Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunia85

Zagniezdżenie czy poprostu już po wszystkim:(

Polecane posty

Gość o matko kochanaa
malunia, jeśli jesteś w ciąży to stres jest niewskazany. Poza tym mogłabyś iść na forum "ciąża', gdzie takich jak ty jest zatrzęsienie, tam się dogadacie swoim jezykiem + będziecie siebie dopingować wzajemnie w dniu owulacji. Poprzytulacie się z mężem, po wszystkim wskoczysz na forum i ze szczegółami opiszesz wszystko. Daj spokój kochana, stare baby z nas i znamy życie, ale gdybym miała pisać taką gwarą to chyba nie wiem...

Gość malunia85
Czittamatra jesli nie rozumiesz mojego słownictwa, to juz Twoj problem. Poczytaj troche książek, gdzie jest zawartych troche słowek, weź slowniczek i zajmij sie tym lepiej, bo masz coś płytki top myslenia :)

Gość Indra87
Nie jedzcie po dziewczynie. Ma mala córeczke i pewnie sie juz przyzwyczaila gadac tak to ludzi jakby byli niedorozwinieci. A swoja droga to nawet do dzieci sie nie powinno tak mówisz bo uczysz od malego takiego dziwnego, infantylego jezyka. Tak jakbys sie bala nazywac rzeczy po imieniu. Tak jakby seks, zarodek, dziecko czy okres to byly jakies wulgaryzmy.

Gość do Maluni
Ostra;) 🌼

Gość sie wie ze sie nie wie
ostra ty tez wszedzie włazisz i tu juz tez musiałas... idz ogolic wąsa i zamknij ryj bo nikt cie nie ma ochoty słuchac peeezdo durna🖐️

OstraSiostra - wszędzie łażę, bo am akurat taką ochotę:D I co mi zrobisz? A propos - to ty jesteś tą osobą, która wkleja cudze zdjęcia do swojej stopki?:D

Hahah, ja tam nie chce ciężarnej denerwować. Niestety dzięki temu forum rozumiem co piszesz, niestety. W książkach takiego słownictwa nie ma, chyba że się na współczesnej literaturze nie znam. ;)

Gość sie wie ze sie nie wie
ostra : ty jestes szmata ktora mozna wytrzec podłoge... NIKT CIE NIE LUBI bo masz wasy, jestes brzydka i masz koński ryj.... A oblubienica jest the best laseczka:) 🌼 i weż juz wypierdalaj konska spierdolino...

Gość malunia85
Oj, do mojego dziecka akurat sie tak nie zwracam, bo jestem tego samego zdania co Ty. Mowie do niej po imieniu, nawet nie jest to zdrobniale wypowiadane, nie zdrabniam słówek i staram sie z nia rozmawiać, mówic do niej jak do innych. Czytaja te fora tutaj :) myślałam ze jak tak napisze jak inni i raczej wszystko rozumieją to i Wy zrozumiecie, ale ok. Ja sie nie denerwuje, mnie ciężko wyprowadzic z rownwagi, a jak juz komuś pojade to robie to z przyjemnoscia, a nie z nerwami :P Buziakiiii

OstraSiostra - owszem to ja:D Przynajmniej na tyle ładną szmatą, że nie muszę cudzych, i tak wątpliwej urody, zdjęć wklejać na forum. Nie masz w życie przed kim błyszczeć? Szkoda, prawda?

Książkowe słowinctwo? Chyba z bajek dla dzieci, bo z takimi słowami nigdzie indziej się nie idzie spotkać oprócz forume dla brzemiennych :D Dorosłej babie po prostu nie wypada tak ciamciaramciować i dziamdziolić, bo to groteskowe i żałosne po prostu, żeby nie napisać że ograniczone :P

Gość stawowa żaba
Malunia, najlepiej idź do lekarza, jesli to ciąża, tym bardziej, nie możemy za wiele Ci pomóc anonimowo i na odległość.

GossipGirl - nazwijmy to po imieniu ograniczone i infantylne. Ale teraz mamusia fasoli "wyżyła" się na mnie i czuje się spełniona.

Ostra - a nie pójdę:p Uwielbiam cię czytać - twoje argumenty to wyzywanie od szmat, chujów i innych wysublimowanych dżentelmenów. Ubożutkie słownictwo, och ubożutkie:D

Czitta - a ja mogę się wyżyć na Tobie, mogę? :D PMS'a mam i mnie draństwo roznosi wprost :D Ty Ty Ty Ty Ty Ty niedobra osobo urażająca bebikodziurki na forume! :D:D:D:D Uffffffffffffffff wyżyłam się, już mi lepiej :D

Gość że też takie infantylne
idiotki chodzą po świecie ile ty masz lat autorko? używasz języka słodkich idiotek jest to strasznie irytujące i ośmieszające

Gossip poczułam się urażona. Twój PMS wziął nad tobą górę 😭 Ale dobrze możecie się na mnie wyżyć, będę czarną owcą tego forume i później zmienię nick i stanę się solidarna z bebiko :D

Gość autorka z ciebię są
strasznie rozlazłe ciepłe kluchy

Koniecznie musisz się zsolidaryzować :D Bo wszystkie bebikodziurki to fajne chłopaki, o! :D

Tak, bo to są fajne chłopaki podobone do Krystiana Ronalda :D Nicka jeszcze nie zmieniam, bo nie przeczytałam spisu lektur. Pierwsza na mojej liście jest "Ciężarówki i tirówki - jak odróznić" :D