Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

w którym tc wyskoczył wam juz malutki brzuszek?:)

Polecane posty

mi sie brzuszek pokazał w 19 tygodniu, a w 24 już był całkiem pokaźny:) A teraz w 28 to już duża piłeczka:)

Gość Antena1985
Jestem w 20 tc i troszkę się zaokrągliłam.W niektóre spodnie już nie wejdę ;-) Osoby postronne raczej się nie zorientują że jestem w ciąży, chyba że ubiorę obcisłą bluzkę.

ja nosiłam rozmiar 36 czasem nawet 34. i już w 3 miesiącu musiałam sobie kupic spodnie ciążowe bo nie wchodizłam w swoje w pasie.

Widoczny mały brzuszek miałam już w trzecim miesiącu później rósł a tak od 8 wizualnie się już nie zwiększał ale dziecko rosło oczywiście w tym czasie :) http://www.bobovita.com.pl/galeria/51489 Proszę o głosik na naszego synka. Proszę głosować raz dziennie co 24 godziny. Dziękuję

mi się np zrobiła taka charakterystyczn amała piłeczka od pępka do dołu i był twardszy :) tak ładnie zaokrąglony

w 1-szej ciazy w 6-tym miesiacy dopiero zaczynalo cos widac, w 2-giej juz jak bylam w 3-cim miesiacy, to ustepowali mi miejca w autobusie, a w 3-ciej ciazy juz w 8-mym tygodniu wygladalam jak w 5-tym :D $-tej nie planuje :D

Gość ankaa7657
u mnie inni zaczeli widziec koło 6 miesiaca wczesniej mialam malutki calkiem...teraz mi wyskoczyla pileczka,najbardziej urósł :) i juz wszyscy widza - 7miesiac....rozmiar sprzed ciazy 34, to zalezy kazda z nas ma kiedy indziej brzuszek, u mnie np tylko sam brzuszek taki waski wyskoczyl nigdzie indziej nie przybylam,z tylu wygladam tak jak wczesniej, a kuzynka jest ledwo przede mna i brzuszek jej bylo widac juz w 3 miesiacu dosc dobrze a teraz cała juz przybrała, tez byla dosc szczupla przed wiec zalezy chyba indywidualnie jak to sie rozlozy i kiedy widac

ja już w 9tc nie mogłam ukryć ciąży, a chciałam :( brzuszek mały, ale widoczny. Teraz mam 16tc i brzuch wielki tzn. wyglądam podobno na 7miesiąc i wcale nie jest to fajne, bo to nawet nie półmetek

na razie leci 10 tydzin i mam juz własnie taki wypukły lekko brzuch od pępka w dół. w spodnie nadal sie mieszcze, ale nie jest to moj normalny brzuch :)

Gość karmella
mnie wyskoczyl brzuszek na poczatku 7m-ca dopiero,ale potem w ciagu ostatnich 3m-cy co tydz byl wiekszy i co tydz ok 1kg wiecej mialam. w drugiej ciazy w 22tc byl zaokraglony.

Gość gryczka
Zależy, co uważasz za brzuszek?:-) W okolicach 9-10tc już przestałam się dopinać w stare spodnie. Teraz idzie mi 19tc i widać, że jestem w ciąży od jakichś 2-3 tygodni.

widoczny był taki mały gdzieś okolo 25 tc. tearz 33 tc. a moja kumpela do mnie dziś w ktorym ty msc jestes? bo masz taki mały ten brzuch jakbyś była w 5 msc a nie w 8:)

U mnie to przebiegalo nastepujaco: Okolo 20 tygodnia dla otoczenia byl niewidoczny,chyba ze ubralam bardzo obcisla bluzke to mialam ciutke zookraglony.Wczesniej mialam plaski. od 24-30 tyg. zaczala mi rosnac powoli,ale nie byl jakis bardzo duzy,raczej maly.Od 30 tygodnia zaczal sie rozbic sporawy. Generalnie mi wszytko poszlo w brzuch i mam taka pilke do przodu.Przytylam 8-9 kg i obwod brzuszka 100 cm.Mam termin juz na przyszly wtorek:) Jesli chodzi o pierwsze tygodnie to okolo 12 tygodnia cazulam lekko roznice w dopinaniu sie w spodniach:)

Gość taka co nie wie
Mi się zaokrąglił tak leciutko jak na lekkie wzdęcie w 10 tc a w 14 tc osoby co mnie znają widziały ,że jestem w ciąży :). Potem jakoś tak systematycznie rósł. Mojej siosty dziecko z kolei bardziej na narządy wew. uciskało i po niej za bardzo nie było widać. W szpitalu przyjąć nie chcieli i wzięli ją za wariatkę bo wyglądała jakby po porstu za duży sweter ubrała. Z kolei moja znajoma co rodziła msc przede mną miała już całkiem wyraźny na wakacyjnych zdjęciach brzuszek w 12 tc.

ja od 11 tyg spodnie ciażowe nosi musiałam, bo zwykłe były za ciasne. także brzusio już zaczął być widoczny. w 20 tyg miałam już wielki brzuch a na koniec ciąży w szpitalu położne pytały czy mają być bliźniaki :P

w 20 tyg dało się wreszcie zauważyć że jestem w ciąży