Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfefw

normalnie juz nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość ewfefw

dzis zaprosilam kolege jako osobe towarzyszaca (znamy sie ok 10 lat) na wesele- wyslalam sms a on nawet nie odpisal... zle sie z tym czuje, wiele razy sie spotykalismy, calowalismy.. a on pewnie potem powie ze ten sms nie doszedl.. jak nie chce to mogl napisac ze nie moze itp, a nie takie milczenie!

Gość ewfefw
pojde- ale zawiodlam sie bardzo... znamy sie sporo czasu, a potraktowal mnie jak byle gow no

Gość ajt
dziecinne to bylo. czemu nie zadzwonilas jak dorosla kobieta?

Nie rob problemu, dziewczyno. Ciesz sie, ze masz okazje do zabawy w milym gronie bo przeciez, skoro cie ktos zaprosil, za mila tez cie uwaza. Usmiechnij sie i baw sie. Szkoda czasu na takie dyrdymaly ;)

Gość ewfefw
doszedl na pewno- byl raport. wiecie co ciezko mi teraz- czuje sie bardzo zle potraktowana przez (jak myslalam( w miare bliska mi osobe :((((((((((((((((((((((

Gość ewfefw
popelnilam blad piszac smas a nie dzwoniac- ale fakt jest taki ze olal mnie po calosci i zranil :(

Gość ewfefw
chcialam napisac mu jeszcze jednego sms z glupimi wyrzutami- ale nie bede sie pograzac :(( szkoda

Gość magiczny karp
nic straconego jeszcze, po prostu zadzwoń i się zapytaj

Gość ewfefw
glupio mi dzwonic- wiem ze sms doszedl, bo dostalam raport... wiec raczej nie chce ze mna isc skoro nic sie nie odezwal. wiec po co dzwonic i sie ponizac... paranoja

Gość ewfefw
bardzo mi smutno :(

Gość też bym olała jakby
ktoś mnie smsem zapraszał na wesele. Juz lepiej przez gg, bo można nawiązać lepsza konwersację.. A wracając do tematu to może nie wie co ci odpisać. Ja miałam taką sytuację że mnie kumpel zaprosił (bezpośrednio) i akurat byłam kompletnie spłukana, a nie miałam żadnego ciuch na taką uroczystość, a chciałam iść. Może musi sprawdzić terminy i takie tam. Ja wtedy sukienki szukałam z tydzień i w końcu pożyczyłam od siostry.

Gość ewfefw
pieniedzy i ciuchow mu nie brakuje, a jak sprawdzalby terminy to moglby napisac ze musi sie zastanowic olal mnie i tyle

Gość buiggusia
Ile macie lat? ;) Wiesz, on może być równie dziecinny, co ty - potem ci powie,że ten sms wprawdzie doszedł, ale on nie miał kasy na koncie, żeby ci odpisać ;) Zadzwoń do niego, ale w ogole nie rob zadnych aluzji do tego smsa, tylko zapytaj spokojnie, ufnie i radosnie, jakbys to robila pierwszy raz w zyciu - czy pojdzie na to wesele. Jak powie, ze w sumie poszedlby chetnie, ale ma akurat wtedy iminieny cioci albo urodziny szwagra dziadka - to powiedz: w porzadku, nie ma sprawy, po prostu myslalam, ze lubisz fajne imprezki. Po czym - jedz sama i baw sie dobrze :) bedzie super, zobaczysz :) coraz wiecej osob chodzi w pojedynke na wesela :)

Gość ewfefw
najgorszy bol jest w tym ze tak mnie potraktowal- nawet bliska mi osoba :((( nic mi sie juz nie chce

Gość zadzwon do niego
jak znacie sie tak dlugo, to upewnij sie telefonicznie zamiast dumac

Gość ewfefw
a jak mnie zbyje!? wtedy serce mi peknie- a po jego braku reakcji na mojego sms to moge to przypuszczac

Gość buiggusia
Nie... jednak dopytam na powaznie... Ile macie lat? Przezywasz to, jakbys była zakochaną w nim po uszy nastolatką :(

Gość ewfefw
po 27

Gość zadzwon do niego
dzwon i nie jecz, juz marsz do telefonu i wyjasnij sprawe!

Gość ewfefw
nie pojdzie :( czuje to nic juz nie pomoze

Nie zaprasza się nikogo smsem, poczuł się dotknięty i obraził się. Ło matko, co za zwyczaje. Myslałam, że masz 15 lat, to jeszcze by się dało zrozumieć, ale w tym wieku...

było dodać że dla weselników przewidziany jest hotel i wy macie akurat wspólny pokój z dużym łózkiem :) gwarantuję, że by mu się telefon nie zepsuł :) PS: Nie jestem taki, ale inni owszem :)

Gość ewfefw
zrobilam blad- ale juz stalo sie... jutro zadzwonie ale uwazam ze odmowi

Gość To nie od wieku zależy
tylko od kultury. Znałam faceta dobrze po 50-tce, który też zawsze zapraszał sms-em i dziwił się moim odmowom. mila8 Nie zaprasza się nikogo smsem, poczuł się dotknięty i obraził się. Ło matko, co za zwyczaje. Myslałam, że masz 15 lat, to jeszcze by się dało zrozumieć, ale w tym wieku...

Gość też bym olała jakby
".....a jak sprawdzalby terminy to moglby napisac ze musi sie zastanowic" no ale on nie musi mieć takiego samego toku myslenia jak ty, mogło mu równie dobrze przyjśc do głowy żeby ci odpisać kiedy indziej jak olanie kwestii. A jakby ci napisał że musi sie zastanowić i nie napisałby powodu to byś pewnie tu płakała jak on mógł ci tak napisać.

Gość a ja bym olala wszystkie
wiadomosci przez sms i gg. dzwoni sie do kogos, a nie idzie na latwizne