Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdsdgdsfgdsfgdfg

Męski problem.

Polecane posty

Gość sdfsdsdgdsfgdsfgdfg

Mój problem polega na tym że, nawet dość niedługo po dokładnym umyciu śmierdzą mi jajka.Jak czasem po kąpieli bawię się moimi "przyrządami" to później śmierdzi mi ręka(jest to taki dziwny smród którego do niczego nie jestem wstanie porównać,chociaż nie jest on zbyt intensywny- wiadomo z czasem się nasila i wieczorem jest już gorzej). Co to może być?Czy tak pachnie mój pot czy jak? Nie wiem od czego tak mogę mieć bo raczej dbam o higienę!A czytając tu czasem tematy z tego typu problemami,tylko że kobiet wiem że dziwny zapach może sugerować jakąś chorobę-czy w moim przypadku też tak może być?Co z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc :)

Gość dfgdgdgfgsafas
up

Gość najprawdopodobniej choroba
urolog i dupa do zastrzyków ;)

Gość Goosiakkkkkkkkk
może zbuki? ;p

Gość dfgdgdgfgsafas
Choroba-ale jak to?A jaka to choroba może mieć taki objaw?

Gość najprawdopodobniej choroba
najczęściej weneryczna :D

Bez jaj :O nie mieszajmy w to weterynarza. To że masz traumatyczne przeżycie z chomikiem, który rzucił się na twoją nogę i próbował kopulować z twoją stopą nie czyni z ciebie zaraz eksperta :P

Gość jaja pachną
Wszyscy tu sobie żarty robią, może z resztą to prowokacja, ale otpowiem. Jeśli choroba to może być grzybica ale bardziej prawdopodobne to zła dieta!!!!!!!!!!!!!!! Bogata w tłuszcze, dużo soli itp.

Gość jaja pachną
odpowiem sory za błędy

Gość lekarkaaaaaaaaaaa
grzybica... idź do lekarza bo może być jeszcze gorzej i trudniejsze do wyleczenia

Albo jakaś infekcja bakteryjna albo coś z dziedziny dermatologii, w każdym razie lepiej idź do lakarza, może zwykła maść albo antybiotyk dosustny wystarczy. Jeśli chodzi o higienę, mam nadzieję, że masz tylko swój osobisty ręcznik, nie dotykaj też ptaka brudnymi rękoma i zawsze noś czystą bieliznę. Długo tak masz?

Gość sdfsdsdgdsfgdsfgdfg
Hmm ciężko mi powiedzieć jak długo tak mam bo nie jest to jakiś intensywny zapach który mi strasznie przeszkadza i przeszkadzał,więc jakoś zbytnio nie zwracałem na to uwagi i nie potrafię powiedzieć jak dług.Ale na pewno jest to hmm nawet może kilka lat,więc czy na pewno może to być choroba?Jak mam tak od kilku lat to miał bym już chyba jakieś zmiany skórne?Może jest jakiś inny tego powód-tylko jaki? Co do mojej diety to raczej nie to bo jem dość dobrze i nie jestem otyły a wręcz przeciwnie bo jestem chudy. A tak w ogóle to dzięki za rady :)

Gość dfgdfg
up

Gość exlibris ex
koles-to nie jest "meski problem"-tylko TWOJ PROBLEM.Nie pisz bzdur.Co do rzeczy-moze to byc kilka chorob.Radze isc do dermatologa za wczasu.Jezeli swedzi-to tymbardziej idz do lekarza bo jak infekcja sie rozwinie to bedziesz z tym walczyl bardzo dlugo..

Gość sdfsdsdgdsfgdsfgdfg
No właśnie o to chodzi że nic mnie nie swędzi.