Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrrooona

powiększenie piersi w Warszawie

Polecane posty

Gość frrrooona

witajcie! zdecydowałam się na powiszenie piersi, odłożyłam kase - ciułałam przez 5 lat teraz moja wielka prośba do WAS - możecie mi polecic jakiegoś naprawdę dobrego lekarza z Warszawy takiego, który mnie nie oszpeci, a sprawi że na mojej twarzy bedzie znów uśmiech! plizz!! z góry Wam serdecznie dziękuje!

Gość zooooosiiia
witaj, ja robiłam ponad rok temu, u dr Kociszewskiej moge polecic z czystym sumieniem osoba konkretna, fachowa i \bardzo miła wszytsko na spokojnie tłumaczy, wyjasnia i odpowiada na pytania ja dzisiaj ciesze się jej dziełem i z chęcią patrze w lustro

Gość kuuuusssia
witajcie dziewczyny! ja robiłam ponad dwa lata temu, u dr Molskiej-Sowy naprawdę, szczerze polecam fajnie się poczuc prawdziwą kobietą , po prawie 25 latach patrzenia w lustro z niesmakiem

Gość hasziszza
w Warszawie swietny jest dr Pawel Szymanski, poszukaj w google

Gość ja robiłam
także u dr Molskiej-Sowy, i dzisiaj jestem bardzo zadowolona jeżeli masz jakieś pytania/wątpliowsci to możesz byc pewna że pani dr odpowie Ci na wszystkie pytania i doradzi co i jak ja dzisiaj, ponad pół roku po operacji wiem ze to była słuszna decyzja inaczej patrze w lustro, a tym samym inaczej na cały otaczający mnie świat!

Gość karooliiiina
ja do listy dopisuje dr Jaworskiego, specjalista pod każdym względem. moje piersi są dzisiaj naprawdę piękne.. warto było się pomeczyc;))))))))))))))))))))))

Gość Jane's addiction fan
Polecam skin clinic i powiększenie piersi własnym tłuszczem. Miałam zabieg w kwietniu i efekt jest rewelacyjny. Dwa numery do przodu i nareszcie piękny kształt . Na pewno nie zdecydowałabym się na silikony . A tak uda mam szczuplejsze, a biust jest super.

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Gość aaaamina
Ha, Ha skin clinik.. pisalam na forum jak mi oszpecili uda. A po tluszczu w piersiach nie ma sladu. To klinika gdzie tylko gwiiazdy traktuje się po gwiazdorsku.

Gość malagenia
Z tego co wiem to dr Osuch jest bardzo dobrym specjalistą. Jest ceniony w branży o czym świadczy wiele publikacji na jego temat oraz fakt, że w wielu artykułach o chirurgii plastycznej jest przytaczany jako ekspert. No i nie słyszałam, żeby jakaś pacjenta była niezadowolona z jego pracy.

Gość Svitlana
Hmm, co do Warszawy to nie bardzo się orientuję, ale czasami za dobrym specjalistą warto trochę pojeździć - bardzo pozytywne opinie zbiera dolnośląski chirurg plastyczny dr Jakub Kratochwil, który specjalizuje się w operacjach powiększania biustu.

dobry temat, tez mysle nad specjalisa ze stolicy, a czy ktos wie cos na temat dr Kolasinskiego z Poznania?