Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez bym chciala

mam 24l. i marzą mi się studia... jest sens?

Polecane posty

ale podpowiem ci cos jeszcze... zeby spiewac wcale nie musisz miec ukonczonych studiow w tym kierunku!

Gość tez bym chciala
martka1987 - więc co zrobić żeby śpiewać? :(

Gość tez bym chciala
dzieki wam wszystkim za rady ;)

z jakiego jestes miasta albo do jakiego duzego miasta masz najlblizej albo tam gdzie pojdziesz na studia - poszukaj sobie zespolu! jest mnostwo ogloszen dla spiewajacych dziewczyn bo teraz zespol bez wokaliski to naprawde miernota tylko tyle ze jest duza konkurencja i jak sie niue sprawdzisz to wylecisz bo na pewno znajda inna Ale poki co poszukaj w necie ogloszen typu " zespol poszukuje wokalistki" albo sama pusc ogloszenie Napisz w nim ze szukasz zespolu, okresl mniej wiecej do jakiej muzyki sie nadajesz, jaka lubisz i umiesz spiewac, pusc ogloszenie do Anonse, mozesz tez zglosic sie do jakiegos domu kultury ktory zawsze organizuje jakies imprezy festyny itd i spiewaj tam moze akurat ktos cie zauwazy i pomoze ci tak jak bylo ze mna? Nie musisz isc na studia wokalne - zapisz sie na lekcje emisji glosu tam bedziesz miala pewnie swojego opiekuna porozmawiaj z nim ze chcialabys spiewac na konkursach i zacznij jezdzic na przeglady piosenek w sumie opiekun ci juz niepotrzebny bo jestes pelnoletnia... szukajw internecie ogloszen o konkursach i przegladach wokalnych i zgalaszaj sie tam bo w takich miejscach najlatwiej zeby ktos cie zauwazyl!

Gość tez bym chciala
szukałam już ogłoszeń i niestety nic nie znalazłam :(

Gość provokejszyn jak nic
no to zaloz wlasny zespol......... ja ososbiscie bym nie szla na studia ,na taki nieprkatyczny kierunek, jeszcze gdyby to bylo zaraz po maturze ,to ewentulanie ok,ale tak.....nie mozesz isc do jakiejs szkoly? poza tym ,jakie sa twoje zamierzenia ? chcesz byc slawna jak doda czy spiwac na weselach?

Gość tez bym chciala
martka1987 jestem z Częstochowy. prowokejszyn - nie chciałabym być sławna. Chciałabym poprostu pracować w ten sposób... Najlepiej w zaciszu, żeby nikt mnie nie znał :P Np. śpiewać do reklam, filmów. Ale w sumie takie wesela też byłyby fajne. Ale z samych wesel pewnioe ciężko by było się utrzymać tak na dłuższą metę :)

jak masz dobry repertuar i fajnie potrafisz rozbawic ludzi ( mowie o zespole calym) no i przede wszystkim grasz na zywo bo to sie teraz ceni to uwierz mi ze mozna zarobic bardzo ladne pieniazki oczywiscie nie mozna tego traktowac jako jedyne zrodlo utrzymania, Dla mnie juz od 6 lat to jest jedyne zrodlo ale ja nie mam jescze swojej rodziny wiec to co zarobie mam na szkole mieszkanie zycie przyjemnosci ciuchy wszystko jednym slowem, Ja za wesele biore srednio 400 -500 zl wiec liczac 4 wesela w miesiacu w sezonie oczywiscie czyli od maja do pazdziernika plus jakies pojedyncze w inne soboty, swieta, sylwestra, studniowki bedac studenkta naprawde da sie przezyc :)

Gość tez bym chciala
o no to ladnie zarabiasz :) /dzieki wam wszystkim za rady kochani :*:*

Gość tez bym chciala
nie dziekuje i wzajemnie ;))))))))))