Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POCAHONTASS

DO Atrakcyjnych kobiet. Czy usłyszalyście od kogoś że jesteście brzydkie???

Polecane posty

Gość MARSJAAAJ
TO BIERZ TO SUCZKE I SE PORUCHAJ

Gość a.....
To, że pies wyje, to dlatego, że widzi duchy, które przyszły po swoją duszyczkę, a nie, że suczka ma cieczkę.

Gość annodomini2010
Widziałam suczka niezła, psy w całej okolicy szaleją. A duchy to i owszem może są ale mnie (na razie) lubią. szlag pies coś demoluje

Gość kobieta bez wątpliwości

Gość atrakcyjna kobieta
problem nie leży w kobietach, ale w mężczyznach, sami są do niczego nie tylko z wyglądu, ale w każdej innej klasie, nie ma co zbierać, powinni sie bardzo starać, ale ich przekonanie o własnej wartości zalewa im mózg. Jakiś pijaczyna odpowiedział na moje pytanie dlaczego mi się przygląda: bo strasznie mi się podobasz, uznał, że to nieziemski komplement, odpowiedziałam :ale pan mi się nie podoba. Problem z facetami polega na tym, że sami są bylejacy i jako ciało i jako duch i jako intelekt, ale wydaje im się, że my powinnyśmy spełniac ich oczekiwania. Jestem heterosexualna, ale jak patrzę na mężczyzn i slucham ich opowieści to słabo mi sie robi, nie dośc, że brzydcy, to jeszcze arogancko durni. Dlatego nie powinnyśmy mieć kompleksów, bo jak sie trafi adonis, to zwykle durny jak but, a jak mysli to już tak jest sobą zachwycony, że nie widzi nikogo poza sobą, szkoda gadać. Ród ludzki niedługo wymrze, bo mężczyźni zapomnieli jak starac się o kobiety, czekają na zachwyt i obsługę, choć nie obchodzi ich czy są tego warci, nie wiedzą jak zachwycić kobiety, a to ponoć cecha naszego gatunku - mężczyźni staraja się o kobiety. So nasz gatunek stanie się homosexualny, bo kobiety przestaną obsługiwać facetów, skoro sa niemili, brzydcy i durni.Całe życie byłam niepewna swojej atrakcyjności, choć faceci sie o mnie zabijali, ale dziś niedobrze mi się robi jak widze ich chamstwo , które ma kryć niepewność. wciąz kobiety maja im zapewniać poczucie, że są świetni, choć oni nas nie chcą zapewniac. Jedynie ich arogancja mówi nam , żeimsię podobamy. Naprawdę jestem zmęczona tymi niepewnymi głupkami, którzy chca nas upokorzyć, bo tylko wtedy czują satysfakcję, nie rozumiejąc, ze o nas trzeba się postarać, żeby nas zdobyć a wtedy zobaczyć zachwyt w naszych oczach.

hehe atrakcyjna kobieta lepiej polacz sie z houston moze pomoga Ci powrocic na Ziemie :D

Gość annodomini2010
Ej no hardxxx może atrakcyjna za bardzo generalizuje, ale głowy w obłokach to nie ma

ona juz jest w stratosferze :D bez obrazy oczywiscie :D pewnie miala nieudana randke dzisiaj :/

Gość atrakcyjna kobieta
no wlaśnie, hardxxx czy jak mu tam, jest typowym przykładem faceta : monosylaby, arogancja, ale żadnych pełnych wypowiedzi, czytaj starań, co on ma się wysilać. To własnie wciąz spotykam, nudy i monosylaby.

Gość annodomini2010
A wiesz hardxxx, że nie każdy pogląd kobiety związany jest z nieudaną randką, okresem i złamaniem paznokcia? Taka prawda, ze częściej to jednak faceci chcą wyżej srać niż mają dupę

atrakcyjna kobieto nie przejmuj sie rano wstaniesz to powinnas sie lepiej poczuc Pozdrawiam

Gość atrakcyjna kobieta
to jasne, że nieudaną, bo znów mialam się śmiać z głupkowatych dowcipów, arogancji,przekonania, że faceci, których słucham są świetni? całe życie spotykam pacanów, którzy sa albo durni albo nie dorastają do swojego przekonania o sobie samych. Mam już dość ułatwiania wam zrobienia wrażenia, owszem , są tacy, jak we wszystkich dziedzinach są dobrzy, są mężczyźni którzy mają w sobie zachwyt i wiedzą jaką mają wartość, potrafia się starać , podobnie jak kobiety, tyle żejest ich tyle co kot napłakał. Kobiety wciąz mają kompleksy, sprawdzają, czy aby na pewno sa warte mężczyzn, z którymi są, mężczyźni wolą pokrywać swój brakstarań, o poziomie nie wspomnę , arogancją.

ja bym nie generalizowal ze to tylko cecha przedstawicieli plci meskiej :D ludzie sa rozni, dzieki czemu swiat jest bardziej ciekawy :D hehe

atrakcyjna kobieto a moze po prostu Ty takich spotykasz ??:> pociesze Cie Ładna, inteligentna,madra kobiete tez ciezko spotkac :D

Gość atrakcyjna kobieta
Nawet teraz, ja staram się mówić pełnym zdaniem, traktuję serio to coś , a to odpowiada mi jakby miało 7 lat. "Hehe" to jest wlasnie to, jedyne, co słyszę ostatnio. Mam dość dawania wam szansy, waszego gapienia sięi jedynej umiejętności - bąkania zdań prostych,ale tylko w odpowiedzi. Naprawdę sądzę, że ludzkość sie skończy, bo kobietom skończy się cierpliwość. To już naprawdę wolę poczytać cos ciekawego niż wysłuchiwać tych pierdół.

chyba jesteś w innej strefie czasowej. w tej, prawie wszyscy już śpią. na kafeterii znalazłoby się paru panów, których wypowiedzi mogłyby przypaść Tobie do gustu. spodobać się. nie wiem tylko jak sami panowie. ;) o ludzkość się nie martw. niektórym kobietom jak i niektórym facetom wiele do szczęścia nie trzeba.

Gość annodomini2010
Atrakcyjna kobieto nie pobudzaj się tak o 3 rano :D E tam ludzkość się nie skończy, rękodzieło w bankach dawców nie zaginie, nie martw się. Po prostu nie miałaś szczęścia ostatnio :) Znam takich co za dużo gadają i mnóstwo wody leją a to wcale nie lepsze. Tez zmykam bo już ptaszki ćwierkają :D Rozchmurz się nieco, świt za jakąś godzinkę :) 🖐️

Gość atrakcyjna kobieta
wbrew pozorom jestem w dobrym nastroju i zasnę spokojnie. Jestem po prostu zupelnie rozczarowana i nie dlatego, że nie spotykam sensownych facetów, podobnie jak kobiet, ale jak patrzę jak ci mężczyźni zabierają się do kobiet, to rozpacz mnie bierze, jak widzę cierpliwość kobiet na te męskie głupoty, ich arogancję to smętnie mi. A tyle potrafimy znieść. Ale jak długo.

Gość atrakcyjna kobieta
niczego mi nie brak, dziekuję, dziwi mnie, że taka siła( patrz opis agenta) chce jeszcze zawracać sobie głowę pisaniem

Gość walczącazwiatrakiem
hhahhahahhahahah o jezu tym slonkiem to mnie zabil ;D a atrakcyjna tym, ze go olala lol dawno sie tak nie usmialam

Gość Apprehension
Tak wracając do tematu... :P to mi każdy mówi że jestem śliczna i już wiele dziewczyn powiedziało mi że chciałoby wyglądac tak jak ja. I jeszcze mi nikt nie powiedział że jestem brzydka. ale niestety tak się czuję ... nie mogę na siebie patrzec w lustrze i wstyd mi isc ulicą . :P kompletnie tego nie rozumiem bo... wychodzi na to że wszyscy kłamią.? ;d

Gość atrakcyjna kobieta dzięki za
ten post. Ja mam już ułożone życie i ukochanego męża, więc mnie to wisi, ale żal mi innych kobiet. Szczególnie młodych dziewczyn, bo one jeszcze nie mają zbudowanej samooceny, a często ją budują na podstawie tego, czy mają chłopaka. I potem widzę śliczne dziewczyny, jak się wdzięcza i śmieją z głupich dowcipasów małoletnich trolli, którzy i tak myślą tylko o tym, jak się im dobrać do majtek :O Żołądek się przewraca i rzygać się chce na takie widoki. A bydełko jest dzisiaj przednie (te przekleństwa, ten debilizm). Jak napisałaś: samoocena pod niebo, a w głowie i sercu sieczka i barachło. Dno.

W 10000000% zgadzam się z atrakcyjną kobietą.. ale nie licz na to, ze sie ludzkosc skonczy, takich kobiety jak Ty jest malo - takich, które znają swoją wartosc i nie uczepią się byle kogo.. masa kobiet niestety ma kompleksy i trzyma sie kurczowo jakiegos debila zeby tylko nie byc gorszą od kolezanek, taka prawda niestety.