Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam z siebie, zaraz wracam

Pieprzony PMS - jak to przeżyć;/

Polecane posty

Jak Wy sobie z tym radzicie:o Już sama z sobą nie wytrzymuję, od trzech dni ryczę albo się wnerwiam. Ryczę bo: - kawa się wylała - nie kupiłam ulubionych fajek w drodze do roboty - pogoda jest za ładna - pracę mam do dupy więc nawrzeszczałam na współpracownika (znają mnie i wiedzą co to znaczy ale mnie samą to wkurwia nieprzeciętnie) Nie chce gadać ze swoim chłopem przez telefon a jesteśmy w rozjazdach. Gadamy na gg tylko, bo tylko do tego się nadaję i wtedy też ryczę:o Prowokuję go do żartów które mnie ranią, udaję dowcipną a łzy lecą ciurkiem... sama się psychicznie tnę a potem leżę pól nocy i myślę jakie mam zjebane życie :o Drę się na kota a ten mnie wkurza, bo się na mnie patrzy z wyższością a potem go za te wrzaski przepraszam... i ryczę:o A najgorzej mnie wkurwia to że nad tym nie panuję... bo jestem szczęśliwa w życiu, mam wymarzoną pracę, świetnego faceta, chatę, kota i super wakacje w planach, problemy raczej mizerne... i jestem szczęśliwa 25 dni w miesiącu... a w te pozostałe wkurza mnie nawet to moje szczęście:o Jak Wy z tym walczycie?

Gość sorry ale to przesada
ja tez mam uciazliwy pms ale potrafie sobie powiedziec ze to moj problem i otoczenie nie musi cierpiec z tego powodu, po porstu zdarza mi sie lekko wybuchnac ale szybko cichne bo wiem jak meczaca i frustrujaca moge byc, a Ty moja droga zachowujesz sie jak nadasana ksiezniczka...wez se na luz dziewczyno bo uznaja Cie za histeryczke

Gość ryreyt
mam dość podobnie :) odkąd zaczelam brać pigułki, myslalam że mi przejdzie, ale teraz mam to o wiele częściej Mój facet schodzi mi w te dni z drogi. Tylko że wtedy jestem bardziej smutna niż zła. Wystarczy że np. wyobrażę sobie że moi rodzice umrą to już ryczę.

sorry ale : gdybym nie wiedziała ze to przesada, to bym się nie zastanawiała jak w z tym walczyć :) Na co dzień jestem osobą bardzo opanowaną, może dlatego otoczenie mi wybacza jakoś ale najbardziej to chyba denerwuje to mnie samą... no i oczywiście podkręca atmosferę bo jestem załamana że jestem załamana albo zła że jestem zła ;) ryreyt: ja po tabletkach miałam dużo lepiej ale tabletki odstawiłam bo chcemy się starać o dziecko... i się tak zastanawiam jak ja mam takie wariujące hormony to jak ten mój biedak ze mną w ciąży wytrzyma:D

Gość jestem żywym przykładem na
kurczę jak urodzisz dziecko i zaczniesz się na nim 5dni w miesiacu wyżywać...straszne.Słyszałam o jakiś tabletkach na ostry pms-reklama leci w raddiu,ale nie wieem jak sie nazywa ten lek...

Moze zdrowa dieta pomoże? Dużo ryb, tran - omega 3. Ja kiedyś też bardziej odczuwałam, a od kilku lat prawie w ogóle, jeśli już to jeden dzień z lekkim dołem