezem 6 lat, on pomogl wracajac z pracy wniesc dla sasiadki (dodam ze jeszcze malo atrakcyjnej) walizki dwie wielkie, z wakacji wracala, zona spotkala ich na schodach i wyzwala ja od dziwek a jego od hujow....zalamka....teraz chlop siedzi jak mysz pod miotla i robi wszystko za plecami, bo co ma robic jak baba z takiego powodu robi awantury i wstyd na caly blok....:O

Gość hehe co za jajaja
rozmowa przerodzila sie w walke infantylnych i slepych bab z normalnymi facetami.... sama jestem kobieta i jak czytam wypowiedzi facetow nie widze niczego dziwnego, natomiast w waszych wypowiedziach kobietki ....tak:O

Gość a jak by mrauuuu
powiedzial do CIEBIE Twoj ideal po pijaku - TY SUKO:D co byz zrobila:D????

Gość zenekrogal
najgorszy typ kobiety - zaślepiona miłością idiotka, która nie widzi prawdziwej natury faceta i myśli, ze jak da mu dupy raz na pare dni, ugotuje obiadek i posprzata to bedzie w siodmym niebie - otóż kurwa nie! żebyście zamknęły te swoje jadaczki i tak nas nie sprawdzały, może byłoby dobrze, a tak kłamiemy, bo ciagle sie wydzieracie, a my chcemy mieć spokój i nie jesteśmy dziećmi, żebyśmy mieli się wam spowiadać. Jestem sobą, mam swój rozum, póki kocham nie chce ruchac innej, ale jak bedziecie tak pierdolic o tzm w kolko i pytac o wszystko, w koncu sie wkurwimy i wyruchamy cos, bo co za strata, skoro i tak o nas tak myslicie!

Gość taki sobie jeden jegomosc
odpowiem szczerze.. teraz bedac w powaznym zwiazku nie w glowie mi inne dupy, nie ogladam sie, nie interesuje mnie czy jakas moglaby na mnie leciec.... to jest tak, ze jestem monogamista, oddalem siebie kobiecie, ktora kocham, wiec ogladanie sie z pozadaniem na inne kobiety byloby nie wporzadku rowniez do mnie samego.... moje poglady, nie koniecznie musza sie pokrywac z innymi jegomosciami.. jestem indywidualista

Gość zenekrogal
po ich wypowiedziach sadze, ze nawet jakby sam ich maz powiedzialby: tak ogladam sie, one by nie uwierzyly:O