Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Dziewczyny z Californii, piszcie!!

Polecane posty

Hej! Czy sa tu jakies fajne panie z Californii? Interesuje mnie jak sie tam zyje. Gdzie mieszkacie, w jakich warunkach, czy macie prace? Czy jestescie zadowolone z zycia tam? Jak zaczynalyscie i na jakiej podstawie dostalyscie wize? Macie jakies wskazowki dla osoby, ktora nie wyklucza przeprowadzki w tamte strony?

co prawda nie mieszkam w Californii, dziewczyną też nie jestem, ale nie przejdę o bok nie zapytawszy - skąd znajomość utworów Ryszarda? ;) :D

co prawda nie mieszkam w Californii, dziewczyną też nie jestem, ale nie przejdę o bok nie zapytawszy - skąd znajomość utworów Ryszarda? ;) :D

Gość krystel karrington
ooo nasza mayor do hollywoodu startuje! bravo! a co Kevin Bacon zaprasza?

Agent, tylko ten fragment mi przypasowal jako odzywka do niektorych ludzi na forum. :) Tak naprawde to podoba mi sie tylko jedna jedyna jego piosenka pt 'Ona i on'. Uwielbiam to.

Gość ja jestem z ca
Witaj ! Ja mieszkam w CA, dokladniej w LA. Mysle ze to wszystko zalezy jaka masz sytuacje zyciowa i jakie wyksztalcenie, czy mieszkalas w USA juz itp. Mi sie zyje tutaj bardzo dobrze, uwielbiam tutejsza pogode, choc w CA jest drogo i ciezko znalec prace. Wiele osob nie lub LA, ze niby jest sztuczne, ludzie niemili, ja sie nie zgodze. Wszystko zalezy w jakiej dzielnicy sie mieszka i jaki sie ma status. Napisz prosze wiecej, czy masz juz jakis plan przeprowadzki, czy bedziesz mogla tu pracowac itp. Pozdrawiam serdecznie

Czesc! Dziekuje za odpowiedz. To super, ze Ci sie tak fajnie uklada i dobrze zyje w LA. Ja tez slyszalam o tym, ze ludzie sa sztuczni, ktos mi powiedzial, ze jesli tam pojade to bede zawsze miala kompleksy. :) Domysl sie dlaczego. Nie, nie bylam nigdy w USA. Na razie planuje pojechac tam na pare dni jako turystka, a potem wlasnie nie wykluczam przeprowadzki na stale, ale... No wlasnie, ksztalce sie, takze wyksztalcenie bedzie. Chcialabym podjac prace, ale z tego co slyszalam w zawodzie jaki bym tam wykonywala (nauczycielka Montessori) podobno nie zarobilabym wystarczajaco duzo pieniedzy zeby sie utrzymac. Czy to prawda? A Ty jak sie tam znalazlas? Napisz cos prosze. Jaka wiza? jak dlugo juz jestes tam? Planujesz zostac na stale? Buziaczki!