Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka86

Jestem w ciąży z narzeczonym koleżanki z roku...

Polecane posty

Gość chyba Cie popierdoliło laska
tak kocha ta co zrobił dziecko, ze nawet nie umiał dla niej zostawić własnej narzeczonej buhahahaha ::D miłosć w chuj , zwykla suka do dawania dupy i kochanka a nie wmawianie sobie miłości

Gość dfghjkjhg

Gość dfghjkjhg

tak kocha ta co zrobił dziecko, ze nawet nie umiał dla niej zostawić własnej narzeczonej buhahahaha ::D miłosć w chuj , zwykla suka do dawania dupy i kochanka a nie wmawianie sobie miłości

Gość dfghjkjhg

Gość Słowianka86
Czemu się upieracie przy tym, że celowo zaszłam w ciążę, celowo rozbiłam ich związek? Tak jakbym pół życia to planowała, a to bzdura!

Gość Pi81
Podoba sytuacja była w M jak miłość - Markiem i Hanką. W końcu Grażyna - kochanica wylądowała w pierdlu. Bo tak właśnie kończą tego typu wywłoki. Nawet w serialach!

Gość pewnei bo od kichniecia sie w
pewnei bo od kichniecia sie w ciąże zachodzi, oczywiscie nie wiesz co to są gumki, tabletki i zabezpieczenia , czy azaliż pechowo biedaczko na tobie zawiodły :D

Gość onlu meeeeee
I lepiej ze tak sie stało , ze ona jest w ciązy. Przynajmniej ta druga dziewczyna nie poślubi kogoś kto ją krotko przed ślubem zdradzał , wtedy to by miala zmarnowane życie.. A jemu uszłoby płazem, bo nikt by się nie dowiedział zapewne o jego skokach w bok .

Gość no dobra ,ale
bo tu chodzi o to ,ze jezeli się pokochaliście to powinien zerwać z narzeczoną , a nie trwać w zwiazku Miał na to pół roku , powinien jakos rozwiazać tą sytuacje , a on chciał trzymac dwie sroki za jeden ogon Pewnie sypiał i z tobą i z narzeczoną

Gość no dobra ,ale
ja myśle, ze dziewczyny tak reagują , bo on był w związku i oszukiwał narzeczoną Skoro tego związku nie zakonczył to w jakis sposób mu zalezało na narzeczonej ( inaczej zerwał by z nia i zwiazał się z tobą ) Ty znowu piszesz ,ze nie chciałaś rozbijac zwiazku , nie chciałaś go złapać na dziecko , ale go kochasz Więc nic nie robiłaś ,zeby jakoś wyjasnic ta sprawe ? Więc jak długo tak chciałas tkwić w romansie ? Nie przeszkadzało ci ,ze on cały czas jest z nią ? Wiesz ja myśle ,ze zakochana kobieta nie chce być tą druga Zakochanej kobiecie zalezy aby facet wybrał Musiałas gdzies po cichu myślec ,ze moze sie zdecyduje i będziecie razem Dziewczynom o to chodzi ,ze nie powinno się wchodzić w związek drugich osób , a jezeli tak się stało , to powinniscie to wyjasnić A tu wychodzi na to ,ze on cały czas chciał być z narzeczoną , a na boku mieć ciebie Ty się na to zgadzałaś , bo ci nie zalezało , a zdrugiej strony kochałaś go A zakochana kobieta nie jest taka wyrozumiała ja mysle ,ze gdzieś po części czekałas Po prostu ta cała sytuacja jest nie jasna

Gość Słowianka86
Oczywiście, że cały czas miałam nadzieję, ale nie chciałam naciskać, bo uważałam, że to nic nie da. Mam teraz nadzieję, że za 2 tygodnie sytuacja się rozwiąże. W jedną albo drugą stronę.

Gość Hijaaa
A jest jest teraz? Tzn on mieszka ze swoją narzeczoną, sypia z nią czy jak??

Gość hehehe tez mi miłosć
hehehe tez mi miłosć, zakochała sie idiotka w zonatym facecie i mysli ze na dziecko go złapie aon ciagle z narzeczona i tamta bzyka a ta licza ze ja wielce pokocha, tylklo jakos od tamtej sie odkleic nie moze, ciekawe ile jeszcze bedziesz wierzyc w ta bajkeczke ze zostawi inna dla Ciebie, oprzytomnij faceci do seksu nie sa do zwiazku wybzyka i wroci do swojej

Gość Słowianka86
Nie, nie mieszkają razem i nigdy nie mieszkali. Teraz ona wyjechała na wakacje do rodziców i będzie tam aż do obrony.

Gość lony
Niedawno ogladalam film :) facet miał żone i kochanke na boku i z ta kochanka zaszedl w ciaze :) namawiala go ze jak sam nie powie zonie to ona sie tym zajmie wiec facet mimo iz ja kochal zastrzelił ją bo nie chcial zranic zony. Miej sie na bacznosci :D

Gość olka764
Ja nie rozumiem kilku faktów. Po pierwsze dlaczego tak długo ukrywacie to, że ze sobą sypiacie skoro się kochacie i chcecie być ze sobą? Dlaczego ten facet nie zakończył tego związku już na samym początku jak zaczął spotykać się z Tobą? Kolejna rzecz to dlaczego Ty z nim sypiałaś skoro wiedziałaś, że miał narzeczoną? Kochasz go to swoją drogą, ale nie mogłaś postawić sprawy jasno ja albo ona? I ostatnia rzecz skoro piszesz, że zaszłaś w ciążę bo brałaś antybiotyki i tabletki nie zadziałały to dlaczego nie użyłaś dodatkowego zabezpieczenia skoro wiedziałaś że antybiotyk obniża skuteczność tabletek?

Gość lola14133
teraz kurwa pytanie: co zrobic? trzeba było sie nie puszczac i pomyśleć wczesniej kurevko

Gość lola14133
on cie tylko pchał a ty jak głupia sobie wmawiałaś wielką miłośc. Żal.pl....

Gość no przeciez ro proste
ukrywają bo ta jest do dymania tamta do kochania, tamta sobie siedzi spokojnie u rodziców to facet sobie poszalał , buhahah :D a miłośc, to ona sie zakochała w zajetym facecie do seksu , który był tylko

Gość no przeciez ro proste
tak ja kocha i dba o nia i przyszłe dziecko ze ... nawet z narzeczoną nie potrafi zerwać i się nią zając dobre :D wielka miłość z jego strony

Gość Słowianka86
Przecież wyraźnie napisałam, że za 2 tygodnie (już niecałe) ona się dowie od niego. A jak nie od niego to ode mnie ;)

Gość Hijaaa
Baby ale z was zazdrość wychodzi i strach, żeby to wam ktoś faceta sprzed nosa nie zgarnął ;) Śmieszne!

Gość jaki delikatniusi
jaki delikatniusi teraz się zrobił pierdolić z inną to nie było problemu a powiedzieć to już podchody, weź oprzytomniej on się bardzije cacka znarzeczoną niż przejmuje twoją dupą i bahorem , bardizje się martwi o nią nie chce jej powiedzieć, niż przejmuje matką własnego dziecka, boze skąd sie biora takie naiwne idiotki ktore mysla ze jak dadza dupy zajetemu facetowi to on je pokocha po grob :D

Gość jaki delikatniusi
jaki delikatniusi teraz się zrobił pierdolić z inną to nie było problemu a powiedzieć to już podchody, weź oprzytomniej on się bardzije cacka znarzeczoną niż przejmuje twoją dupą i bahorem , bardizje się martwi o nią nie chce jej powiedzieć, niż przejmuje matką własnego dziecka, boze skąd sie biora takie naiwne idiotki ktore mysla ze jak dadza dupy zajetemu facetowi to on je pokocha po grob :D

Gość dfghjkl

Gość Hijaaa
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem ;) Zero tolerancji i zrozumienia na tym forum!

Gość jesoooooo
zamknijcie gęby! no i dobrze że tej swojej nie powiedział teraz niech się przynajmniej dziewczyna obroni w spokoju! myślicie że teraz są jej potrzebne takie nerwy?????????????? owszem nie popieram tego że nie powiedział jej wcześniej ale jeśli do tej pory tego nie zrobił to niech już teraz zaczeka aż będzie po egzaminie!