Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia prawie gotowa jest

Co myślicie...? Może być?

Polecane posty

Gość co by ci powiedzic
Zaczne od negatywow - taki fason znieksztalca sylwetke, robi sie slub zamiast talii osy. I subietywnie - nie podoba mi sie ten "bandaz". Pozytywy - mimo niekorzystnego fasonu Twoja figura jest super! I sukienka wyglada na ladnie wykonczona. czyli - jesli lubisz takie fasony - jest GIT! :) Udanego slubu i malzenstwa zycze!

Ale ja jestem właśnie za chuda w talii i biodrach a ta sukienka mnie trochę pogrubia - chyba

Gość co by ci powiedzic
Totez pisze - Twoja figura jest rewelacyjna. Chociaz mnie brakuej troche zaakcentowania wciecia w talii. Ale i tak jest pieknie. Powaznie. Planujesz welon?

Gość strasznie tandetne
login nie na twój użytek ;) sukienka jak sukienka - nie jest zła ale też nic nadzwyczajnego

Gość esteee
sukienka jest ok, ale nie jest w moim typie najwazniejsze, ze sie Tobie podoba zalety : Twoja swietna figura, naprawde w koronkowej rybce np. agadir z cymbeline wygladalabys o wiele lepiej moim zdaniem, albo w jakiejs z pronoviasa.. np. obelix, albo lorna (stare modele, ale fajne) wady: jak dla mnie sukienka wyglada jak przescieradlo, na dole dziwnie odstaje - widac jej sztywnosc + to kolo.. mi sie nie podoba

Teraz już nie ma odwrotu, chociaż krawcowa powiedział dziś, że gdybym się rozmyśliła to chętnie ją przyjmie i na pewno szybko sprzeda ;) W talii naprawdę jestem bardzo wąska, dlatego takie rozwiązanie dodaje mi kilka cm, ale ta suknia nie jest jeszcze dokończona, z tyłu nie ma nawet wiązania tylko spięte było wszystko szpilkami. Także jeszcze trochę mnie ściśnie ;) Może to wina zdjęcia, ale ja w talii bardzo szczupło wyglądam i moja krawcowa ma trochę problem ze mną ;) Welon planuję, na taką długość jak na zdjęciu, ale gładki i delikatny, bez udziwnień. Piszcie szczerze co myślicie, dziękuje za pozytywne komentarze, ale i te negatywne są potrzebne :) :)

Gość co by ci powiedzic
No to moze jak sie scisnie gorset to bedzie jeszcze lepiej. a welon radzilabym dluzszy, nawet z trenem, bo taki krotki to wg mnie robi efekt (od gory patrzac na sylwetke) tiul - zabraklo tiulu -tiul..;)

esteee dziękuje za miłe słowa i propozycje, ale rybki nie są w moim typie, niestety. Wiem, że piękne, mierzyłam kilka, ale ja źle się w nich czułam, w takiej "opiętej" sukni.

Gość esteee
Spoczko. Najwazniejsze, zebys sie w niej dobrze czula. W koncu to Wasz dzien :) Zycze powodzenia w tych ostatnich dniach/ miesiacach przed :)

Dziękuję ;) 2,5 tygodnia przed :)

;)

Gość asdklwe
ten kawalek materialu od pasa przypomina mi papierowa lampe z ikei.sorry

To i tak dobrze, już wiem do czego ją później wykorzystam :)) hehe

Gość ruchoma tarcza
mnie sie nie podoba wyglada jak 2 rodzaje wymietej gazety niedbale ze soba polaczone a figure masz ladna to fakt

Gość dobrze na tobie leży.

Jednak nie jest tak źle bo są osoby, którym podoba się moja suknia ;) Mojej mamie też bardzo się podoba, a zaraz chrzestna będzie ją oceniała ;) Może to nie jest teraz najmodniejszy i rozchwytywany fason i model bo wiem, że królują takie proste, eleganckie suknie, albo koronkowe rybki. jednak jak już pisałam w rybkach czułam się źle, to nie mój styl, a w innych prostych sukniach ginę bo ja jestem bardzo drobną osóbką... Jakiej sukni bym nie wybrała to zawsze znajdzie się ktoś kto ją skrytykuje, a na w śród gości obmówią, także nie ma sensu przejmować się tym ;)

Gość powiem co wiem
A właśnie, że bardzo ładna. Mnie sie podoba. trochę inna niz te wszystkie banalne "rybki". A przede wszystkim świetnie w niej wyglądasz - a przecież o to przede wszystkim chodzi:)))

Rybki robią się zbyt oklepane, a ja nie lubię tego, co ubóstwia cała reszta:-P Jesteś szczupła, zgrabna, więc masz w czym wybierać. Sukienka moim zdaniem śliczna, a Ty dobrze w niej wyglądasz. Ile za nią dałaś?

Dziękuję Wam bardzo :) Za suknię płacę 1 500 zł u krawcowej. Szyta jest na wzór sukni Agnes, ale z istotnymi zmianami i w sumie wygląda inaczej, ale jestem zadowolona. W salonie kosztowała 2 400 zł.

Gość bardzo ładna sukienka
:)

Gość śliczną miałaś suknię
dziubas 29---> co tak tanio?