Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jestem zerem ...brzydkim zerem

w nowej pracy jestem prawie najgrubsza ;/

Polecane posty

twarz ze smietnika to np duzy nos... jak u baby jagi... i wiele innych nick jest metafora.... jestem brzydkim zerem ...wg branz majacych parcie na anoreksje...choc nie do konca bo jednak dostalam ta prace :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
fioletowy naucz sie pisac :P

Udost臋pnij ten post

pisze po to by ktos mi wkoncu wyjasnil dlaczego moda na anoreksje jest tak duza? mimo ,ze sa artykuly i akcje przeciwko chudosci to mimo wszystko na marginesie kazdy robi swoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gruba nie jeste艣
tak czytam i dochodz臋 do wniosku 偶e jeste艣 strasznie zawistnym, zazdrosnym, wrednym, pod艂ym babsztylem! przysz艂a艣 si臋 tutaj pou偶ala膰 i poobra偶a膰? dziewczyno, czy Ty jeste艣 zdrowa umys艂owo? bo to, co tutaj piszesz, to same herezje! to nie pracodawcy kreuj膮 wizerunek chudej, i to nie nimi si臋 kieruj膮 wieczne odchudzaczki. za艂o偶臋 si臋, 偶e jeste艣 najbrzydszym pasztetem, skr臋ca Ci臋, a do wagi si臋 przypieprzasz, bo mo偶esz. co za pierdolni臋ta baba. na pracy si臋 skup, bo jak Ci臋 wypieprz膮, to jeszcze ze stresu schudniesz.

Udost臋pnij ten post

w og贸le ciekawe skad ci sie wzielo ze noekyczka jestem:okazdy kto cie krytykuje jest anorektykiem?moze go po prostu twoje wywody draznia bo piszesz bez sensu,waga raz jest dla ciebie problemem raz zalet膮:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gruba nie jeste艣
i jeszcze jedno - zanim napiszesz o twarzy ze 艣mietnika, zastan贸w si臋 troch臋, je艣li umiesz, bo ze 艣mietnika to chyba sama si臋 wzi臋艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to wy sie ogarnijcie
mam 160 waze 53 i NIE JESTEM GRUBA. LECZCIE SIE IDIOCI. AUTORKO NIE SLUCHAJ ICH. Ale ciebie nie rozumiem, jesli slyszysz komplementy,to twoje mysli sa bezpodstawne!! zmien myslenie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 60/166
ka偶da szczup艂a jest anorektyczk膮? ty to masz ograniczone my艣lenie.

Udost臋pnij ten post

ona sie nie uwaza za gruba,poczytaj jej wypowiedzi,ona m ysli ze jest piekna i mamy ja komplementowac,a w og贸le pisze bez 艂adu i sk艂adu,raz sie cieszy ze swojej wagi raz nie.a w og贸le co jej we 艂bie siedzi tego nie wie nikt:o

Udost臋pnij ten post

ona sie nie uwaza za gruba,poczytaj jej wypowiedzi,ona m ysli ze jest piekna i mamy ja komplementowac,a w og贸le pisze bez 艂adu i sk艂adu,raz sie cieszy ze swojej wagi raz nie.a w og贸le co jej we 艂bie siedzi tego nie wie nikt:o

Udost臋pnij ten post

fioletowy a gdzie ja o tobie napisalam zes anorektyczka????? :P nie jestem pasztetem...przepraszam ze cie zawiodlam :( mozesz mi wierzyc lub nie . zreszta ja kiedys wazylam 50kg i odbilo sie to na moim zdrowiu. przez kilka lat dochodzilam do siebie. i teraz jak patrze na to kto jest zatrudniany a kto kopany w dupe to rzygac sie chce. do wielu prac nie biora lasek z wiedza i doswiadczeniem ale chude pustaki ktore w cv maja wpisane albo modelka albo hostessa.

Udost臋pnij ten post

tak myslalam....wychudzone szczurki nie potrafia czytac ze zrozumieniem... ;/

Udost臋pnij ten post

moda na anoreksje? hmm, tego bym nie powiedzia艂a. Autorko ,a nie pomy艣la艂a艣, 偶e to co w twoich oczach jest anoreksj膮 to mo偶e w innych jest taka osoba poprostu szczup艂a. Moim zdaniem, jak wielu tu poprzedniczek jeste艣 za gruba, niewiele ale jednak. Poza tym jeszcze jedno-skoro tyle s艂yszysz mi艂ych komentarzy na swj temat to powinna艣 si臋 cieszy膰,a nie 偶ali膰 na forum ,bo doprawdy 艣mieszna jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunn
No ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie,zebys dor贸wna艂a swoim kolezankom skoro przeszkadza Ci roznica miedzy Wami? Bo w druga strone to raczej niemozliwe ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gruba nie jeste艣
sorry, ale dla mnie to inteligentna nie jeste艣, wi臋c co si臋 inteligencji innych czepiasz?

Udost臋pnij ten post

mam wrazenie ze pisze do sciany. nie przeszkadza mi moja waga to raz a dwa przeszkadza mi moda... na glupie ale chude... :P nie jestem smieszna... a jesli tak to nie mniej niz reszta kafeteriuszy . wyrazam swoje zdanie... a osoby chude sie burza.... normalne przytakuja... normalna kolej rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gruba nie jeste艣
i polskiego si臋 naucz, jak chcesz kogo艣 pustakiem nazywa膰 ! przynajmniej piszemy 艂膮cznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fafno艣cie
a ja mam 150 i waze 56 i wygladam bardzo dobrze.....nie ejstem workiem kosci bynajmniej:D

Udost臋pnij ten post

napisa艂as mi na poprzedniej stronie''ie azdy to taka anorektyczka jak ty'' i jeszcze inne s艂owa by艂y.piszesz cos i zaraz zapominasz?ja w przeciwienstwie do ciebie nie wspomnia艂am nic o swojej wadze:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 60/166
lepiej przyznaj w jakiej bran偶y pracujesz bo og贸lnikami rzuca膰 ka偶dy potrafi. np moim zdaniem kelnerka czy barmanka powinna by膰 艂adna bo nie odci膮ga klient贸w. kto艣, kto ma kontakt z klientami powinien mie膰 艂adn膮 aparycj臋 a nie jaki艣 pryszczaty kole艣 z krzywymi z臋bami i zakolami. poza tym nie le膰 w stereotypy. nie ka偶dy brzydal jest m膮dry i kompetentny, jak i nie ka偶da 艂adna osoba jest g艂upia i pusta

Udost臋pnij ten post

dobra. ludzilam sie ze znajda sie ludzie na poziomie...ale jak widac siedza tu sami inteligentni inaczej ktorzy nie dosc ze czytac nie potrafia ze zrozumieniem to jeszcze pisza same glupoty po raz kolejny juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gruba nie jeste艣
zonk, chuda nie jestem, normalna, nogi mam te偶 masywne, ale mnie wkurwia taka t臋pota i chamstwo. jak kobieta mo偶e pisa膰 o twarzy ze 艣mietnika, szczurkach itp.? masz Ty jakie艣 szcz膮tki m贸zgu?

Udost臋pnij ten post

ale z ciebie t臋pa strza艂a autorko. wszystkie laski anorektyczki, tylko ty jeste艣 zaj.b.sta. normalnie a偶 艣mia膰 si臋 chc臋 z twojego my艣lenia ograniczniku. a szczurem chyba jestes tutaj tylko ty.

Udost臋pnij ten post

przszkadoda na g艂up i chude?ktos kto jest chudy jest g艂upi?teraz widze ze jestes pierdolnieta g艂upia zawistna sucz i nic wiecej:p

Udost臋pnij ten post

"normalne przytakuj膮, chude burz膮" wg autorki . I tu cie autorko rozczaruj臋 bo ja jestem akurat ,je艣li mozna to tak nazwa膰,ani nie mam niedowagi,ani nadwagi. 3,4 kg w t臋 czy w t臋 stron臋 to kwestia grubo艣ci ko艣ci, itd. ,jednak widze 偶e bardzo si臋 oburzasz je艣li kto艣 tu wyra偶a (jak i ty) swoje zdanie,偶e wg niej/niego jeste艣 deko za gruba. No wybacz, ale chyba s艂onina ci m贸zg zala艂a, bo tylk oobra偶asz szczuplejsze kole偶anki,zostaw je, skoro im jest tak dobrze,a skoro tobie jest dobrze we w艂asnym ciele to powinna艣 si臋 cieszy膰. Doprawdy nie rozumiem tej zawi艣ci w twoim tonie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z jednym si臋 z Tob膮 zgodz臋
Autorko - z Twoim nickiem.

Udost臋pnij ten post

ha ha fioletowy..zal poprostu. to nie bylo do ciebie a do 60/166 a ze sie wpieprzylas w slowo to nie moja wina ,ze wzielas to do siebie :P ha ha nie mowie ze ladny = glupi. ja pisze o chudych...nienormalnych laskach ktore jedynie czytaja o dietach i przeczyszczaczach. o szczuplych z natury nie mowie... te z natura sa normalne :)

Udost臋pnij ten post

a sk膮d wiesz id膮c ulica kt贸ra jest "z natury" szczup艂a , a kt贸ra z wyboru? bo chyba tego wypisane na czole nie maj膮 :P

Udost臋pnij ten post