Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka2

dlaczego ludzie chodza po gorach, co im to daje?

Polecane posty

krokusy sa pod ochroną, no i kwitną w kwietniu, a nie w lipcu ;) kocham górki, nie tylko Tatry, inne tez sa fajne, Gorce, Bieszczady, Beskidy ale jednak, co wysokie, to wysokie....

Gość pomorzanka2
na czesc wakacji pojade do rodziny do wielkopolski.- to tam chcialabym. zawsze chcialam pojsc na strzelnice i postrzelac sobie, ale nie wiem gdzie sa takie miejsca.

a wiesz, że do dzisiaj Cie nie lubiłem? Jednak nie jestes taka jak o Tobie piszą :)

rozumiem, że tylko legalne strzelnice wchodza w gre?

Gość pomorzanka2
dzieki kpiarz, przyda sie!

nie ma za co wiesz... ja to się tak bardzo średnio przejmuje cudzymi opiniami ;)

Ale mi jest wstyd, że oceniałem Cie po cudzych wpisach a widzę, że niesłusznie. Nie wazne, że sie z Toba nie zgadzam. Ważne, że masz swoje poglady a to rzadkość w obecnych czasach.

Gość Ewelaaaaaaa
Wiecie co, szczerze się przyznam, jako trenerka siłowni i fitness, dietetyk, przyszły trener personalny, ogólnie osoba bardzo aktywna fizycznie i dbająca o zdrowie i sylwetkę, że .... nienawidzę chodzić po górach ! :D I jestem w moim środowisku brana za dziwaka, bo : Po całym tygodniu potu wylanego na siłowni na swoich treningach, no i wpracy, kiedy przychodzi weekend i czas restu szczerze, niż odludne góry wolę centrum miasta, shopping, kino, kawę, koncert, galerie, wystawy. Z pasji, poza pracą jestem muzykiem amatorem, więc czas poza treningami wolę spędzać głównie na koncertach ;) Jeśli chodzi o naturę - nie przeszkadza mi, ale jakoś jej nie uwielbiam i nie tęsknię za przebywaniem w naturze. Może jak będę mieć z 50/60 lat, to pójdę do lasu na grzyby :D Nie każdy musi lubić chodzić na imprezy/ koncerty, tak samo nie każdy musi lubić chodzić po górach. Proste i logiczne. Na nartach też nie jeżdżę. Wolę siłownię w centrum miasta ;)