Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martakrygier

Facet na wózku ma lepsze branie u kobiet niż kurdupel o wzroście 169cm

Polecane posty

Gość martakrygier

Ostatnio zauważyłam, że jak facet jest normalny fizycznie, ale jest niepełnosprawny i porusza się na wózku, to żadna przeszkoda aby miał fajną laskę i uprawiał z nią sex!! O wiele bardziej przesrane mają kurduple o wzroście około 169 cm z zakolami. To już inwalida prędzej sobie dziewczynę wyrwie niż żałosny kurdupel i BARDZO MNIE TO CIESZY!!! Nienawidzę kurdupli z zakolami!!!

Gość martakrygier
raz jeden taki kurdupel ,169cm w kapeluszu , jak uprawialiśmy dziki seks, on rąbał mnie od tyłu i jak już dochodził , zapytał się mnie czy moze mi się spuscic na tzytzki... no i ja się zgodziłam...a on wykręcił mi taki numer, że zamiast się spuścić to zesrał mi się na klatę!!! Dlatego tak bardzo nienawidze kurdupli!!!

Gość ciemną nocą na ulicy
jesteś denna wiesz. DENNA.

Gość Sanetta
dokładnie, jesteś denna, pusta idiotka!!! kto by chciał z taką cokolwiek uprawiać, chyba tylko chory na kurzę ślepotą. Jak ja nienawidzę takich idiotek!!!!!!! Idź spać!

Gość dajcie spokój ona ma rację
W końcu żadna z was nie chciałaby partnera sexualnego o wzroście 169 cm wzrostu!! Przecież taki kochanek to obciach, co powiedzą kumpele jak się im powie że się uprawiało sex z łysiejącym wrakiem faceta o 169 cm? :( Dlatego szanująca się dziewczyna wybiera partnerów minimum od 170 cm w górę!!! :)

Gość ciemną nocą na ulicy
tak tak, i właśnie dlatego należy ludzi jeżdżących na wózku, niepełnosprawnych zmieszać z błotem. Co z tego, że taki ktoś może być naprawdę dobrym, wartościowym człowiekiem? jest niepełnosprawny, więc nie zasługuje na nic. Ani na przyjaźń, miłość, no na nic po prostu. Tak właśnie uważasz autorko, prawda? i za to jesteś denna.

Gość tutaj raczej chodziło o to
Że niepełnosprawni ludzie są spoko, zasługują na miłość i sex w przeciwieństwie do niskich kurdupli o zroście 169 cm Sama byłabym w stanie związać się z inwalidą na wózku, ale z kolesiem poniżej 170 cm NIGDY!! Dla mnie niski łysiejący koleś jest nikim jeśli chodzi o łóżko. Niepełnosprawny z kolei zawsze jest spoko, ważne tylko żeby niski nie był :)

Gość Sanetta
że też takie podlece jak wy jeszcze pełzają po ziemi..:(

Gość Sanetta
Twój arcyidiotyzm mnie przeraża. A nie pomyślałaś może o tym , że są ludzie, którzy nie rosną, bo jest to spowodowane różnego rodzaju zakłóceniami, chorobami I ONI NIC ZA TO NIE MOGĄ????! Potrzebujesz człowieka tylko po to, zeby zaspokoił twoje potrzeby seksualne, jesteś pusta, pusta, pusta!!!!! kręcą cię tylko faceci którzy są umięśnieni, mają tonę żelu na twarze, 171 plus i seksowne ciało. Żal mi ciebie..............

Gość martakrygier
Po prostu uważam, że kurduple o wzroście 169 cm powinni dać sobie spokój z dziewczynami!! Nie każdy facet musi mieć dziewczynę, nie prawdaż?

Gość Sanetta
nie, pustaku znam faceta który ma metr 168, jego kobieta ma 10 cm mniej i co? I kochają się mocno! I są w siebie wpatrzeni jak w obrazek! Więc te swoje z d***y wzięte teorie możesz sobie spokojnie między bajki włożyć.

Gość martakrygier
Kolesia poniżej 170 cm trudni nazwać facetem od tego zacznijmy!!! Facet powinien być męski, wysoki bez zakoli i łysiny!! To niedopuszczalne żeby u 20-latka występowała karłowatość w postaci 169 cm czy defekt w postaci zakoli!! A jeśli taki istnieje niech skleja samoloty, naprawia komputery albo cokolwiek, ale NIECH NIE UPRAWIA SEXU !!! Zresztą mam nadzieję że Komorowski niebawem zrobi z tym porządek i młody koleś o bardzo niskim wzroście jak będzie chciał się ochajtać, to będzie musiał mieć zgodę sądu!! :)

Gość Sanetta
Boże, dziewczyno, skąd ty się urwałaś? O.O Zresztą, zaczynam nabierać coraz większego przekonania, że to wszystko jest tylko marną prowokacją. Idź sobie do Komora i spłódź mu jeszcze jedno dziecko, będziecie się mieli czym chwalić. pfff... nie ty będziesz nam wyznaczała, kto jest zdolny do seksu a kto nie. Zachowujesz się jak niewyżyta nastolatka z gimnazjum. Pusta, głupia a w dodatku podła.. bo obrażasz niskich ludzi. Dżizas Krajst, który debil by taką za żonę chciał???O.O

Gość martakrygier
A co, jestem za porządkiem na tym świecie!! Sama niebawem idę pracować DO POLICJI bo jestem po resocjalizacji i przeszłam już wszystkie badania. Jestem ładna, wysoka (175 cm), mam fajne stopy jak na kobietę (rozmiar 42, niejeden kurdupel zazdrości, a mówią że jak koleś ma małe stopy to małego wacka i to PRAWDA hehe!!), a jak widzę kurdupli, a szczególnie takiego jednego który stale przyłazi do mojej szwagierki to norrrmalnie mam ochotę roztrzaskać go o ścianę!! Jestem od niego o wiele silniejsza i mądrzejsza bo ten koleś to totalne dno, jego hobby to naprawianie komputerów, aż wstyd się pzryznać że się zna takiego kolesia jak on... :(

Gość Sanetta
Wiesz co, kobieto, takie jak ty, to powinno się zamykać w rezerwacie..._._ żal mi tych wszystkich osób, które muszą się z tobą zadawać.