Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny23123123

mam 24 lata i nigdy się nawet nie całowałem z dziewczyną

Polecane posty

Gość smutny23123123

Jestem bardzo nieśmiały a do tego mój wygląd jest bardzo przeciętny. Z tego powodu, że nigdy nie byłem na żadnej imprezie i nie nawiązywałem kontaktów z dziewczynami, moje umiejętności są praktycznie zerowe. Natomiast nie mam co liczyć, że jakakolwiek dziewczyna wyśle mi sygnały, że się podobam bo do przystojniaków nie należę. Bardzo zazdroszczę swoim kolegom którzy są przystojni bo widzę, ze dziewczyny same się do nich garną. Kiedy z nimi przebywam to widzę, że dziewczyny zwracają na nich uwagę natomiast mnie jakby nikt nie zauważał. Próbowałem też po przez różne portale randkowe ale to też na nic bo jeżeli w realu się nie podobam kobietom to tym bardziej na zdjęciach. Oto one. nie wiem po co je zamieszczam ale być może dlatego, żeby się wyżalić. http://www.fotka.pl/profil/Englishman1986/

Chłopaku weź się w garść. Zapomnij, że tutaj Cię ktoś pocieszy. Tutaj to mogą Cię co najwyżej wszyscy zjechać na maxa. Nie jesteś taki brzydki. Więcej pewności siebie i próbuj, próbuj, próbuj. Nie przejmuj się porażkami. I nie staraj się za bardzo, bo będą Cię kobiety brały za jakiegoś zdesperowanego wariata.

Gość czy ty sobie myślałeś
ahtunge ahtunge podszyw nie piszcie tutaj

Gość facet1777
posłuchaj misiu smutny czy kto ty tam jesteś . Za każdym razem jak tworzysz ten durny temat z fotką admin ma twoje IP i jeśli nie jesteś w TOR to do trafienia jesteś w tydzień. Jeśli ta fotka nie jest twoja i jej właściciel cię zaskarży no to szczęścia życzę . Sprzedaj butelki czy jakoś tak 🖐️

Co nie piszczcie. :O Niech się w końcu wypłaczą :O że odciski na dłoni, zasłaniają im na tyle świat, że szukają już tutaj pocieszenia. :O :P :O :O

Gość Działonowy
A próbowałeś całować się z facetem?

Gość ja mam podobnie i mam 30
i dobrze mi z tym, przyzwyczailem sie do samotnosci i teraz juz bym chyba nie potrafil.. zycie w zwiazkach jest takie poje... samotne zycie nie jest takie zle - nie trzeba nigdzie wychodzic i calymi dniami mozna nic nie robic.....

Gość _Misiek_
Ja tez to przerabiałem i to do 26 lat. Byłem bardzo nieśmiały. Zazdrościłem kolegom tego że mają daiewczyny, a ja ciągle sam. Jedna z koleżanek powiedziała mi wtedy: "wystarczy chciec" i miała całkowitą rację. Po prostu weź się w garść. Przecież masz znajomych chociażby ze średniej szkoły. Rusz się, pochodź do znajomych na imprezki. Wiesz: znajomi znajomych maja znajomych, a może właśnie wśród nich znajdziesz kogoś z kim nawiążesz bliższą znajomość. Ja właśnie tak miałem i poznałem dziewczynę. Teraz już sam nie jestem, mam rodzinę. Możesz tez poznać przez internet. Chociażby na www.polchat.pl i tam wejdź do pokoju twoich rówieśników. To przyjdzie samo ale musisz zrobić pierwszy krok. Człowiek jest stworzeniem stadnym. nikomu nie polecam życia w samotności.