Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrria

Pilnie sprzedam piękną suknię w stylu EMPIRE!

Polecane posty

Gość widzę, że ostro się nudzicie
niby powiny siedzieć tu szczęsliwe panny młode, a z każdej strony się jad leje. Jak nie chcecie kupić, to po co tu włazicie i piszecie jakieś głupoty ??? Nie rozumiem tego.

Gość dlatego że tutaj
same frustratki siedzą.

Gość lolkak
hejkakohejka - a Ty jestes idealna...wystarczy poczytac niektore Twoje wypowiedzi:O kazdy ma prawo sie wypowiadac, niektorym cos niepasowalo i to napisali. ps nikt nie ma prawa upubliczniac zdjec bez zgody wlasciciela - obojetnie czy twarz zaslanieta czy nie, za to grozi karaz grzywny lub pozbawienia wolnosci do lat 3.

Gość Ja nie mam dzieci
Kobieta ktora sprzedajesz te sukienke - IVORY to jest KOSC SLONIOWA, a nie smietanka

Gość pupcia**
ps nikt nie ma prawa upubliczniac zdjec bez zgody wlasciciela - obojetnie czy twarz zaslanieta czy nie, za to grozi karaz grzywny lub pozbawienia wolnosci do lat 3. ja się z tym zgodzę, nikt nie może rozpowszechniać zdjęć właścicielki bez jej zgody, ciekawe jakbyście się poczuły gdyby wasze zdjęcia ktoś wykorzystał na swojej aukcji, chamskie to

Gość pupcia**
skoro autorka chciała sprzedać mogła sama założyć sukienkę i wrzucić swoje zdjęcia albo choćby wiszącej sukni a nie czyjeś zdjęcia do tego wykorzystywać. luz, chce sprzedać jej sprawa ale ja bym się w życiu cudzymi zdjęciami w tym celu nie reklamowała

Gość lolkak
tak, poza tym ze to jest chamskie to jest niezgodne z prawem - sa na to przepisy i paragrafy, wiec autorko lepiej usun te zdjecia, zanim ktos doniesie i bedziesz miala nieprzyjemnosci

Gość Arrria
Nie było mnie tu jakiś czas, ale widzę, że juz mnie wszyscy zdażyli ukrzyżować. No więc wyjasniam, że mam zgodę dziewczyny, która jest na tych zdjęciach z zastrzeżeniem, że twarze mają byc zamazane, co też zrobiłam. Jeśli chcecie możecie zatem pisać do allegro i do niej bezpośrednio. Pozdrawiam!

Gość zonkzonk
hahah to trzeba miec downa, zeby na swoj wlasny slub kupowac suknie w ktorej wyglada sie 20 kg grubiej:O

Gość mmmnka
walnięci jesteście i tyle..jak wystawia ja z tymi zdjęciami to chyba wie co robi. normalnie afera jakby komuś krzywdę zrobiła. sukienka śliczna- takiej będę szukać ale dopiero w przyszłym roku :)

Gość Arrria
Dzięki Hejka! :) Widzę, że to był błąd... a suknia naprawdę jest na mnie za krótka, o czym przekonałam sie dopiero w domu (a szkoda, bo się wniej zakochałam). Ale dla niedowiarków wysyłam swoje zdjęcia w niej na których dokładnie to widać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02b818cef10c4cd2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/568dbe3b691af946.html

Gość nie jestem stylistką
Arrria - suknia piękna, i szkoda, byś jej nei założyła, do ślubu masz jeszcze czas, więc można coś pokombinować.... w wersji "za krótkiej" wcale nie wygląda źle (suknia ślubna nie ma obowiązku sięgać ziemi ;) ). Ale skoro źle sie w takiej długości czujesz, to mam inny pomysł - można dziś bezproblemowo kupić piękne, tkane ze srebrnej nitki koronki - można taką obszyć załą suknię, włącznie z trenem - wówczas i przedlużysz suknię, i dodasz jej indywidualnego charakteru. Musiałabyś tylko zadbać o to, by koronka nie był zbyt sztywna - tkanina sukni jest zwiewna... To tylko sugestia, ale może warta przemyslenia?? na suknie już wydałaś mnóstwo pieniędzy, a sprzedac bedzie ciężko... masz już wybraną jakąś alternatywną???

Gość Arrria
A ja ją kupiłam, bo jest śliczna, ale jak przyjechałam do domu i porobiłam zdjęcia, to stwierdziłam, że jest za krótka i nie czuję się w niej dobrze z tego powodu... cały czas myślę o wystających butach... no i stwierdziłam, że nie mogę mieć sukni w której źle się czuję w tym jedynym dniu... No i to jest cała straszna historia tej sukienki. P.S. Jak widac w ciąży nie jestem :)

Wprawdzie nie jestem zainteresowana kupnem, ale muszę obiektywnie stwierdzić, że suknia jest cudna i wyglądasz w niej kapitalnie. Myślę, że każda dziewczyna o obwodzie bioder podobnym do Twojego będzie tak wyglądać.

Gość Arrria
Mam już alternatywę w której wydaje mi się, że wyglądam lepiej i czuję się lepiej... Poniżej link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91e5574e0473b0ba.html A koronka nie wiem, czy by dobrze wyglądała... cały urok tej sukni polega na jej bezpretensjonalności i prostocie. Ale może warto rozważyć pomysł.

Gość Arrria
Dzięki, jak na wilorybka może być :)

Gość tarararararrrrrr
na 2-gim zdjęciu tez jestes Ty? czy tylko model sukni, na innej osobie?

Drugą też piękna. Z taką figurą w każdej suknie będzie wyglądać doskonale.

Moim zdaniem prostota i bezpretensjonalność tej sukienki jest jej urodą - mam na myśli te pierwszą. Gdybyś przyjmowała zakłady, to ja stawiam na pierwszą. Długość dla mnie nie byłaby tu problemem. Pozdrawiam :)

Gość Arrria
Na drugim zdjęciu to ja :)

Gość grrrrr
sukienka w stylu empire jest świetna dla dziewczyny z pełnym biustem i ładnie tuszuje brak talii oraz brzuszek i pewnie to było źródłem tekstów o ciąży czy innych wielorybach ;P (zazwyczaj w ciąży jedno i drugie rośnie) a że autorka jest szczupła i ma ładną talię to ten styl empire jest dla niej taki sobie bo tej ładnej talii nie widać. A sama sukienka bardzo ładna i kojarzy się trochę z bohaterkami książek Jane Austin.

Gość Arrria
:D

Gość Arrria
Fajne te komentarze o mojej tuszy! :) Chcę więcej! :)

Gość khjkgyjkdjtdkjky
ta pierwsza suknia co autorka chce sprzedać to gdyby była zielona to by była identyko jak ma fiona ze shreka;)

Gość khjkgyjkdjtdkjky
tyle że bez rękawów, ale i tak tak mi się kojarzy:)

Gość Arrria
Ale ubaw! :) Jak zamierzasz pisac wypowiedzi jako "różne osoby" zmieniaj chociaż nick :)

Gość wmordejeża
Do wszystkich znawców prawa ...JEŚLI POPRZEDNI AUTOR NIE ZASTRZEGŁ SOBIE ZE NIE WOLNO ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘC ZROBIONYCH PRZEZ NIEGO ... to tak szczerze swoje paragrafy możecie sobie wsadzić w dupe ... a poza tym na zdjęciu nie jest upubliczniona twarz tamtej osoby ...kurwa jacy znawcy prawa się znaleźli ja pierdole

Gość provokejszyn jak nic
oj prosze cie....czy te buty masz zamair ubrac do sukni slubnej??? prosze pwoeidz mi ze nie!!! a w tej drugies sukni to masz wielgachny biust...jaki masz rozmair stanika?...ale talia i biodra- fakt,wygladaja super.

Gość Arrria
Wielgachny biust? To że nie jestem płaska nie oznacza, że mam wielgachny biust.