Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona ilona

co myśleć o facecie który przekłada spotkanie z dnia na dzień

Polecane posty

Gość nanananananananananananananw
a o co niby mial zapytac? dziwna jestes

tak, tak, dzięki za rady w stylu nie zależy mu na Tobie, rzuć go natychmiast!...................... a potem tematy w stylu - życie p 30-tce samotnej dziewicy wcale nie jest takie złe...

powiem ci tak... nie piszesz wszystkiego.... wiec nikt ci nie doradzi celnie... chcesz a nim porozmawiac powaznie o zwiazku, tak? To znaczy oczym dokladnie??

Gość Monique2222
no wiesz ja dawno dziewicą nie jestem ;) ale jeśli moje rady nie pomogą bym go rzuciła jak słowo daję i szukała kogoś innego

o charakterze naszych spotkań, ich częstotliwości, jak maja one dalej wyglądać, czy coś zmieniamy czy nie... o tym chcemy porozmawiać.

Gość Monique2222
zresztą mimo ,że mam 22 lata to wiele facetów poznawałam potencjalnych przyszłych facetów i jak widziałam ,że od początku ( bo zwykle potem zaczyna się coś psuć dopiero) jest coś nie tak np facet jest niepoważny ,albo zbyt nieśmiały ,albo zbyt mnie kontroluje zrywałam te znajomości. a i i tak prawie ciagle mam jakiegoś faceta od paru lat.poprostu trzeba trafić na swojego

Gość Monique2222
ale po co o tym rozmawiać? nie może to naturalnie wyjść jak czesto będziecie się spotykać itd? dziwne to dla mnie...

tylko, że ja nie chcę nikogo innego. dobrze mi właśnie z nim.

no i tu masz problem.... ustalasz termin zjebki....a wiec... w czwartek bedziemy musieli powaznie porozmawiac o naszym zwiazku.... ja bym tez dala dyla!!!

spotykamy się 1,5 roku. a rozmowa jest konieczna z uwagi na niedawne nieporozumienie, zawsze tak mamy, że jak jest jakas niejasność siadamy i to przegadujemy, co w tym dziwnego???

nic takiego mu nie powiedziałam, że mamy porozmawiac o naszym związku, to on tego chce, to on chce tej rozmowy, żebym nie miała wątpliwości, bo podobno nie jest tak, jak mnie sie wydaje, że jest - w takich sytuacjach zawsze siadamy i ze soba rozmawiamy.

Gość aaliyahhh
No to jezeli zawsze tak macie ze jezeli jest jakas nie jasnosc to siadacie i rozmawiacie to chyba tym razem tez musicie usiasc i porozmawiac o twoim temacie, czyli o tym co cie irytuje.. czy nie?

no właśnie dlatego się umówiliśmy na jutro na 18-tą. pytanie tylko, czy jutro nie przełoży tego na kolejny dzień, jak tak zrobi - kupuję wibrator!!!

Gość aaliyahhh
kup, przydaje sie ;)) i mu nabaknij o tym :P To nie czekaj na nic, tylko dzwon i mow co ci siedzi na serduchu. Nie wiem czy dobrze czy zle, ale ja jestem niecierpliwa, ufna az zabardzo ale i wybuchowa;p jakby to byl moj to mialby krotka pilke, bo albo jest sie z kims albo nie... allbo jest sie dla siebie wszystkim albo niczym, i bym sie nie bawila w zadne przekladanki...ehh

ale my jesteśmy "luźną" parą. spotykamy się od czasu do czasu, a nie co niedziela za raczkę ze sobą do kościoła. spotyakmy się bo tak lubimy i tyle. nie planujemy niczego powaznego. tak nam dobrze.

polecicie mi jakiś dobry wibrator? :) marka, cena - jakie dają najwięcej przyjemności??? :)

Gość aaliyahhh
aaa to mow odrazu ze tylko na sex :) ja mam taki uklad z bylym :) do czasu ktores z nas nie spotka.... drugiej polowki;)) co za glupie, nie?

jeśli tak lubicie to ok. nikomu nic do tego, to wasze zycie.

Gość aaliyahhh
no ba ;]

Gość koi;j
tak, tak, dzięki za rady w stylu nie zależy mu na Tobie, rzuć go natychmiast!. no to kurwa skoro nie obchodza cie nasze rady i nie przeszkadza ci, ze facet ma cie w dupie, to po chuja zawracasz glowe i zakladasz takie topiki?:O

Gość kasiulinek
Po 30, 1,5 roku, i nic poważnego nie planujecie?