unnoticed 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Czy byłyby chętne osoby na przeprowadzenie takiej diety ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 nie ma chętnych ? szkoda.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra ja:) Napisano Czerwiec 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra ja:) Napisano Czerwiec 29, 2010 robisz tak czy jak? sniadanie: jablko po 3h --50g chalwy po 3 h--- 50g chalwy i ok 17-18 ---- 50 g chalwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upssss Napisano Czerwiec 29, 2010 a o 18.02 wyrzygasz tę chałwę dieta o d..e rozbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 tak, dokladnie tak :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 do "no dobra ja :)" : naprawde chcesz stosowac te diete ?? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 za chwile zjem jabłko.. :):). już trzeci dzień :D. samopoczucie ogólnie ok, nie jestem osłabiona :). jest tutaj ktoś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba jaja se robisz Napisano Czerwiec 30, 2010 he? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 chyba Ty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 że niby działą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety to nie kostium Napisano Czerwiec 30, 2010 zamiast chałwy może być każde inne gówno i tak by się schudło na takiej beznadziejnej diecie i oczywiście gwarancja 100% efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba jaja se robisz Napisano Czerwiec 30, 2010 napewno na niej nie schudniesz koleżanko, chałwa to same węgle i tłuszcz :|nadmiar tgo i tego jest najchętniej odkladany w postaci tkanki tłuszczowej. Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olosiastys 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Taka dieta to cud :) ja sie przyłańczam :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olosiastys 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Taka dieta to cud :) ja sie przyłańczam :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 jesli nie wiesz to nie komentuj. juz schudlam ;]. ponad 5kg poszlo. to nie jest dieta na stale, maxymalnie bede na niej tydzien. a pozniej powoli bede zwiekszala kcal. jestem z zawodu kucharka i robie technika, wiec chyba lepiej wiem, co ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 a po drugie.. dokladnie przeczytaj skald chałwy to może Cie oswieci ;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 zaczepki szukasz ? wynocha z mojego topiku :) same barany.. zebys wiedzial/a ze ta dieta to cud ;) moze nie dokonca. ale jak sie umiez tego korzystac z efektem to jest cud ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 1, 2010 kolejne 2kg w dół :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szykuję się Napisano Lipiec 1, 2010 ja szykuję sie do chałwowej.Ale dopiero od przyszłego poniedziałku bo mam wesele w ten weekend. Przeprowadzałam ją w zeszłym roku i 5,5 kg w tydzień spadło:)Ale jadłam trochę więcej chałwy niż 50gram,przynajmniej na początku,bo ostatnie dni to juz mi się nie chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 1, 2010 dieta ogolnie dobra ale przy wychodzeniu trzeba uwazac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szykuję się Napisano Lipiec 1, 2010 ja w zeszłym roku przeszłam z chałwowej na kapuścianą,potem jeszcze SB,łącznie schudłam ponad 10kg ale przez zimę wróciło 8:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filonka bez ogonka 0 Napisano Lipiec 1, 2010 słuchajcie no to świetna dietka :D a nie robi Wam się niedobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 1, 2010 temu kto lubi w miare slodkie to nie powinno nic byc :P:P ja ogolnie po jednej chalwie mam dosc hihi.. takze co 3h moge ja jesc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szykuję się Napisano Lipiec 1, 2010 Mi pierwsze 3 dni smakowała super,potem już nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pffff Napisano Lipiec 2, 2010 dzieci,nudzi wam sie w wakacje,co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 2, 2010 sperdalaj :). i nie jestem dzieckiem ;] w przeciwienstwie do Ciebie pf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 5, 2010 juz spadlo 7kg :). niestety mam @ i chwilowy zastoj. eh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okorgin Napisano Lipiec 5, 2010 myślcie dziewuchy bo wątrobę ma się jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 5, 2010 a no tak :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach