Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrria

Pilnie sprzedam piękną suknię w stylu EMPIRE!

Polecane posty

Gość Arrria
To nie jest temat: "czy Wam się podoba", tylko "sprzedam" :P

Gość a mi się podoba
zamierzam mieć właśnie taką albo podobną ale w życiu nie kupie po kimś

Gość Arrria
Dlaczego??!! Suknia jest naprawdę w idealnym stanie.

Gość dsfkdbfukdshbgfukdsgds
a ty jesteś taka szeroka w biodrach czy tylko ta suknia cię tak poszerza?

Gość a mi się podoba
ale tu nie chodzi o jej stan, tylko to będzie mój dzień i suknia ma być tylko moja a nie po kimś, źle bym się czuła w sukni która już komuś służyła

Gość Arrria
nie wiem, czy jestem szeroka, mam 93 cm w biodrach

Gość ioidioadioas
w ciazy byla dziwa:O

Gość Arrria
Rozumiem że masz 14 lat, mamy nie ma w domu, a rodziców nie stać na wysłanie na wakacje i dziecko się nudzi... idź pograć w piłkę albo poświecić cyckami na osiedlu, a nie zaśmiecasz forum!

Gość Arrria
Owszem, był taki topik, gdyz ja kupiłam tę suknię, ale w końcu zdecydowałam, że jej nie założę i kupiłam inną. Ślub mam 25 września a suknia była noszona przez jedną osobę (pierwszą właścicielkę).

Gość ioidioadioas
no zajebiscie-skoro taka piekna to czemu jej sama nie zakladasz?????????????????zaprzeczasz sama sobie, jakby byla taka fantastyczna to bys brala w niej slub, poza tym sama piszesz, ze kupilas na allegro: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4471257

Gość Arrria
Masz 30 lat i siedzisz w domu, bo nikt cię nie chce przyjąć do pracy... szok że na net cię stać... a nie przepraszam, ty kradniesz net sąsiadom.

Gość Arrria
Nie zakładam jej, bo okazało się, że jest na mnie za krótka, niestety mierzyłam ją bez butów i tego nie zauważyłam. A suknia jest naprawdę przepiękna i gdyby na mnie pasowała nie kupowałabym drugiej.

Gość Arrria
No i co z tego? Owszem znalazłam ją na allegro, pojechałam kupiłam, a teraz chcę sprzedać.

Gość ioidioadioas
to z tego, ze wciskasz innym gowno, a sama nie chcesz isc w niej do slubu a piszesz, ze taka piekna:O zenada!

Gość Arrria
Jest piękna, ale za krótka... gdyby nie była piękna, to bym jej nie kupiła.

Gość Arrria
Dziękuję Hejohejka... to chyba specyfika tego forum, a komentarze, że w ciąży i dziwka, to już w ogóle żenada... bo ani ja ani poprzednia właścicielka w ciąży nigdy nie była, a zresztą nawet jeśli to mam wrażenie, że są tu po prostu osoby, którym się nudzi i uwielbiają obrażać innych, aby poprawić sobie humor.

Gość no litosci....
arrrria a czyje sa te zdjecia w takim razie na stronie twojej aukcji na allegro??????

Gość Arrria
Poprzedniej właścicielki. Ja jej nie założyłam (tak jak pisze ślub mam 25 września), więc nie mam ładnych zdjęć.

Gość no litosci....
a poprzednia wlascicielka wie, ze jej zdjecia upubliczniasz nie tylko na allegro ale tez na pubicznym forum???

Gość ioidioadioas
"bo ani ja ani poprzednia właścicielka w ciąży nigdy nie była"Twoja wypowiedz Arria arrrria a czyje sa te zdjecia w takim razie na stronie twojej aukcji na allegro?????? Ty odpowiedasz: poprzedniej wlascicielki No kuzwa chyba przeginasz laska;O

Gość o co wam chodzi
Ej, o co wam chodzi? Dziewczyna chce sprzedać suknię i ok. A zdjęcia mają zasłoniętą twarz i były już wcześniej upubliczniane, więc miała prawo je zamieścić. Poza tym dziewczyna na zdjęciach nie jest w ciąży i nie wiem skąd takie wnioski. p.S. Suknia naprawdę mi się podoba!

Gość wnioski pewnie stad
ze ta suknia mocno poszerza biodra. Moja pierwsza mysl tez byla taka ze laska byla w ciazy.

Gość o co wam chodzi
Możesz napisać, ale autorka nie złamała żadnego z regulaminów, gdyż twarze na zdjęciach są zasłonięte.

Gość Afera niewiadomo o co
Dajcie jej spokój, na zdjęciach nie widać nic poza sukienką, dziewczyna chce sprzedać i nic w tym złego. Zajmijcie sie lepiej sobą.

Gość masakrycznie poszerza
Ja generalnie odradzam tę sukienkę. Niby rozmiar 36, a panna młoda wygląda w niej na rozmiar 40-42

Gość Chore
To forum to najgorszy syf. Widac że autorka nie miała o tym pojęcia i dlatego jej współczuje! A wszystkim mam do powiedzenia jedno: suknia piękna, z klasą, laska ma prawo ją sprzedać skoro jest właścicielką, a na zdjęciach nic poza sukienką nie widać i odczepcie się!