Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zerem ...brzydkim zerem

w nowej pracy jestem prawie najgrubsza ;/

Polecane posty

wow, ja mam 160 waze 52/53.. i tak jak ktoś wyżej nie uważam się za grubą osobę i nikt mnie za taką nie uważa. Mogłabym zrzucić sadełko z brzucha i ud, ale do grubej osoby mi daleko.. a juz uwierzyłam że faceci nie lubią szkieletów :-)

smiac mi sie chce z was. ale milo mi ze was sprowokowalam/lem :P jestescie tepe suki - chude sa wredne to fakt. wystarczy napisac slowko krytyki o was a juz sapiecie i plujecie jadem :) dobranoc tepaczki

Gość 60/166
a Twoje życie jest na tyle nudne że przeżywasz o czym czytają i rozmyślają całymi dniami obce osoby? zajmij się czymś pożytecznym poza tym nie wyzywaj mnie od anorektyczki bo widać, że zazdrość cię zżera jak ktoś jest wysoki i szczuplutki bez diet i wyrzeczeń. ;)

Gość 60/166
ciekawe że jak grubasowi się powie, żeby tyle nie wpierdalał to już największe oburzenie. :D

Gość Z jednym się z Tobą zgodzę
Aha, czyli wszystkie Twoje koleżanki non stop są na diecie? Czy nie są? O czym jest ten temat? Mam wrażenie, że co komentarz, to próbujesz odwrócić kota ogonem, licząc na to, że czytający są na tyle mało inteligentni i nie zauważą. Chciałaś się pocieszyć prymitywnym obrażaniem innych i Ty piszesz tutaj o inteligencji? Przepraszam bardzo, a gdzie można Twoją inteligencję dostrzec?

totalna idiotka. nie wierzę, że są tacy głupi ludzie. a jednak.! poczytaj sobie co piszesz, tak na spokojnie i wtedy może uświadomisz sobie jaki poziom reprezentujesz. Twarz ze śmietnika hehe. no debil!!

jasne 60. zobacz jaka ty jestes jebnieta...piszesz o sobie same ahy i ohy.... na pewno nie kazdy facet na ciebie leci. cos mi mowi ze procz chudego cialka nie masz nic wiecej do zaoferowania :P

autorka wszystkie wrzuca do jednego worka-taka jej natura niestety -wrednej ,tępej (bo inteligencją się nie popisała ) baby, pewnie ma okolo 24lat , ma studia (no bo dziobała 5lat) ,zero imprez , nie ma faceta( to na 100%) i próbuje sobie ulżyć na tym forum . A najlepsze jest to, że myśli że tu ludzi wkurzyła hehe. Autorko ty nas bawisz ,uwierz w to wreszcie :) nas -normalne dziewczyny "z natury " hehe

Aha, już Ci się nie chce spierać? Żal mi takich ludzi, po prostu żal mi ludzi, którzy potrafią tylko innych obrażać, by poczuć się lepiej.

halo debilki! to jest prowo a wy sie podniecacie.... nie dawajcie mi juz pozywki z waszej glupoty :P dobranoc

Co za człowiek :O

masz racje jestem nikim. :P mam skonczone studia inzynierskie. moj facet jest przystojnym pilotem wojskowym , nie narzekam ani na brak powodzenia ani na inne rzeczy ktore postarasz sie mi wcisnac. rzeczywiscie,.... zal mnie kurwa zzera. prosze cie.... troche wiecej samokrytyki

pożywki hehe ,kolejna zabawna rzecz. I teraz próbuje nam wmówić, że to prowo -haha ktoś kto się tak zarzeka nie może robić prowo. Ty nie prowokujesz, w twoim tonie jest zawiść, zazdrość, zgryzota i sfrustrowanie. Jeśl inawet byłaby to prowo to i tak jesteś grubą babą, która chciała wiedzieć ile jeszcze może zeżreć cukierków.

i masz racje :) mam 24 lata, wlasny dom i dobre auto... a wszystko to bo procz ladnej buzki mam mozg i nigdy nie schanbilabym sie praca hostessy np :) nimi zostaja puste laski po pedagogice albo innym kretynskim kierunku

'troche wiecej samokrytyki' Chyba sama o tym zapomniałaś. O szacunku, kulturze, podstawowych zasadach również. Mam nadzieję, że takich ludzi jak Ty nie ma dużo.

u mnie w pracy wszystkie sie odchudzaja,czesc jest na diecie proteinowej,czesc na jakiejs tam innej,czesc sama sobie uklada jakies diety cud,a ja nie,i jak wyciagam kanapke z zoltym serem na przyklad,to zachowuja sie tak,jakbym conajmniej giwere z torebki wyciagnela....nie czuje sie gruba,nie mam jako tako kompleksow,ale i tak sie zle czuje w pracy...

własny dom? to kiedy się go dorobiłaś i jak hehe (bo chyba nie na studiach z roznoszenia ulotek) ,widzisz jaka jesteś śmieszna :) i dobre auto hehe kolejny absurd. Albo rodzice dali ,albo alfons hehe.

dobra , macie racje. nie wiem czego wam zazdroscic ale wy wiecie lepiej :P jestescie za tepe zeby pojac o co mi chodzi.l nie o moj ani wasz wyglad ale o to ze w pewnych branzach osoba ktora np nie ma szans na bycie chuda bo ma zle geny albo jest chora nigdy nie dostanie pracy mimo kwalifikacji. to mnie boli. pierdolona nierownosc. i nie dotyka mnie to osobiscie bo widocznie mieszcze sie w normach ale znam osoby ktore maja problem z dostaniem pracy wlasnie przez swoja budowe :P dawac kolejne glupie komenty.ja i tak wychodze. ciao

ej, skoro tak ci dobrze to co tu robisz z tym tematem.. i proszę, nie mów że to prowokacja bo brzytwy się chwytasz. Nie czytałam całego tematu bo mi się nie chciało ale te teksty o sielankowym życiu.. nie trzymają się kupy. pozdro 🖐️

Gość 60/166
a co za sukces skończyć studia inżynierskie? poza tym jak masz kontakt z klientami to faktycznie, fachura z Ciebie. inżynier to projektuje głupia cipeczko. widocznie się nie nadajesz do pracy inżyniera :D pozdrawia architekt. ;)

widzisz kobietko na dom zarabiam z facetem ktory ma swietna prace a auto mam dzieki wakacyjnej pracy zagranica. cos jeszcze zazdrosnico? alfonsow maja glupie i chude bo nadaja sie tylko do pukania :P

Gość 60/166
o jakiej branży mówisz? o modelingu? no faktycznie, dziwne że potrzebują szczuplutkie dziewczyny :)

Gość 60/166
faktycznie, dobry z Ciebie inżynier skoro musiałaś dorabiać za granicą na zmywaku ;) nie pogrążaj się

jestes tak glupia czy ograniczona? :P kazdy inzynier projektuje ? ha ha ha! jestes skonczona idiotka. a pilot wojskowy? jest inzynierem a nie projektuje ha ha. ja jestem po lotnictwie na MEiLu i pracuje w branzy wiec stol morde kretynko