Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efaa2++

mój mąż się wyprowadził :(

Polecane posty

Gość efaa2++

postanowiliśmy się rozwieść, mój mąż się właśnie wyprowadził z domu - jestem chyba w szoku :( co teraz będzie ze mną i z dziećmi???????

Gość morda w kubeł kozo
czas ruszyć dupe do pośredniaka po prace..............skończyło sie pasożyctwo

Gość efaa2++
poszłabym bardzo chętnie tylko co z dziećmi???

Gość efaa2++
a żeby w pośredniaku była jakaś praca to byłby cud

Gość Skarbik
do przedszkola ,żłobka albo babcia!!! trzeba sie wziac w garść!!!

Gość a czemu tylko jej

Gość a jaki jest powód rozwodu?

Gość efaa2++
kłótnie kłótnie i jeszcze raz kłótnie, brak szacunku - po prostu, jest źle. Żłobka nie ma, miejsca w przedszkolu zajęte już od dawna a babcia pracuje

Gość morda w kubeł kozo
do roboty się weź dzieciaki do babci albo do przedszkola. Jak ja słysze takie teksty co z dziećmi to mnie szlag trafia są przedszkola opiekunki wystarczy chcieć. A widać jesteś kolejną nieudacznica trzymająca się nogawki męża

Gość efaa2++
mąż jest nerwowy, nie szanuje mnie, taktuje jak popychadło, wyzywa od pizd, kurew itd! A ja jestem już psychicznie wyniszczona, nie potafię tego znieść - niby nic nie robi, ale ja już nie mogę. Życie z nim to ciągły stres :(

Gość morda w kubeł kozo
sa przedszkola prywatne. idz do roboty nie myś ,że mąż Cię bedzie sponsorował. Narobiłaś sobie dzieci zajmij się nimi

Gość efaa2++
ja wiem że teoretycznie to ładnie wygląda, ale praktyka? Mówię Ci że w przedszkolu nie ma miejsc, babcia pracuje, a opiekunki nie ma szans znaleść - tym bardziej dla dwójki dzieci. Niestety nie mieszkam w dużym mieście, tylko wieś - realia są inne

Gość morda w kubeł kozo
pewnie za robote się nie chciałaś zabrac tylko w domu na dupie siedzieć. Dobrze zrobił! Mieć na utrzymaniu pasożyta i nieroba lepiej odejsc

Gość efaa2++
sama ich sobie nie narobiłam... Prywatne przedszkole kosztuje 800zł, na dwójkę byłoby to 1600zł, do tego opłaty, jedzenie, ubrania - za co?? Przecież ja nawet 1000zł u nas nigdzie nie zarobie :(

Gość morda w kubeł kozo
jest dużo młodych dziewczyn i studentek które chciałyby w przeciwieństwie do Ciebie zarobić pilnując dzieci pomyśl troche

Gość Fruchtzwerg
Co wy tak na nia najezdzacie?Niech sie tatus dziecmi zajmie,a ona do pracy.fajnie bedzie?Najlepiej niech sie gimnastykuje co z dziecmi zrobic,kto sie nimi zajmie,a tatus sobie alimenty bedzie placil.

Gość efaa2++
daj sobie spokój, wychowywałam dzieci - taki był nasz wybór wspólny, mąż zarabiał a ja miałam się zająć w tym czasie domem i dziećmi a do pracy pójść jak dzieci pójdą do szkoły - ale nie zdążyłam

Gość morda w kubeł kozo
w pole idz dorób troche zawsze jakiś grosz wpadnie. Dzieci na jedzenie będ ą mieć.

Gość to nie anoreksja
Nie martw sie.. pierwsze pytanie to takie- co teraz?? Dasz rade, nie zalamuj sie. Zycie potrafi kopac w dupe, ale pozniej bedzie juz tylko lepiej. Tylo nie wolno dac sie z gnoic. Odetchnij z ulga, a pozniej pomyslisz co dalej. Moze doidziesz z nim do jakiegos kompromisu co z dziecmi etc?? Moim zdaniem matki wyychowujace dzieci, nie powinny pracowac, w koncu cos za cos... Niech facet oplaca wszystko itd. Chyba chce dobra dziecka??

Gość efaa2++
tatuś spakował się i pojechał do mamusi... Czy mogę to potraktować w sądzie jako opuszczenie dzieci? czy coś w tym stylu??

Gość morda w kubeł kozo
jakieś chałupnictwo weź do domu zarób troche. Sponsor odszedł więc trzeba sobie radzić. Dlatego kobieta powinna pracować. Wrazie rozwodu da sobie rade

Gość efaa2++
jak sprzedamy dom, będę musiała kupić mieszkanie gdzieś w innym mieście, bo blisko nigdzie nie ma :( Ale z czego żyć, opłacić czynsz, kupić jedzenie, ciuchy?? Przecież alimenty ledwo mi na opłaty wystarczą... A z czego żyć dopóki alimenty nie zostaną mi zasądzone?? Maż zostawił mi wspaniałomyślnie 100zł - "na chleb dla dzieci" :( jak się pakował zabrałam mu kody do konta internetowego - wiem że to nie fair ale muszę z czegoś żyć :(

Gość to nie anoreksjaa
Nie wiem jak to jest na sprawach w takich sytuacjach. Pewnie jednak to bedzie w sensie ze nie interesuje sie dziecmi... hm. Widzisz najgorzej ze faceci maja wszystko w dupie... Spakuje sie i pojdzie. A kobieta musi ponosic konsekfencje za ich glupote...

Gość morda w kubeł kozo
No jasne kobiety w domu mają siedzieć z dziećmi tylko kto im wtedy emeryture da? Rente jakąś? Inne musza pracować i mają potem renty a z takimi co? Dzieci je maja utrzymywać? Kolejna leniwa baba się wypowiada

Gość efaa2++
chałupnictwo - bardzo chętnie tylko jeszcze nie trafiłam na uczciwą propozycję

Gość efaa2++
tłumaczę ci że do pracy miałam pójść jak dzieci pójdą do szkoły - póki co jestem na wychowawczym więc o moją emeryturę się nie martw!

Gość to nie anoreksjaa
No zyc za cos musisz.... musicie!! Ja Ci duzo w tych sprawach nie pomoge, jedynie to moge wspierac duchowo ;)) Napewno ktos sie znajdzie co orientuje sie jak itd... Sama jestem od niedawna z dzieckiem i nie moge sie ogarnac ;/ Boli na wylot... A mialobyc tak pieknie...

Gość efaa2++
a Ty też jesteś po rozwodzie??