Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel po studiach

Nie potrafię się wiązać z kobietą

Polecane posty

0-700 mowisz hmmm kto tu podaje moj numer😠:-P ojj podzielimy sie z nia foremkami:-D

Gość ciiisza
ups to ja zmykam, czworokąty ani trójkąty jakoś mnie nie kręcą;) miłego popołudnia zycze:)

Lady mi sie z dnia na dzien coraz bardziej podoba.... dziwnie mi tak jakoś :) ale fajne to jest :) Przecież nie da sie zakochać w zdjęciu, głupota to jest :P Po ślubie i koniec :P I jak namyśliłaś się z petycją :D: :D ???

No i Lady nie ma dziś 😭 .... Może jest jeszcze smutna od wczoraj i dalej przeżywa.. Zostawiam Ci Lady 🌻 🌻 będą tu czekać na Ciebie, bardzo ładnie pachną :D A teraz zmykam bo mam troche zaległości ;)

Singiel się buja we mnie? No nieeee, do czego to dochodzi :P Dziękuję za kwiatki, pachną cudnie :D Dzisiaj już troszkę lepiej chyba jest... Singielku jeżeli chodzi o foremki to raczej kobiety ja mają... :P Wiesz w jakim sensie mówię... :P

Hej Lady:-D ty dostalas kwiatki a mi chce dac metalowe cos tam i do podpisania fertrakt:-P gdzie tu sprawiedliwos Singielek:-P ladnie sie wygadal co nie?:-D

podpisalabym, ale nie mam pieska:-P chyba cos sie mijamy:-D

No dobra, to w ostateczności moge dorzucić 'zrobienie' słodkich ocząt tak jak to robił kot w butach w shreku :P To moja ostateczna oferta ;) Mrrrrrrauuu :D

ooo no to kuszaca propozycja:-P Singiel taki jeden mnie wkorza na forum ogolnym Dominik1000 sie wabi chyba wyjde z siebie:-P

Lady pomocy:-P uwielbiam tego kotka jak mruga oczetami... Singiel ale cos sciemniasz ty nie masz takich oczkow jak on:-P

Gość szałowa szałowa lala
autorze ja mam to samo:-o w tym roku skonczyłam 24 lata,dobra praca,mgr na koncie..atrakcyjna laska i co?:-o