Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwita

pochwalcie się obrączkami - polecajcie!

Polecane posty

Gość kwita

Witam, ja już 3 miesiące po ślubie :D niebawem za mąż wychodzi moja kuzynka, bidulka (21l.) ma mętlik w głowie, czyta fora, śledzi najróżniejsze wątki, marudzi - wypytuje się mnie o różne sprawy. pomyślałam, że może warto założyć wątek i polecać innym "zagubionym" przyszłym pannom młodym, co i gdzie, za ile. Moim zdaniem ważna jest kwestia obrączek - suknie raz założysz (zresztą ja swoją wypożyczyłam), a krążek na palcu zostaje na całe życie. Ja swoje znalazłam przypadkiem - chciałam coś oryginalnego i nie oblatanego. tak jak kruk czy yes. i trafiłam do artysty z Krakowa, który w całej polsce jak się okazało, sprzedaje swoje małe cuda. Pan ten nazywa się Andrzej Bielak, a sprawił, że noszę na palcu dzieło sztuki! :) naprawdę polecam tego artystę, obrączki są przepiękne, oryginalne, po prostu inne! Zamawiając macie pewność, że traktuje się Was jak najważniejszych ludzi na świecie. Ja z moim miśkiem byliśmy super pozytywnie zaskoczeni podejściem Pani u której składaliśmy zamówienie. Zdecydowaliśmy się na mokume gane, ale rozważaliśmy też takie z odciskami linii papilarnych. Najfajniejsze jest to, że ograniczeniem jest w zasadzie tylko wyobraźnia! Moja kuzynka idzie właśnie do niego, bo również jest zachwycona. poniżej fotki http://zdj-cie016-640x480--moje-cudo-444827.twojezdjecie.pl/ http://zdj-cie017-640x480--moje-cudo-2-444829.twojezdjecie.pl/

Gość fiolka_87
oh oh - znam - ja też u niego będę robić co prawda w Warszawie będę zamawiać, ale wiem, że to wszystko robi właśnie ten Pan. wstępnie zainteresowana jestem warstwowymi. Dzwoniłam wypytać o cenę i zwariowałam, bo obrączki są już od 2000zł za parę! a jak kiedyś w Yesie oglądałam, to za takie byle-jakie-nijakie 2850zł!! One są tak piękne i wyjątkowe, że nie wyobrażam sobie mieć obrączek skąd indziej :) jak już będę miała to też wkleję fotę :P

Gość obrączki jak kazde inne
gdzie to dzielo sztuki ? bo nie widze

Gość obrączki jak kazde inne
gdzie to dzielo sztuki ? bo nie widze

Gość jahdkahdkjhas
hahahah ale obraczka pierwszej Pani wyglada jak obraczka pierwsza lepsza za 600 zl, wiec nie czaje gdzie tu jakis ewenement:O

Gość pewnie chodzi o jakies
detale no ale jak sie daję tak rozmazane zdjęcie to nie wiadomo nad czym sie zachwycać

Gość lollalitta
rekLAma super, ja za parę 700 zaplacilam i zyje

Gość Ale to, że w chwili obecnej ni
mi sie nie podobaja

Gość 273172378273
po chooja wy sie chwalicie?jak dzieci! lepiej wam sie robi?hahahah zenada pizdeczki!