Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obolała i to jak

Ból łydek

Polecane posty

Gość Obolała i to jak

Od 2 dni boląmnie łydki - no, tylko prawa łydka, w miejscu gdzie jest ona najszersza, z tyłu łydki. Boli mnie niezależnie od tego czy chodzę, czy siedzę czy też leżę. Nie jest bardziej napięta niż nie-boląca łydka. Nie ma obrzękow, siniaków, spuchnięcia. Nie miałam żadnych urazów na tej nodze. Nie zaczęłam itensywniej chodzić czy ćwiczyć - rutyna, kończę sesję, więc co rano od października dreptam do tramwaju, na uczelnię, z uczelni, z tramwaju do domu. Tyle samo sportu co zawsze od zawsze ;) Nie jest to ból uniemożliwiający sen czy chodzenie, ale jednak nieco kuleję a lydka boli. Jak chodzę minimalnie promieniuje do śródstopia. Wyjeżdżam w niedzielę na 2 miesiące a nie ma lekarza aby mnie przyjął przed sierpniem. Co mogło być nie tak?

Gość sznurowadła na suwak
Sprawdź,czy bardziej boli przy siedzeniu,zwłaszcza przy zakładaniu nogi na nogę.Jeśli tak ,to od kręgosłupa,przyczyn może być wiele.

Gość zosia

Ja bym spróbowała podejść do dobrego fizjoterapeuty. W Krakowie mogę polecić gabinet na Słomczyńskiego. rehabilitacje.org Pracują tam na prawdę znający się na swojej pracy ludzie, a dodatkowo cenowo wychodzi bardzo korzystnie.