Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjdsuoiefj

wyborcy kaczynskiego to prosci i niewyksztalceni ludzie

Polecane posty

Gość jsjdsuoiefj

taka jest prawda i nie ma co sie oszukiwac... dobrze ze Komorowski wygral :D

Gość Sanetta
prości i nie wykształceni? Za parę dni bronię licencjat. Wiele pracy włożyłam w moje studia i dalej wkładam. Zastanów się nad tym co piszesz i nie obrażaj ludzi, bo takie wypowiedzi swiadczą o twoim bardzo niskim poziomie

Gość acadalfffo
hmmmm tylko ze uu mnie na uczelni wiekszosc glosowalo na kaczynskiego, czy to nie dziwne, wszyscy nie wyksztalceni?? piszesz glupoty bo sam nasz podstawowke i nic wiecej.

Gość eweweryyuui
a ja jestem prawnikiem i też głosowałam na Kaczyńskiego i uważam się za wykształconą osobę, więc nie można tak uogólniać.

Gość Czarnuuuuuuuula
Właśnie wróciłam z Komisji Wyborczej, na Komora głosowały same dziadki, które wolą komunę. To oni głównie wybrali nam prezydenta - największego prostaka na świecie.

Gość mafiakomorowskiego
przecież w pierwszej tuze to Komorowski wygrał w wiezieniu

Gość ciemną nocą na ulicy
za to od ciebie jedzie prostactwem na kilometr. Ciesz się, ciesz. Poczekamy, zobaczymy ile dobrego twój bronek zrobi dla kraju. Jeszcze ci się tak w dupę wody naleje, że będziesz wyć jak pies.

Gość Sanetta
Dahahaha, that was a good one:) loll

Jeju ale ludzie są durni. Kobieto która wrocilaś z komisji wyborczej - na jakiej podstawie stwierdzasz kto gdzie i na kogo glosowal? Bo ja nie zauważyłam żeby ktoś spisywał takie informacje. A Panowie wyżej - A gdzie jest napisane że Bronisław Komorowski cokolwiek wygrał? Ja głosowałam na Kaczyńskiego i nie uważam się za glupka :)

Gość polecam strzeszyn
mam mgr i podyplomówkę... głosowałam ma Kaczora. Uważam, że wyborcy wikibronka są naiwni, łatwi do zmanipulowania i do tego pozbawieni umiejętnosci wyciagania logicznych wniiosków oraz elementarnej wiedzy o gospodarce :P

PO nie zrobiło nic źle, ponieważ nie mieli jak w ogóle cokolwiek zrobić, najważniejsze ustawy platformy zostały zablokowane, skąd można wiedzieć jak by było gdyby nie Lech i jego vetomania... komorowski jako prezydent przynajmniej nie będzie tak utrudniał pracy rządu... a jak do parlamentu wygra PiS to myślę że Komor będzie raczej współpracował..