Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaPa

Zrobiłam coś strasznego!!! Co mam z tym zrobić?

Polecane posty

Gość MartaPa

:(:(:( Poniosło mnie totalnie, czuje się tragicznie... Spałam z najlepszym przyjacielem mojego byłego chłopaka:( Z Nim rozstałam się 8 m-cy temu, bardzo go kocham, chciałam go odzyskać a odwaliłam taką manianę:(:( Wczoraj byłam w pracy do 22, a on przyszedł do mnie koło 21 i powiedział, że mnie porywa na piwo bo mamy powód do świętowania... Wyszliśmy na miasto, wypiliśmy piwo, drugie, potem stwierdziliśmy, że skoczymy jeszcze na stacje po flaszkę, tańczyliśmy, śpiwaliśmy.... A dziś obudziłam się z wielkim kacem obok niego w łóżku. Rano nic nie powiedział, zmył się bez słowa, ale czuje sie okropnie. Da się sprawić aby to nie dotarło do mojego byłego?

Gość Malwa1985
Na moje oko już możesz o byłym zapomnieć. Przyjaciel - zwłaszcza najlepszy - na pewno o wszystkim powie Twojemu ex, a w tym przypadku - nie obraź się - tylko głupiec chciałby wrócić do Ciebie.

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
typowo kobiece zachowanie- zero honoru, brak umiejetnosci poniesienia konsekwencji swoich decyzji. Skad sie tyle idiotek namnozylo?

Da się sprawić aby to nie dotarło do mojego byłego? da sie to zrobić:) musisz tylko sie dzisiaj z nim spotkać i mu o tym powiedzieć pytając oczywiscie wczesniej czy przypadkiem nie widział sie dzisiaj juz ze swoim przyjacielem :) Jesli temu przyjacielowi było dobrze z tobą to istnieje szansa że może jeszcze odsypia ta balangową nockę:D Wtedy zdążysz ...

ale tego autorka oczywiscie nie zrobi :P

a czy przy okazji tej flaszki kupiliście też gumki?? bo od tego dużo zależy :classic_cool:

Gość moskala
najlepiej olej ich obu i nie płacz nad rozlanym mlekiem. ale jakiś pociąg do kolegi być musiał skoro tak się stało więc moim zdaniem i tak ie ma sensu myśleć o ex. najlepiej zajmij się pracą i staraj się o tym zapomnieć. ex i tak na bank się dowie no chyba że jego kolega okaże się dżentelmenem ale jakoś w to nie wierzę

>> że skoczymy jeszcze na stacje po flaszkę, Takie propozycje składa sie tylko dobrym kumplom, albo szmatom, które wiadomo, że nie odmówią a potem dadzą dupy. Nie sadzę, abyś była jego dobrym kumplem :classic_cool:

czemu kolega ma byc dzentelmenem skoro autorka zachowala sie jak suka???

Takie propozycje składa sie tylko dobrym kumplom, albo szmatom, które wiadomo, że nie odmówią a potem dadzą d**y." no ostatnio tak powiedział mój chrzestny do mnie :) no ale to akurat okazało sie że zostanie dziadkiem :P Długo nie myśleliśmy... Shell nigdy nie zawodzi :P

Gość Malwa1985
Dżentelmenem jak dla mnie będzie wtedy, gdy pójdzie do swojego przyjaciela i o wszystkim mu powie. Bo inaczej to nie przyjaciel, a gnida.

Dżentelmenem jak dla mnie będzie wtedy, gdy pójdzie do swojego przyjaciela i o wszystkim mu powie. Bo inaczej to nie przyjaciel, a gnida. a to że przeleciał jego była laską to się przecież nie liczy ważne że będzie prawdomówny:)

Gość Malwa1985
Oczywiście, że się liczy. Ale jest druga strona medalu - oni nie są juz parą. A jeżeli ona po tym wszystkim chce do niego wrócić, a ten by wszystko ukrywał to proszę Cię...

Gość ale w czym problem
była to była

mnie nie proś ja do tego ręki ani innego członka nie przyłożyłam:P skoro tamci nie są razem to albo oboje są niewinni i nikomu nic do tego co sobie razem po flaszce robią albo oboje są tak samo winni

Gość sandruu88888888uunia
ALE MORALITETY TU WALICIE-CNOTKI NIEWYDYMKI-AUTORKO ZDARZA SIĘ NAWET CNOTLIWYM KOCHANYM WYKSZTAŁCONYM, BO CZŁOWIEKA CZASAMI MAJĄ PRAWO PONIEŚĆ POPĘDY---NIE PŁAKAJ-PRZYZNAJ SIE EX JAK CIĘ ODRZUCI-CZEGO BYM SIE SPODZIEWAŁA RZUCAJ SIE W WIR PRACY I NIE RÓB SOBIE MANIANY W GŁOWIE ZAPOMNIJ I BĄDŹ SZCZĘŚLIWA------ZARAZ MNIE TE KASZALOTY OBJADĄ---OD RAZU ODPOWIEM-----SPADAĆ DO ZAKONU, BABCIOM MOCHERY NA DRUTACH DZIERGAĆ, PIPKĘ SOBIE ZASZYĆ I PACIORKI ODMAWIAĆ :p

Gość ja mialam
identyczna sytuacje minely 2 lata i On do dzis sie o tym nie dowiedzial, tamten okazal sie w porzadku - nic nie powiedzial ale takze zerwal przyjazn, u mnie sytuacja byla nieco inna jesli chodzi o cala "otoczkę" - ja nie chcialam odzyskac bylego mimo ze Go kochalam, bylam zrozpaczona tym ze nagle, bez powodu zostawil mnie bez slowa tuz przed slubem, wtedy Jego przyjaciel wzial moja strone a nie Jego, znalismy sie dosc dobrze, wiedzialam ze moge mu zaufac, a poza tym bylam zrozpaczona i tuz przed seksem duzo pilismy i ja bardzo plakalam i jakos nas ponioslo. On pozniej chcial byc ze mna ale ja powiedzialam ze to niemozliwe..

Gość ja mialam
chcialam jeszcze dodac ze jesli decydujesz sie na cos takiego to mozesz zrobic to raz i tylko raz i zerwac kontakty, inaczej sie nie da

i tuz przed seksem duzo pilismy i ja bardzo plakalam i jakos nas ponioslo" i jakoś tak samo nagle weszło ... :D:D:D

Gość ja mialam
ja rozumiem autorke - wiem przez co wtedy przechodzilam, nie jest to zachowanie godne pochwaly, wrecz przeciwnie - to obrzydliwe - ale zdarza sie i trzeba brac za to odpowiedzialnosc, ja wtedy bylam pewna ze juz do bylego nie wroce

Gość do ike
dobre hehe :D

Gość MartaPa
Takie propozycje składa sie tylko dobrym kumplom, albo szmatom, które wiadomo, że nie odmówią a potem dadzą d**y. Nie sadzę, abyś była jego dobrym kumplem Nie traktował mnie nigdy jak szmaty na 100%... Ostatnio spędzaliśmy bardzo dużo czasu ze sobą, bo on chciał zdobyć certyfikat z angielskiego i ja użyczałam mu swoich notatek i pomagałam ogarnąć temat. I tak wyszło. Jest mi z tym źle, normalny kac minął, a ten normalny pozostał...

Gość MartaPa
moralny*

MartaPa => O kacu moralnym mówi się, kiedy się moralność ma. Ty jej nie masz. Pija się duże ilości alkoholu z płcią przeciwną tylko w jednym celu. I nawet prawiczek, bądź dziewica podskórnie czują o co chodzi. Że stara, doświadczona krowa nie wie - nie uwierzę...

Ale kac dlatego że wylądowałaś z nim w łóżku czy dlatego że to przyjaciel exa?