Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatititatitatita

Do PANOW ....

Polecane posty

Gość zenekrogal
hahhahah oj oj oj autorko - dlaczego udajesz, ze jestes jegomosciem, przeciez wszyscy wiedza, ze to TY, albo ktoras inna zdesperowana, bo niestety, ZADEN TU MEZCZYZNA NIE POWIEDZIAL, ZE OGLADANIE SIE TO COS ZLEGO, WIEC KTORAS MUSI TERAZ SOBIE PRZYTAKNAC, CO ZA ZENADA.....

Gość pan wszerzwiedzacy
hahahahha no dziewczyny, podszywacie sie za nas, zeby udowodnic swoja teze hahahahah, wydalo sie, jestecie zalosne, i slepe jak ktos napisal, na szczescie my nie:)

tak ogladam sie, one by nie uwierzyly" widzisz komiczne juz o tym wczesniej pisał ja powtórze : kobiety uwielbiaja takie stany ( tzn jak cos sie dzieje,nawet jak by im to nie przeszkadzało w głebi duszy to i tak dla zasady musza ryknąć "a to cham bo ogłada sie za ta blondyna " taki sobie jeden jegomosc" bardzo mi przykro ale to nie chodzi o własne zdanie lecz o to że marny podszyw ci wyszedł ;)

ktoś kiedyś powiedział: "to że się jest na diecie nie oznacza, że nie można czytać książki kucharskiej" :)

Gość a ja tam pieprze
te paplanine pseudo mezczyzn i pan ktore nie maja porzadnych facetow to potem wmawiaja sobie ze wszyscy sa gnojami ktorzy jak jakiec cieleta musza patrzec na inne kobiety Sa porzadni ludzie z zasadami i wartosciami a wy zyjcie sobie w tym swiecie stanawiacym bagno bo taki swiat sobie stowrzyliscie i go akceptujecie

Gość więc więc
nie ma nic dziwnego w tym, ze panowie lubią sobie popatrzyć na inne kobietki - czy to ubrane, czy też nie :P. Ja jestem kobietą i też sobie spoglądam na panów i panie. I wcale to nie znaczy, ze mój mąż nie jest dla mnie atrakcyjny czy też ważny. Chodzi o to, aby chamsko się nie "ślinić" na widok kogoś atrakcyjnego.. wszystko to kwestia smaku... Drobie Panie nie okłamujcie się - każdy 100% mężczyzna zerknie na fajne ciałko - i nie ma w tym nic złego. :]

Gość problem to mają faceci
bo... na 10 dzieci wychowywanych przez nich przynajmniej jedno nie jest ich....to tyle statystyki,no cóż im zostało muszą się gapić to pozostałość po poligamii robią kalkulację gdzie jeszcze mogliby nasienie rozsiać przy tej niemiłej statystyce z dziećmi....ale to kobiety CZASEM DECYDUJĄ SIĘ NA RYZYKO PRAWDZIWE POTOMSTWA Z INNYM!BO FACECI CO NAJWYŻEJ MOGĄ MIEĆ NADZIEJĘ!!ŻE TO ICH DZIECKO....

Gość o ja cie pie...
zazwyczaj mnie to nie interesuje jesli jestem z taką,ktorą chcę ale jesli jest tak otwarta, to mozna sie wspólnie i tak podkręcać