Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LittleLady

14 dni glodówki - W grupie siła ! (woli ;))

Polecane posty

Witam drogie koleżanki :) Cierpiące na niską samoocenę, zakompleksione jak i te które marzą o lepszej sylwetce. Łączmy się bo razem raźniej ! ;) Zaczynam dziś 14-dniową głodówkę, ale nie wiem czy dam radę bez Waszej pomocy! Mam nadzieję że przyłączycie się do mnie :) Oczywiście mam świadomość trudu i konsekwencji lecz jest dla mnie coś ważniejszego i nie jest to do końca mój wygląd ... to dla mnie ostatni dzwonek, nie mogę już się ociągać, tylko głodówka mnie uratuje. Planuję do tego ćwiczyć słynne Callanetics lecz nie mogę nigdzie znaleźć nagrania jak na razie ... Mam nadzieję że efekty będą dostatecznie zadowalające. Czy ktoś zacznie ze mną ? ;) Piszmy swój wzrost, wagę aktualną i tą do której dążymy ... ;p Pozdrawiam i liczę na wsparcie ! :* :)

Dziewczynki... mam teraz taki dylemat - przeczytałam o tej 10-dniowej diecie i zastanawiam się czy nie zmienic na nią głodówki ... zależy na czym szybciej schudnę. Wiecie może ? Ewentualnie mogę robić tak, że jeden dzień z 10-dniowej, a jeden głodówki i na zmianę. To by było tak : Pierwszy dzień - kefir, drugi dzień - nic, trzeci dzień - kefir itd ... Czy to dobry sposób ? Macie jakieś pomysły ? Naprawdę muszę schudnąć ... A i jeszcze jedno. Zrobiłabym dzisiaj, przed tym wszystkim, lewatywę. Co o tym myślicie ?

Gość A co to za ważne wydarzenie
masz wkrótce, że tak koniecznie chcesz sobie krzywdę zrobić?

Wielkie urodziny przy koleżankach, które mają figury modelek ... z takim wyglądem będę się czuć gorsza :( Poza tym, zobaczę w końcu "miłość mojego życia" ! ;) I właśnie w tym problem. Chłopak jest bardzo szczupły, byliśmy razem lecz rozdzieliło nas pół roku spędzone osobno. A teraz ... znów się spotkamy. I mój problem polega na tym że wtedy byłam o wiele chudsza lecz przez tęsknotę się objadałam i .. takie tego efekty. Teraz , jeżeli nie schudnę, będę wyglądać przy nim jak ... wieloryb ! A jestem człowiekiem o bardzo niskiej samoocenie i jeżeli wiem że jestem od kogoś grubsza to mam taką blokadę i po prostu nie mogę nic zrobić ! Koszmar . Tak mi na nim zależy... mam 14 dni. Muszę schudnąć !

Przykro mi to mówić, ale jeśli przez 14 dni tak schudniesz to będziesz wyglądała gorzej niż teraz i twoja samoocena będzie jeszcze gorsza. Wiem, bo to przerabiałam. Lepiej wyeliminuj na te 2 tygodnie węglowodany z diety i weź się uczciwie za ćwiczenia. O wiele lepiej na tym wyjdziesz. Ps. Ile masz lat?

Trochę przed wiekiem dorosłym jestem ... ;) Chciałabym kopenhaską, ale nienawidzę czarnej kawy :| Poza tym część z tych rzeczy trudno zdobyć itd .. eh.. W ubraniu nie będzie widać tych złych efektów ;)

Gość upssss
co za tępota umysłowa nawet nie masz pojęcia o głodówce głodówka to nie dieta odchudzająca!!!! wpadniesz w bulimie albo gorzej skończysz rusz dupsko sprzed kompa na basen, spacer...

Gość PytającaKobieta
PytającaKobieta mam pytanie, komu zgłosić gdy się zostało źle potraktowanym w hipermarkecie tesco?

głodówka Ci tu nie pomoże!! rozłóż sobie posiłki, ćwicz często ! a na pewno będą efekty

głodówka Ci tu nie pomoże!! rozłóż sobie posiłki, ćwicz często ! a na pewno będą efekty

no wlasnie po co ci glodówka?? a po niej efekt jojo co jest pewne na 100%!! odchudzac to sie trzeba z glowa! mniejsze porcje , wiecej ruchu!

Ja nie mówiłam o ciele tylko, no chyba że w kominiarce pójdziesz na tą imprezę. Szczerze i bez złośliwości najlepiej byś zrobiła jak byś się do jakiegoś dobrego psychologa udała, który by ci powiedział jak sobie radzić z niską samooceną itp, zanim sobie krzywdę zrobisz, bo ewidentnie do tego dążysz. Jeśli aż tak siebie nienawidzisz (żeby swojemu ciału taką krzywdę robić) to na prawdę ci współczuję.

Gość nie wytrzymasz na głodówce
i dodatkowo ćwicząc :O Bzdurny pomysł, skazany na porażkę. Nie wiem, jaki masz tryb życia - jak siedzisz w domu i nic nie robisz, możesz spróbować głodówki albo drastycznej diety, ale bez ćwiczeń. Ogólnie rozumiem Twój bój, bo też nie chudnę na niczym kompletnie, prócz baaardzo drastycznych, głodowych diet, typu 400 kcal dziennie (podejrzewam tarczycę i inne problemy hormonalne). Zważ też bardzo istotną rzecz - na głodówce może Cię paskudnie wysypać pryszczami. Będziesz chuda i zapryszczona :O Ogólnie jest lipa, 2 tygodnie to naprawdę mało czasu. A ile masz wzrostu?