Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazanananiepowodzenie

to normalnie jakis pech

Polecane posty

Gość skazanananiepowodzenie

Witam. Planujemy ślub z nazeczonym na 10 wrzesnia 2011. a teraz sie dowiadujemy ze kuzynka mojego N bierze ślub 30 lipca moja kuzynka 8 lipca a i jeszcze brat cioteczny mojego N ma zamiar jakos tak brac slub. normalnie mam takie nerwy ze szok. chcialabym zeby byli wszyscy a sie okazuje ze dupa kazdy ma swoje a ze my mamy najpozniej to wiekszosc gosci do nas nie przyjedzie. moj N nie chce przekladac slubu a ja to juz sama nie wiem co mam robic. wesele mialo byc na 100 osob a za chwile okaze sie ze bedzie na 10 bo reszta nie dotrze bo nie beda mieli kasy.i nie chodzi mi tu o prezenty itd tylko po prostu koszta podrozy itd.eh... ja mam zawsze pecha

Spokojnie. Spróbujcie się zorientować ilu gości na pewno będzie. I będzieci myśleć dalej. Ja mam w tym roku 4 śluby i wesela a na jednym z nich będę świadkiem. Chyba dam radę ;-)

Spróbujcie może przyspieszyć wesele, żebyście byli pierwsi. Ja mam w tym roku 9 wesel, 3 juz za sobą, nasze jest w październiku, po nas są 2, zareczylismy sie piewrsi i zaplanowalismy wesele, a potem nastąpił istny wysyp. No ale trudno się mówi, bawimy się i obserwujemy, jakich błędów u nas nie popełnić :) A jak nie da rady to trudno, bylam teraz na weselu gdzie bylo 46 osób i było naprawdę super, nie od ilości zależy dobra zabawa, jak wy się będziecie świetnie bawić to goście też, nastrój sie udziela.