Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sama nie wieem

co byscie odpisały tej lasce

Polecane posty

Gość niewiedzaccasaa
nic moze poprostu nie lubi dzieci to jej sprawa nie nasza

Ja ja świetnie rozumiem. Mam podobnie. Na dziecko zdecydowałam się ze względu na męża i tzw. "czas najwyższy". Pozostaje mieć nadzieję, że mój stosunek do dzieci wkrótce ulegnie zmianie, w końcu będzie chodziło o moje własne.

Gość ManiaUbierania
Jak nie lubi tak dzieci to niech idzie do lekarza i zawiąże sobie wory i koniec kropka!! Albo niech żyje w celibacie do końca życia i niech idzie na zakonnicę:P:P

ma dziewczyna rację... ja bym nigdy nie zdecydowała się na dziecko bo mąż chce albo już czas...

Gość bo sama nie wieem
ale chodzi mi dokładnie o post 35

o ten co pisze ze nie lubi dzieci,ich smierdzących pieluszek,gaworzenie itd??? ja tez tego nie lubię

Życie to nie je bajka... Pracy tez nie lubię a chodzę... itp. itd. Poza tym punkt widzenia ściśle zależy od punktu siedzenia.

Gość mama prawie rocznego synka
No i co cie tak oburzylo? :) Dziewczyna ma takie zdanie i tyle. To jej sprawa. Ja tez nigdy nie lubilam dzieci. DOSLOWNIE nie lubilam, wkurzaly mnie, meczyly...az w koncu, mimo zapierania sie rekoma i nogami, i mnie dopadl instynkt macierzysnki :) Teraz mam przecudnego synka, ktory jest calym moim swiatem, ale za dziecmi nadal nie przepadam - oprocz mojego wlasnego ma sie rozumiec :) Takze wyluzju. Dopoki nikt nie robi krzywdy innym, zawsze powinien miec prawo do wlasnego zdania i pogladow. Nie kazda kobieta chce / musi byc matka, tak jak nie kazdy czlowiek chce / musi byc lekarzem, pilotem, nauczycielem czy rolnikiem.