Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany3

jak powiedzieć dziewczynie, ze smierdzi jej cipka?

Polecane posty

Gość zaklopotany3

robiłem jej pierwszy raz minetke i strasznie smierdzialo rybą. wkurzylem się troche, bo taka nieumyta do mnie, gdzie ja sie wypachniłem. nastepnym razem zabralem ja do wanny i dokladnie wymylem (w ramach gry wstepnej) wyszlismy i nadal smierdzi jej cipka rybą. trace ochote w ogole na seks jak sobie wyobraże ten zapach

Gość julka kulka
a moze jest chora:P

Gość ona2525
to mi wyglada na jakas infekcje , albo grzybice , najlepiej jakby poszła do lekarza..

Gość kkmjdl;
to znaczy że ma grzybicę, musi iść do lekarza po clotrimazol w globulkach

Gość zaklopotany3
ale jak mam jej o tym powiedziec. glupio mi strasznie

Gość rtyjhgrf
wyslij ja do ginekologa, moze nie mow ze smierdzi ale w ramach wizyty kontrolnej bo np czytales o raku szyjki maciciy, ze kobiety moga miec nie wiedzac o tym a jest grozny i martwisz sie o nia ;)

Gość rtyjhgrf
jak pojdzie i cos bedzie miala np grzybice czy cos to na pewno lekarz to zauwazy

Gość mygygyggy
wsadz jej na noc surowego kalafiora w cipke powinno przejsc 🖐️

Gość mrożona kawa
na pewno jest chora, taki zapach świadczy o bakteryjnym zakażeniu więc musi iść do lekarza-koniecznie

Gość Blekit Oka
Może ma infekcje bakterię która wytwarza przykry zapach.. Spytaj jej się czy nie swędzi ją czasami.. bo jak ostatnio się kochaliście i jej minetkę robiłeś to miała ją strasznie zaczerwienioną....

Gość embrionka
hahahahahahahhahahah rybą hehehehehe dobre kolego, dooobre!!! Ale tak, ma grzybicę i dopóki tego nie wyleczy, będzie zapierdalać rybnym.

Gość kkmjdl;
anonimowo wyślij jej linka do tego tematu na maila

Gość ciekawy mężczyzna.
jak można mieć GRZYBICĘ W 21 WIEKU?????

Gość mrożona kawa
patent z ginekologiem jest dobry,lekarz coś zauważy

Gość embrionka
Tak samo jak tyfus w 1942.

Gość mrożona kawa
ciekawy mężczyzno - wyobraź sobie że grzybica to właśnie choroba naszych czasów, wszystko przez konserwanty i cukier

Gość ludzie, no
do ciekawy mężczyzna.... jak się nie znasz to nie dyskutuj :)

Gość gfdssdfdsfdsfsd43423423
Dużo kobiet ma grzybice, bo się golą na zero w miejscach intymnych oraz noszą stringi - bakterie łatwo przedostają się w podatne na infekcje miejsca. Ja olałam stringi, nosze teraz sexowne kobiece boxerki, właśnie dlatego, że ciągle miałam problemy z tym "zapachem". No i na zero też się nie depiluje już. Na szczęście mam faceta, dla którego kobieta nie musi być bardziej plastikowa od lali z sex shopu.

ale to nie jest grzybica bo przy grzybicy nie ma przykrego zapachu a raczej slodkawy. to jest zakazenie bakteryjne i je leczy sie antybiotykami. przy czym przy tym nie ma innych objawow, swedzenia itd. i to jest niezakazne. po prostu ma wyjalowiona flore bakteryjna i zle bakterie sie rozmnozyly. trzeba uwazac ze zbyt intensywna higiena intymna bo to glowna przyczyna infekcji.

Gość _kaska_
ludzie nie o to chodzi !!!!!!!!!!! mamy 2011 myjemy się ;)

Gość gość
weź się nie poniżaj i zostaw ją, bo to nie jest tak ze ona tego nie czuje- bo to czuć. mówię co wiem.. a ona nic z tego sobie nie robi, brudaska

Gość gość
Ja gole swoją broche i nigdy grzybicy nie mialam.Zapach rybny jest wtedy tez kiedy facet sie spuszcza do srodka dajmy dzień wcześniej.

Gość gość
Grzyb nie śmierdzi rybą.Dobrze tu piszą-to zakażenie bakteryjne.Kobiety często to łapią gdy uprawiają seks,a partner nie jest czyścioszkiem. Powiedz jej,że może by poszła do lekarza ,bo ma niezdrowy zapach.

Gość gość
gdyby to była grzybica ona by się zadrapała na śmierć. poza tym, jeśli uprawiacie seks, to i to pewnie masz, autorze:-P

Gość gość
a ty nie widzisz,ze jak ma,to od ponad trzech lat :O

Gość gość
calkiem prosto mozna miec grzybice w XXI wieku, chocby przez zostawianie bardzo skapego owlosienia, korzystanie z basenow i saun wraz z osobami niespecjalnie dbajacym o higiene wlasna. --- Co Ty pitolisz?! Grzybica nie ma niczego wspólnego z brakiem higieny, tylko z chemicznym jedzeniem i antybiotykoterapią. I ma ją mnóstwo osób, tylko o tym nie wie.

Gość gość
gość Grzyb nie śmierdzi rybą. --- Śmierdzi niestety. I trudno się tego zapachu pozbyć, dopóki tego nie doleczysz.