Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 chcekupicmeble

Czy kupowa膰 meble przez Internet?

Polecane posty

Coraz wi臋cej jest sklep贸w meblowych online, wi臋c ludzie z tego korzystaj膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e tak. Sama wiele razy zamawia艂am do domu meble lub dekoracje z internetu, tak by艂o znacznie wygodniej i szybciej! Je艣li chodzi o ozdoby, to polecam np. sklep https://behome.pl/, bardzo du偶y wyb贸r :) Warto zajrze膰, jak kto艣 jest na etapie urz膮dzania domu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wol臋 jednak na w艂asne oczy zobaczy膰 i dotkn膮膰 mebli kt贸re p贸藕niej b臋d臋 chcia艂a mie膰 u siebie w domu. W Szczecinie mamy sklep www.zaprojektujmeble.pl gdzie znalaz艂am stylizowane meble szyte 'na miar臋'. Nie lubi臋 banalnych wn臋trz i znalaz艂am tam mas臋 ciekawych propozycji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupi艂am i jestem zadowolona :) polecam www.domartstyl.pl :)

Udost臋pnij ten post

Je艣li b臋d膮 szuka膰 Pa艅stwo materaca, to r贸wnie偶 mo偶na go kupi膰 online. Materace PlantPur z pianki ekologicznej mo偶na zam贸wi膰 przez Internet i testowa膰 w domu przez 101 nocy, 偶eby sprawdzi膰 czy dany model nam odpowiada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupowa艂am meble do salonu na http://meble-24.pl i s膮 praktycznie takie same jak na zdj臋ciach, nie ma si臋 czego bac w kupowaniu przez internet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 derta 731
No pewnie, 偶e warto, nawet bardziej sie to op艂aca bo w sieci s膮 jednak ta艅sze, a i mo偶na znale藕膰 艣wietne meble. Zobaczcie co dzi艣 wyczai艂am https://www.meblowy.guru/wersalka-Azalia-przyscienna , a mia艂am kupowa膰 sof臋. Dosz艂am do wniosku, 偶e ta wersalka jest o wiele lepsza i zdecydowanie odpowiada mi ta kolorystyka, no i ten automat przy艣cienny sporo zawa偶y艂 na mojej decyzji. Zero si艂owania sie i suwania mebla po pod艂odze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinga1312
A to akurat prawda, 偶e w sieci s膮 ta艅sze. Nam uda艂o si臋 dobrze trafi膰 kilka lat temu i zazwyczaj kupujemy w domizdrowie.pl. Maj膮 艣wietnej jako艣ci meble, a i obs艂uga jest bardzo mi艂a i jak co艣 to zawsze ch臋tnie s艂u偶膮 pomoc膮 i podpowiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onnaa121
Korzysta艂am z r贸偶nych sklep贸w, ostatnio z www.umebluje.pl kupowa艂am meble dla dziecka z forte, Kanap臋 z Gali i rega艂 z Szynaki. Ceny bardzo dobre, sprawnie szybko, bardzo dobry kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jowanka81
Pewnie 偶e kupowa膰! Naj艂atwiej przez internet kupowa膰 nowoczesne meble typu pufy, fotele relaksacyjne i worki sako, bo nie s膮 to ogromne gabaryty, wi臋c mo偶na na spokojnie oszacowa膰, co gdzie si臋 nam zmie艣ci. Ja wybra艂am w艂a艣nie pufy do pokoi dzieci ;) http://pufy.pl/pufy-pilki/74-pilka-nozna-small.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karrolina
Witam. Je艣li chodzi zakupy mebli przez internet jestem absolutn膮 zwolenniczk膮. Urz膮dza艂am ostatnio sypialni臋 w stylu glamour z lustrzanymi meblami,kt贸re dotar艂y do mnie w idealnym stanie ze sklepu jokodecor.pl. Zap艂aci艂am du偶o du偶o mniej ni偶 w sklepie stacjonarnym za meble z tej kolekcji wi臋c jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam9392
A sprzedawali艣cie kiedy艣 meble online? Bo ja mia艂abym kilka mebelk贸w na sprzeda偶 i planuje wystawic na aukcje, tylko sie zastanawiam czy wysylka kurierem takich mebli jest bezpieczna? tutaj https://www.szybkikurier.eu/o-ktorej-godzinie-kurier-geis-dostarczy-przesylke sobie czytam o przewoznikach. Chyba nie powinno by膰 z niczym problemu, co nie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie 偶e warto kupi膰 meble onlina, ja znalaz艂am fajne i nie drogie meble na zajefajne-meble.pl. Jakosc mebli by艂a na bardzo wysokim poziomie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IzabellaA
A dlaczego piszesz, 偶e "by艂a" to ju偶 ich nie masz? Jako艣 rok temu kupi艂am komod臋 w jagodowymkocie i mam j膮 do tej pory. A tak swoj膮 drog膮 to 艣wietny sklep, gdzie nie tylko meble mo偶na kupi膰. Sporo r贸znych rzeczy maj膮, nawet dla dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am pokus臋, aby kupi膰 meble do biura przez internet, finalnie jednak zdecydowali艣my si臋 na zakup w salonie http://www.10office.pl/, na miejscu nam super doradzono, co pomog艂o w wyborze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupuj! Masz du偶o wi臋kszy wyb贸r i mo偶esz znale藕膰 ni偶sze ceny. Ja swoje meble znalaz艂am na zajefajne-meble.pl Ceny w przyst臋pnej cenie a jako艣膰 bardz dobra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
meble przez internet czy takie, kt贸re nie s膮 na wymiar, to z艂o.. moim zdaniem warto postawi膰 na meble na wymiar z firmy Respol Resopal D膮browa G贸rnicza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Meble przez internet tylko w sklepie Dom Meblowy. Super jako艣膰 i niskie ceny. www.DomMeblowy.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak najbardziej kupwoanie mebli przez internet jest ok. Ja swoje kupi艂am na zajefajne-meble.pl i okaza艂y si臋 by膰 bardzo dobrej jako艣ci. Przede wszystkim mieli du偶y wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest pe艂no ciekawych sklep贸w internetowych gdzie mo偶na kupi膰 r贸偶nego rodzaju meble. Osobi艣cie lubi臋 kupowa膰 w sklepie internetowym https://zajefajne-meble.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸nie偶 polecam zajefajne meble! Meble s膮 bardzo dobrze wykonane i s膮 starannie zapakowane do transportu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znalaz艂am fajna p贸艂k臋 na allegro , ale ze wzgledu 偶e to przez internet mam obawy. Sprzedawca ma cale pozyttwne opinie. Niemmiej jednak zapytam, czy zna kto艣 z was firme MEBLE WOJTALA? Jakie sa wasze do艣wiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupowa艂am meble przez internet tylko w Jokodecor.pl. Moje do艣wiadczenia s膮 bardzo pozytywne wi臋c 艣mia艂o mog臋 ich poleci膰. Dodam tak偶e, 偶e zakup贸w dokona艂am tam ju偶 dwa razy i my艣l臋, 偶e jak b臋d臋 czego艣 potrzebowa膰 to na pewno do nich wr贸c臋 :). Maj膮 bardzo du偶y asortyment: sto艂y, sofy, 艂贸偶ka, biurka, krzes艂a, lustra i wiele innych, wi臋c my艣l臋, 偶e warto si臋 zainteresowa膰. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Meblomaniak
Warto ze wzgl臋du na oszcz臋dno艣膰 czasu i pieni臋dzy. Mo偶na w ten spos贸b przejrze膰 kilkana艣cie stron i wybra膰 to co na prawd臋 pasuje nam i naszym najbli偶szym.Ze swojej strony serdecznie poleci艂abym TobiStol.pl maj膮 meble niedrogie i funkcjonalne. Wykonuj膮 meble z r贸偶nego rodzaju drewna oraz maj膮 bogat膮 game wzornik贸w materia艂贸w wyko艅czeniowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rudabezpiegow
Hmm czemu nie. Czasem mo偶na wyrwa膰 co艣 w naprawde bardzo dobrej cenie . Ja np. kupi艂am sof臋 i duuu偶e 艂o偶e do sypialni na www.kieleckafabrykamebli.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiskaPyska
@Rudabezpiegow, te偶 jeste艣 ze 艣wi臋tokrzyskiego? Moi rodzice ostatnio wymieniali meble i tez brali z kieleckiej fabryki mebli..hmm co艣 musi by膰 na rzeczy. Pomaga艂am im wybiera膰 i fakt -r贸偶norodno艣膰 by艂a naprawd臋 du偶a za co wielki plus

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰