Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yfjytjtyjytjty

boze ale kobiety potrafią przejśc metamorfozę ....Przykład ....SZOK

Polecane posty

Gość yfjytjtyjytjty

Gość nie lubieeeeeeeeeeeeee
PIERWSZY RAZ WIDZE PRZYSTOJNEGO JAPOŃCZYKA WOOOOW:)

Gość yfjytjtyjytjty1990r...
no Japończyk spoko ale te zdjęcia mnie dołują ona kiedyś była moim ideałem urody kobiecej a dziś ......... zobaczcie jak ten czas szybko ucieka

Gość w koncu wygląda jak
człowiek :O

Gość iuyiuyiuy
http://mmanytt.se/wp/wp-content/uploads/genki -3.jpg przykro mi ale moj z Twojego zrobilby miazge, to jedna najwiekszych legend MMA, juz nie walczy bo po stoczeniu swietnych walk nagle 4 lata temu zakonczyl kariere i postanowil ksztalcic sie duchowo oraz zwiedzac swiat, do tego jest pisarzem, bardzo wyksztalcony i inteligentny facet. Uchodzil za jednego z najwiekszych oryginalow w tym sporcie, kibice do dzisiaj czekaja ze powroci. A ten pilkarzyna to kto ;). masz tutaj komentarze jak za nim tesknia: "No szkoda szkoda,ale to jest czlowiek awangardy,watpie zeby mial odejsc na zawsze.Cos mu wpadlo do glowy i to stwierdzil.To bylaby mimo wszystko duza strata" "Kurna, jak juz widzialem to przemowienie po walce mialem zle przeczucia, ale nie sadzilem, ze bedzie az tak drastycznie. I niestety mam kolejne przeczucie, ze zadnego powrotu nie bedzie (na moje i nie tylko moje nieszczescie). Wielka szkoda, niepredko zobaczymy kogos chocby w polowie tak oryginalnego jak Genki." "Genki to wielki wojownik i ma fenomenalny niepowtarzalny styl, miejmy nadzieję że mu się odwidzi, on jest 78 rocznik więc ma 29 lat dopiero" "straszliwie szkoda jest jednym z moich ulubionych zawodnikow... niecodzienny styl oraz fenomenalna technika czynia go jednym z najwiekszych zawodnikow wszechczasow... miejmy nadzieje ze "wakacje" mu sie znudza i wroci ..." "moim zdaniem nie wróci - widać spełnił sie wystarczajaco - mma to za mało dla niego w tym momencie życia - czego miał tu posmakować już spróbował. ten facet to taki typ "unowocześnionego buddy", dosłowny badacz życia. ciekawe czym zajmie sie teraz, pasowałby mi do czegoś w stylu teatru eksperymentalnego..." "a to jego WE ARE ALL ONE tez olbrzymi szacunek.. pieniadze to pieniadze ale o idei sportu nalezy pamietac..." "wielka szkoda jeśli to prawda.Genki to prawdziwy artysta sztuk walki,jeden z niewielu skośnych których szanuje jak ktoś już napisał niepowtarzalny styl i charakter" " Ogromna strata. Mam nadzieje, ze wroci. Artysta to wszak był wielki. Swietny szołmen, zawodnik i w dodatku mial w sobie cos takiego mistycznego(cala ta otoczka, jego podejscie, we're all one" "Aż wierzyć się nie chce w to info. Naprawdę WIELKA szkoda."

Gość yfjytjtyjytjty1990r...
tylor była kiedys sliczna po co one sobie to robią przeciez takie usta wygladają koszmarnie

Gość jhdffdhdhdfdfhjdfhdf
Nie poznałam jej! Szok Porównajcie sobie też piersi Kendry Wilkinson sprzed zabiegu. Miała śliczne, naturalne piersi, których niejedna by jej zazdrościła :(

Gość ona zawsze była śliczna
no usta tylko zmienione, a z reszta to tak nie przesadzaj, kwestia makijażu. ale śliczna jest i była.

Gość tylko usta
? Wolne żarty, ma implanty w policzkach co widać na pierwszej focie i brwi mi się coś nie podobają, są wyżej, a więc pewnie i lifting powiek.

Gość już chyba nie eska
oooooooobleee !! ta śliczna laska wygląda teraz jak ten pasztet Herbuś :/

Gość Botox plus silikon
I efekt gwarantowany :-D

Gość a kto to jest????

Gość Monique2222
na podstawie zdjęć nie ma co oceniać. może ktos wybrał niekorzystne ujęcia. ja też czasem wyjdę na zdjęciu koszmarnie jak nie ja

Gość Monique2222
wogole uważam ,że potrzeba by bylo chyba z 50 zdjęć bez retuszu żeby kogoś ocenić obiektywnie. trzeba zobaczyć kogoś na żywo najlepiej. pamiętam jak kiedyś umówiłam się z facetem z netu fotki miał super ,a jak go zobaczyłam na żywo.. porażka. po prostu ujęcia miał dobre

Gość Monique2222
ja też na zdjęciach wyglądam gorzej jak w rzeczywistoci . chyba nie mam takiego co mnie oddaje w pełni jaka jestem...

Gość wiem że pesymizm jest zły
iuyiuyiuy-Powiem tak, to było apropos Japończyków a Ciebie nie rozumiem. Co mnie obchodzi co piszą o nim jego fani? Ja interesuje się siatkówką więc logiczne, że przynajmniej siatkarze reprezentacyjni będą dla mnie o wiele bardziej znani niż jacyś MMA-owcy. Kompletnie nie rozumiem twojego komentarza. I używajmy słowa siatkarz jak już. A MMA uważam za jeden z najgłupszych sportów więc tym bardziej ten Japończyk nie zdobędzie mojego uznania (nawet jak zostanie profesorem literatury np) . No ale fajnie że zmądrzał i nie pakuje już się w to (moja subiektywna opinia)