Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystyumysliserce

boje sie ze nie bylbym w stanie obronic mojej kobiety

Polecane posty

Gość czystyumysliserce

moja kobieta raz, ze jest odemnie starsza o 4 lata (ma 25) to jest bardzo wyzywająca... lubi sexowne ciuszki, opalona, ma pare tatuaży.. no taka klasyczna suka do teledysku praktycznie kazdy facet widząc ją ma w głowie wizje sexu z nią a wiadomo ze taki typ urody kobiet ciągną niezbyt przyjemni goscie.. czesto takie skurwiele, którzy są po prostu pojebami boje sie ze niebylbym w stanie obronic tej mojej kobiety kiedy bysmy np byli gdzies na imprezie i jakis taki gosc by do niej podbił czy coś

Gość czystyumysliserce
czytaj ze zrozumieniem... okreslilem ją suka tylko w kwestii wygladu, uczuciowo to bardzo bogata i piekna kobieta i tak naprawde nie pasuje do swojego wygladu

Gość wladek ze wsi
,,klasyczna suka do teledysku'' - wyzywajace to ty masz mniemanie o swojej kobiecie nie powiem...

Gość czystyumysliserce
ja pierdole ale wy jestescie tępi nie widzicie, ze to bylo tylko okreslenie wygladu?? chcialem wam po prostu przedstawic mniej wiecej jej obraz...

Gość katarzyna b.
ja mysśę, ze skoro ona wygląda tak jak wygląda, to doskonale sobie sama poradzi jak ją ktoś zaczepi i nie będziesz musiał się wykazywać

Gość czystyumysliserce
ale kobiety potrzebuja bezpieczenstwa, szczegolnie ona... ona lubi silnych mocnych charakterem facetów boje sie ze moge sie nie sprawdzić jakby to wygladlao jakby ktos do niej podszedl, zaczepiał ją a ja bym stał jak pizda obok???

Gość lady mayron
dlaczego ona tak sie ubiera ? moze włąsnie lubi być zaczepiana ? moze o to jej chodzi ?

Gość lady mayron
i nie obraąż sie - ale uczuciowo piekne kobiety raczej nie ubieraja sie jak suki z teledysku . matko boska co za określenie .... fuuuj .

Gość lady mayron
podejrzewam ,ze jej image troche zaćmiewa ci umyśł i przypisujesz jej cechy i zalety , ktorych nie posiada . po prostu mówiąc - myślisz fiutem .

Gość wwrrr
"ale kobiety potrzebuja bezpieczenstwa, szczegolnie ona... ona lubi silnych mocnych charakterem facetów" No chyba nie bardzo, skoro zadaje sie z Toba.

Gość ostatno tez zalozyles temat
o niej i o sobie, ze wyglada jak suka z teledysku, a Ty taki chudy, mlodszy, biedny i nie wiadomo co ona chce od ciebie. popracuj nad poczuciem swojej wartosci. dlaczego nie mozesz zrozumiec, ze nie kocha sie za cos. jest z Toba, bo widocznie jest jej dobrze. jakby chciala jakiegos macho, pewnie 10 byloby na w kolejce.

idz na silownie, zacznij uprawiac jakis sport, poczujesz sie pewniej w swojwj skorze. nawet przypakowany facet zaatakowany przez 2 facetow nie ma szans.

Gość czystyumysliserce
lady.... oj chyba bije od ciebie zazdroscia? jestes niezbyt atrakcyjna i na siłe uwazasz, ze te sexowne sa glupie, puste itp? to zalosne to ze ona dba o wyglad, jest sexowna i jest marzeniem facetów jako kobieta do łóżka nie oznacza, ze jest głupia i nie uczuciowa.. sam sie ostro zdziwilem kiedy ją blizej poznałem, oczywiscie na plus to bardzo kochana kobieta co do zarzutu, ze skoro sie ze mna spotyka to jej nie zalezy na bezpieczenstwie i silnym gosciu to... widocznie poki co takie wrazenie sprawiam (nie musze mowic ze w realu nie wale takich zalosnych tekstów jak ten temat?? ) staram sie byc twardy stanowczy pewny siebie itp.. poki co sie udaje, ale na jak długo?? co do pytania, ze skoro sie obawiam to czy wygladam jak chuchro? hmm nie o to chodzi.. tylko ja sie po prostu BOJE mam straszny lek przed jakas awantura, solówką itp.. to siedzi w mojej psychice i nic na to nie poradzę

Gość czystyumysliserce
na siłownie to ja smigam od 5 lat chyba.. powtarzam, ze nie chodzi o wyglad (chociaz i tak wrazenia duzego to ja nie robie hehe, mam raczej dziecinna twarz) tylko o PSYCHIKE

jesli od pieciu lat smigasz na silownie i nic, to znaczy, ze zle masz dobrane cwiczenia. miesien nie rozwija Ci sie, jesli jest przyzwyczajony do ciezaru, ktory dzwigasz tyle czasu

Wiekszosc mezczyzn zamienia sie w zwierzeta w sytuacji ktora opisujesz :) wiec nie masz sie czym zadreczac.

Zaraz Ci napisze ze diete zla masz...zle piszesz/czytasz nic nie rozumiesz :P tu sa same pojeby ktore swojego zycia naprawic nie potrafia za to twoje poprzestawiaja po mistrzowsku.

Gość nosidełko z biedronki
rzuć tę powaloną sukę bez przyszłości i znajdź sobie inteligentną kobietę!

Gość lady mayron
zazdrośc nie zazdrość - ale nie wyjasnileś dlaczego akurat taki ma image :) ludzie z reguly cos wyrazaja swoim sposobem , stylem ubierania - choć oczywiscie może to być mylące:)

Gość czystyumysliserce
co za głupie pytanie... dlaczego ma taki image bo widocznie taki jej sie podoba, ma na taki ochote, chce tak wygladac i taka odpowiedz wystarczy a krytykuja taki image tylko te srednie laski, ktore zazwyczaj sa powietrzem na ulicach i dyskotekach dla facetów... a skad to sie bierze? no oczywiscie z zazdrosci..

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuus
:(

Gość glowa do gory