Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawa jazdy

Facet bez prawa jazdy to nieudacznik

Polecane posty

Gość annodomini2010
No luz, twoje życie twoje decyzje.o wygląd mi chodziło bo ale nie lubię gości np. jak z filmu "płytki facet". dobrej nocy

Gość star i durny temat

Gość microcosmos
autor tematy jest beznadziejny :D pytac o faceta o to czy jest przystojny nie ma sensu... faceci maja mniej znacznie mniej krytyczne podejscie do swojego wygladu anizeli kobiety... poza tym, na pewno nie tylko brak prawa jazdy ta blokuje tego przystojniaczka :D mam kolege, ktory wyglada swietnie, ubiera sie swietnie, ma zajebiste poczucie humoru, dusza towarzystwa i nie ma prawa jazdy :D zdawal 2 razy dotad, ale bez powodzenia. To jednak nie przeszkodzilo mu zdobyc serca atrakcyjnej kobiety. Wiec autorze topiku, brak prawa jazda w Twoim przypadku to pewniej najmniejszy problem.

Gość microcosmos
sorki za wszelkie bledy :)

Brak prawa jazdy to mój największy kompleks, powodzenie jako tako mam, ale blokuje mnie ten brak prawka

Gość amicadilmondo
a ille masz lat? i ile oblanych egzaminow na prawko za soba?

Gość pani z prawem jazdy
a ja mam a mój mąż nie,i powiedział ,że w życiu nie zrobi bo zawsze marzył żeby go woziła jego kobieta,i nie jest nieudacznikiem tylko moim kochanym supermenem!!!!!I będę go wozic do końca życia i jeden dzień dłużej!

6 oblałem

Gość amicadilmondo
6 oblales i poddales sie? probuj dalej ile masz lat ?

Gość nieudacznicy z nich

Gość gość
Jeśli nie ma prawka bo myląmu się kierunki to jest nieudacznikiem . Jeśli go nie ma bo nie chce mu się to jest leniem.

Gość gość
Ciekawe czy autor zrobił już prawo jazdy?

Gość gość
Uczepiliscie sie tego prawka jak by bez niego nie mozna bylo zyc. Wy sie potem dziwicie, ze jakis popapranych mezczyzn spotykacie skoro macie takie popaprane myslenie.

Gość gość
Ja nie mam prawka,uważam że dlatego rzuciła mnie dziewczyna. Utrzymujemy kontakt dalej stad to wiem.Przyznała się ze jest wygodna,dała mi to do zrozumienia.Przy mnie odżyła,schudła wyrobiła się.I pewnie stwierdziła że stać ja na kogoś lepszego. Może i lepiej że to zrobiła bo okazała się płytka.I po prawie roku od zerwania mimo że dalej ją kocham powoli dochodzę do wniosku że nie byłbym z nią szczęśliwy bo ceni bardziej wygodę,materializm niż uczucie.Pozdrawiam.

Gość gość
Sorry dziecko,ale z takim podejściem to nie bedziesz mieć dziewczyny.Żadna nie chce takiego bezmózgiego ćwoka jak ty,co uważa że prawo jazdy określa czy ejst się nieudacznikiem czy nie.No ale prawda,jestes nieudacznikiem.

Gość gość
Nie mam prawka, ale zrobię , nie czuje się gorszym

Gość gość
Phi. Nawet pasztety nie chca facetów bez prawa jazdy i auta. Każda chce mieć dupę wożoną a to po zakupy a to na wycieczki nad morze. Jeszcze czekaj jak ten baran pod H&M 2 godz. Facet z autem to takie praktyczne urządzenie do ułatwiania sobie życia i rozrywek.

Gość gość
Sorry ja tak nie uważam to czyste fakty.A może kobieca gra w końcu dalej się spotykamy.Ale skoro ci ulżyło ubliżając mi to spoko mam na to wyjeb.ne.Chyba że doradzisz mi coś mądrego bo z tego co się domyślam jesteś kobieta.

Gość gość
Buahahahaha ja mam prawko i auto i wole byc sam niz znosic fochy i widzimisie oraz wymysly jakiejs ksiezniczki. Bede zawsze tylko swoim szoferem a nie sluga :D

Gość gośćhsueksnbs
Coś Wam napisze. Gdy 5lat temu poznalam mojego faceta (wtedy ja 17 on 19lat) to nie miał prawka i nie przeszkadzało mi to. Teraz stwierdzam po tych latach, że póki on jeszcze nie zrobił go do tej pory to już nie zrobi go wcale. Ja pragnęłam być kierowcą, zrobiłam prawko, kupilam autko i teraz sobie śmigam gdzie chce. Tylko czuję ogromny zawód, że on miał za co zrobić te prawko, miał gdzie a len smierdzacy nie podszedl i nie spróbował. O nieee nie mam zamiaru wozic go pijanego od kolegi, albo wozic go gdziekolwiek jak on jest takim leniem a ponoć bardzo by chciał tez mieć prawko..... Masakra...

Gość gość
ponoc ci co zdają za pierwszym lub drugim razem to potem najgorsi kierowcy:) niektórzy po 15 razy podchodzą i w koncu kazdemu sie udaje

Gość gość
Jak mozna np caloeqc sie z kims kto sie nie podoba. A prawa jazdy tez dlugo nie mialem, chyba do 32 lat bo mi sie nie przydawalo. Dopiero pozniej stwierdzilem, ze samochod chce miec. Kobiety to i tak nie obchodzi, bo jestem sam.

Gość gość
Facet albo sie boi jeździć autem albo nie chce mieć prawa jazdy i to żaden wstyd gorzej to wygląda w przypadku kobiet które robią coś na siłę robią prawko wymuszają pierwszeństwa powodują kolizje na drogach.

Gość gość
A facet to nigdy wypadku nie spowodowal?;) tylko babki? Prosze Cie. Jeden bogaty koleś tak z********al swoja betką przez wioskę, że potrącił dwie siostry na rowerach. Jedna leżała w szpitalu w poważnym stanie, ale Wyszła po jakimś Czasie. I co temu debilowi zrobili? Nic, dalej z********a jak p******y, bo przeciez jest swietny, bogaty i ma super auto! Brawo dla takich kierowcow :)

Gość gość
gośćhsueksnbs dziś Coś Wam napisze. x masakra

Gość gość
Mam 33 lata i też nie posiadam prawa jazdy z powodów zdrowotnych. Wiem, dla kobiet też jestem nieudacznikiem i odpadem. Pewnie dlatego wciąż jestem prawiczkiem:o

Gość Mysza 1987
tak uwazam ze facet bez prawka to nieudacznik . Oczywiscie jesli nie ma z powodow zdrowotnych to jestem w stanie zrozumiec, ale jesli nie ma bo nie.... to sorry ,ale jest nieudacznikiem w moich oczach. Sama mam prawko i auto, szczerze sobie nie wyobrazam ze moj facet mialy pocinac tramwajem lub rowerem :D Albo jeszcze gorzej , ze ja mialabym wozic jasnie pana. Wstyd.

Gość gość
A co jest złego w jeździe rowerem? Jaśnie pani pewnie jest z tych którzy traktują rowerzystów jak gorszy sort. Myślenie typowej Karyny: "Ja szlachta jeżdżę furą, a ty plebsie zapiertalasz rowerem, boś śmieć i biedak". Żenada:o

Gość gość
Mysza 1987: właśnie, co jest złego w jeżdżeniu rowerem czy tramwajem. W dużym mieście czasem szybciej dojedziesz tramwajem niż autem. Teraz zresztą rower jest bardzo modny, ludzie jeżdżą do pracy rowerem i nikogo to nie dziwi.