Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ak zapytam bo mnie ciekawi

jak zmieniaja kolor wlosow aktorki bez uszczerbku na ich wygladzie??

Polecane posty

Gość a ak zapytam bo mnie ciekawi

np. weronika pazura. dopiero niedawno jeszcze czarne a teraz znowu blond- piekny i do tego zdrowo wygladajace wlosy. albo kozucjhowaska. do roli w filmie przefarbowala na czarno a potem znowu blond. i napewnio nie miala peruki bo troche z tymi wlosami chodzila.jak one to rpbia?

Gość Anq26
One noszą krótkie włosy! Takie znoszą wszystko, zwłaszcza, że przy takiej długości w mniej niż rok masz odrośnięte zupełnie nowe włosy i nawet jak 2 czy nawet 3 razy były farbowane na ciemniejszy kolor to łatwo go zdjąć specjalnym preparatem. Poza tym te włosy wcale nie są takie cudowne. Tak to wygląda w gazetach i na galach jak są wyczesane, nabłyszczone itp. Jakbyś zobaczyła je "z natury" to wcale nie są dużo lepsze od włosów zwykłych zjadaczy chleba:) Zdrowy wygląd włosów to też odpowiednie kosmetyki do mycia i stylizacji. Nawet największe siano można tak wymodelować i wygładzić, że wygląda na to, że ktoś ma idealnie zdrowe włosy.

Gość Anq26
No i mogą te ciemne kolory robić tonerami, a je się bardzo łatwo usuwa.

Gość pytam sie.....................
a jak ja mialam farbowane na braz 3 razy wlosy to wyjda mi na nich pasemka? bo chce je troche rozjasnic, poniwewaz farba bardzo szybko sie z nich zmywa. czy lepiej zrobic kapiel rozjasniajacea i nalozyc jeden kolor/

Gość Anq26
Lepiej zdjąć farbę elgonem itp. i normalnie nałożyć farbę.

Gość pytam sie.....................
moje wlosy to taki mysi blond. a ten elagon to trzeba sobie kupic czy u fryzjerki bedzie dostepny bo pojde do fryzjerki , sama nie bede kombinowac. i jak schodzi farba, na jaki kolor? bo ja mialam robione u fryzjera braz chlodny nr 6 cos tam tzn, mieszane trzy odcienie tej 6 i troszke 5. . to na jaki kolor mi sie zmyje po tym elgonie? i jaki mozna opotem najlepiej nalozyc? da sie taki naturalny jak mialam swoje wlosy? bo juz mam dosc tego brazu. tzn. jak swiezo pofarbowany to ok, po kilku myciach staje sie rudawy.

Gość w gore........................
up....up.....