Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość powala mnie wasza niewiedza!!
Ale jedno wiem po latach, prawde musisz znac i Ty. Zawsze warto byc czlowiekiem, choc tak latwo zejsc na psy. Autsajder, Dżem

Gość bbbizzz
akurat proponowane przez niektorych pojęcie "kochałam sie z mężem" nie jest bardziej " naukowe" niz "przytulałam się". Na ogól zona z męzem sie kochają, nawet jak sa o 100km od siebie. Smieszy czepianie sie słowek - jest to też przegiecie , tylko w inną stronę. Bogactwo jezyka polega m.in . na uzywaniu zdrobnień i wprowadzaniu neologizmów. W porównaniu np. z Francuzami jestesmy bardzo ubodzy , jesli idzie o nazewnictwo organów płciowych i aktu kopulacji ( ze tak juz to naukowo okreslę). Uzywanie przez wszystkich tych samych, ksiazkowych słow wymagane jest w medycynie, natomiast w jezyku potocznym świadczy o ubóstwie jezykowym i braku wyobraźni.

Gość bolerro
A morał z tego taki: Uważajcie w tramwajach i na ulicy, jeszcze się kto do was przytuli i co? Ani okresu, ani adresu :D

To, że nie używam infantylnego słownictwa, to nie znaczy jeszcze, że rucham się w krzakach albo mam 15 lat i pieprzę się z każdym:o

To, że nie używam infantylnego słownictwa, to nie znaczy jeszcze, że rucham się w krzakach albo mam 15 lat i pieprzę się z każdym:o

Gość powala mnie wasza niewiedza!!
Ja i tak wiem swoje;)

Oblubienica, no wiesz, przecież to musi to znaczyć! Każda przykładna i porządna polka wie, że seks to przytulanie, penis to pyrtus, a pochwa to kasia, i inaczej nie mówi, a po usłyszeniu słowa na S wdzięcznie się rumieni, bo przecież ona wieczna dziewica która w ciążę zachodzi przez dotyk :D Kobieto, Ty dzieci rodziłaś i nie wiesz? Powinnaś się wstydzić! I biczować! :D

Gość malunia85
Czy Wy naprawde lepszych zajęć nie macie? Pracy nie ma? Kryzys was zaczął tulić :D oj biedacwta :) Jak juz wczesniej napomniałam, od przytulania się zaczyna, więc w gre wchodzi :) a jeśli Wy uzywacie słowa " kochałam się" co też kazda Polka wie i tez zalezy od tzw miejsca, czasu i daty :) ( zapewne znow beda sie czepiac ) co to znaczy, to tez wcale nie musi znaczyć, że sex uprawiałaś :) Bo " kochanie się" moża okreslic na wiele sposobów i uzywa sie tego słowa nawet do własnych rodziców " kocham Cie" "kochałam Cie" tzn według Was "pieprze Cie" "pieprzyłam Cie", no to jak sie tak zwracacie do swoich bliskich, rodziców to wybaczcie, ale faktycznie tutej siedza osoby, ktorym sie ostro musi nudzić. Oczekiwałam innej reakcji ze strony Waszej, ale zapomniałam o jednym.... Są ludzie i parapety :) o parapetach zapomniałam :D A tutaj wyczytałam fakt, ktorym są uczucia. Osoba ciepła, uczuciowa bedzie tak zdrobniale wszystko nazywac, ale tez wie iz do dzieci sie w ten sposob nie mawia prawda? Dzieci sie szybko uczą i lepiej by sie uczyły słowa zerżnąć, pieprzyć itd - powodzenia Ja do mojego dziecka nie mowie ani zdrobniale ani nie uzywam wulgaryzmów. Ma sie uczyc mawiać tak, by zadna szmata na forum nie musiała doklejać głupich docinek i uwag na temat skromnego słowa, ktore jest przepełnione miłością, czułościa i napewno jest zrozumiałe - dla normalnych :) A TY dziki węzu, prosze nie udzielaj się już, bo widze ze prostactwo jest Ci bardzo bliskie, ale nie musisz sie tym chwalic tu - na forum :) Pozdrawiam cieplutko WSZYSTKICH

Gość mania jaraniaa
idiotko, jstes tak otumaniona swoimi fasolkami ze nie kojarzysz faktów, idz do swojego ojca powiedz "kocham się z Tobą" to ciekawe jaka bedzie jego reakcja :o odrozniaj debilu pojecie "kochać się" a "kochać kogoś", brak mi słów na takiego ograniczonego poyeba.

Gość malunia85
Chodziło mi głownie o pojęcie "kochać" Od poyebow nazywaj sobie swoją rodzine, bliskich, a nie osoby ktore nie znasz, bo tak najłatwiej - czat, forum. Ciekawe czy byla bys taka dobra w pysku w realu a nie wirtualnie. Uwierz mi, fizycznie jestem na 100% sprawniejsza niz w ublizaniu, wiec odwal sie kobito, a jak masz cos do mnie, to wpadaj, byle by nie ze swoja głupotą. Nastepna niewyzyta, niespełniona małolata lub przekwitajaca stara baba, bo na kobiete to stwierdzam iż nie pasujesz :)

Gość malunia85
Aha, jesli tak trzymasz sie ironicznie moich okresleń typu "fasolka" to gratuluje Ci Twojej złośliwosci. U gina zapewne nigdy nie byłaś, podobnie zapewne było i jest z ciążą, ktorej pragniesz a nie mozesz. Ja wole byc obtulona fasolkami niż byc na twoim miejscu - nigdy nie zaznac uczucia i obrazu rozwijajacego się zycia pod sercem matki, pierwszych ruchów dziecka, wczesniej pierwsze bicie serduszka, ktore jest tak cudowne, ze naprawde nie da sie tego opisac ze wzgledu na nasza ubogą polszczyzne :/ Nie rozumiem co Tobie to daje, ze napiszesz do mnie poyebie czy idiotko :) ulzyło Ci? masz satysfakcje? a pamietaj ze z takich rzeczy satysfakcje mają tylko znudzone swym nudnym, szarnym monotonnym zyciem osoby, a Ty siedzis wsrod nich moja droga. Gdybys miała choc odrobine szacunku, godnosci, klasy przede wszystkim, spluneła bys na swoj monitor i zajęla bys sie czyms bardziej pozytecznym niz ublizanie innym. Na to wychodzi, ze tu przesiaduje wiekszosc zwierzyny niz ludzi, ja tu zagladam sporadycznie, bo z podziwem czytam Wasze niedorozwiniete texty i wyzwiska, bo ponoc uwazacie sie za inteligentne, madre, z rozumem hihi a w slowach płynie taka płytkość i prostota, ze az sie nadziwic nie moge. W zyciu bym nie pomyslala, ze na tym pryszczu na dupce kuli ziemskiej zyją takie istoty jak Ty. Idz jutro do supermarketu, slyszałam ze promocja w słoikach siedzi - dzieci tego typu też maja prawo do szczescia, podobnie jak TY :)

Gość mania jaraniaa
mam 25 lat i jestem spelniona w wielu aspektach zycia, a na wiele innych mam jeszcze czas. fizycznie jestes sprawna bardziej niz umyslowo? gratuluje w takim razie, jest sie czym chwalic, faktycznie, na miesnie z Toba nie zawalczę, bo nie potrafię, natomaist ripostą mogę Cię rozlozyc na czesci pierwsze zanim się obrócisz. ale rozumiem, ze taka ograniczona persona jak Ty woli walkę na pięści, bo wynioslas to ze swojego blokowiska na podmiejskich slumsach, wiec ja odpadam w przedbiegach. mnie uczono "rozumiem, nie masą".

Gość to chyba prowo
autorko, jak starasz się o bąbelka to idź do sklepu, kup wodę gazowaną i bąbelków będziesz miała aż nadto :P

dziwczyna napisala doslownie jedno slowo,a wy jezdzicie po niej jak po starej szmacie.. "PRZEMUNDRZALI i ENTELIGENTNI"

mania kultury troche,bo faktycznie po pisaniu mozna stwierdzic,ze jestes mocna tylko w gebie:/...

[ Osoba ciepła, uczuciowa bedzie tak zdrobniale wszystko nazywac,] Osoba zdziecinniała i infantylna, zatrzymana na poziomie 15latki owszem. [Ma sie uczyc mawiać tak, by zadna szmata na forum nie musiała doklejać głupich docinek i uwag] Znaczy się żeby mądrzejsze od mamusi było? Wątpię żeby wyskoczyło z takiego imbecylizmu i patologii którą mu zafundowaliście genami. [Czy Wy naprawde lepszych zajęć nie macie? Pracy nie ma? Kryzys was zaczął tulić oj biedacwta] Jak się ma własny biznes to na Ciebie pracują ludzie :) No ale skoro Ty i mężuś który nie wie co to seks zapierdzielacie za miskę ryżu u kogoś, to rozumiem brak czasu i łączę się w bólu. [Ciekawe czy byla bys taka dobra w pysku w realu a nie wirtualnie. Uwierz mi, fizycznie jestem na 100% sprawniejsza niz w ublizaniu, wiec odwal sie kobito] No i już wiadomo, patologia od razu przechodzi do rękoczynów :) [U gina zapewne nigdy nie byłaś, podobnie zapewne było i jest z ciążą, ktorej pragniesz a nie mozesz] Tak, a tabletki nam przepisuje weterynarz, żebyśmy w ciąże nie zaszły :) Masz tok rozumowania ameby :) [Wasze niedorozwiniete texty i wyzwiska] Prędzej swoje ;) [a w slowach płynie taka płytkość i prostota] Faktycznie, jesteś tak pusta, że z powodzeniem mogłabyś zostać twarzą firmy budowlanej i reklamować pustaki :) Zastanów się nad zmianą pracy, będą 2 miski ryżu zamiast jednej 👄 [sweet89 dziwczyna napisala doslownie jedno slowo,a wy jezdzicie po niej jak po starej szmacie.. "PRZEMUNDRZALI i ENTELIGENTNI"] Widzę że z matematyką to na bakier... No ale co się dziwić jak się zaliczyło wpadkę w wieku 19 lat :( Łączę się w bólu 👄

Gość malpiszonkia
sweet89 - jesli ty naprawdę uważasz, że dziewczyny czepiły się jedego wyraz to jesteś głupia a autorka ma stwierdzony przeze mnie niedowład mózgu :(

Gość malpiszonkia
normalnie siusiam przez ten temat, współczuje twojemu małżonkowi bo albo jest kryptogejem albo skonczonym imbecylem z podobnym niedowładem mózgu jak ty.... jesli w taki sposób wypowiadasz sie przy nim i on to akceptuje to jest to faktycznie patologia :)

Gość SZAMACZKAnoo
upuje upup

Gość POWÓDZ
KAŻDY KTO MOŻE POMÓC FINANSOWo PROSZĘ WPŁACAC NA KONTO: NUMER KONTA BANKOWEGO: 50 2490 0005 0000 4000 1986 4062 Z DOPISKIEM POMOC DLA JADWIGI PAŹDZIORA POWÓDZ 2010 Z GÓRY DZIĘKUJE WIECEJ INFORMACJI NA STRONIE: http://nk.pl/profile/34396968

Gość malunia85
Jeszcze raz.... po pierwsze, właśnie pokazałaś jaka w Tobie drzemie patologia :-) wiesz po czym poznałam? Ublizasz ludziom, ktorych nie znasz kompletnie. To, ze nie masz pieniedzy na wygodne zycie, to ze ( jesli je masz ) twoje bachory niegdy nie mialy zajeb... zabawki w reku, to ze siedzisz tu w sloneczny dzien i zrzera cie zazdrosc , kiedy ludzie wyjezdzaja tu i tam, bo maja za co, to nie znaczy, że musisz takich ludzi obrzucać błotem. Zrozum to kobieto, to ze mi napiszesz ze jestes spełniona phi, a uwierzysz w to, ze moja noc poslubna odbyła sie na ksiezycu:) buahahahaha, debil.... no ale coż. Do normalnych - ta maciora uczepiła sie kilku słówek, bo ją odbyt swedzi jak nie rzuci swych grosików do tematu, a ze tematu nie rozumie i nie wie jak na niego odpisac, to na jakis temat odpisac musi. Takich ludzi powinno sie wieszać publicznie i bic oklaski. Twoje bachory, bo tak je ponoc nazywasz, "wyciagniete sila z oslej dupy" miejsmy nadzieje, ze choc trzymac je bedziesz w domu, bo to az strach wychodzic ze swymi dziecmi na plac zabaw wiedzac ze napotyka sie tam PATOLOGIE !!! Napisz cos jeszcze, poublizaj, pokaz z jakiej to rodziny pochodzisz.... co? matka sie przecpała a ojciec zapił? a ciebie co k....a, ulica wychowała ? No tez tak myslałam. I nie chodziło mi o to, ze w rekach jestem silniejsza niz umysłowo, tylko poprostu nie stac mnie, nie ma na to miejsca w moim zyciu na tak patologiczne slownictwo jakiego uzywasz Ty, a takich ludzi tylko i wylacznie pięścią sie traktuje, bo inaczej sensu nie ma. idz wez prysznic, zgol pjeczyne mieszy nogami, bo zapewne juz tam niezle zarosło, napij sie zimnego piffka - takiej to dobrze zrobi myslę, i wlacz tv i sie relaksuj. A swojego faceta pozdrow ode mnie melą, bo takiej dziwki zaden normalny facet by nie chciał, wiec takich się melą tylko traktuje :) hahaha chciala bym zobaczyc twoja morde, zaloze sie ze wyglada jak gowno podziurawione widelcem... I przestan wkoncu ublizac dzieciom, bo pamietaj, ze jak kiedys zajdziesz w ciaze, Twoje dziecko bedzie wygladac dokladnie tak samo jak to opisałas na przykladzie mojego. Tyyyy a moze twoje jest niedorozwiniete umysłowo i etraz sie wyzywasz na innych zdrowych dzieciach ?! No jasne, ze tez wczesniej na to nie wpadlam. Ale przyznam, iz serdecznie Ci wpolczuje, bo to meczarnia, a twojemu dziecku jeszcze bardziej majac w domu nie matke a wydojoną maciore ktorej "tutaj" nie jest dobrze :) Buziaki dla Ciebie i twego niedojeba :):*

Gość Nigotka x.x
Malunia,nie zaszłaś w ciążę w 17 dniu cyklu.Owulacja wystąpiła u Ciebie między 12 a 14 dniem cyklu.Dostałaś normalny okres,to nie było poronienie.Uwierz mi.

Gość SZAMACZKAnoo
malunia... masz jakis kompleks, bo jestes biedna??tak mi to wygląda.... Dziewczyno jestes tak głupia i co gorsze masz jakies jazdy w głowie, chorobe psychiczna... Sama soebie jakies projekcje w głowie robisz, układasz historie o kazdej piszącej tu dziewczynie... Mysle ze to Twoje schizy :( uwieerz mi jestes skonczona debilka, idiotka, osoba głupia, rozumiesz?

a wy jeszcze o tym samym nadal?? licytujecie sie jak male dzieci. malunia powiedz lepiej,jestes w tej ciazy czy nie w koncu??bo przeczytalam tylko twoj pierwszy wpis i ostatni :) wiec jak??

"Osoby używające 3 i więcej wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" Terry Pratchett Co to mela to nie wiem, nie chowam się pod rynsztokiem jak Ty, więc waszego slangu nie znam, przykro mi :) A co do niedorozwinięcia dziecka czyjegokolwiek - idź się leczyć :) Znaczy weź młotek i się pierdzielnij w głowę, może pomoże :) Reszty posta nawet nie komentuję, bo marny i żałosny - jak Ty i Twoje bękarty, bebikodziurko :o 🖐️