Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdoleeeeeeeeeee

Właśnie dostalam zaproszenie na slub z TAKIM TEKSTEM:

Polecane posty

Gość fffoka
Możliwe, ze oni to uwazali za zabawne, z tym że na tego typu żarty mozna sobie pozwolic tylko w naprawdę bliskim towarzystwie, które wie, ze to dla smichu. A i to nie w każdym przypadku. Dosć dziwny pomysł, dziwny wierszyk, wiekszosć gosci na pewno przymnie to z niesmakiem

Gość Arrria
sardynia - pogielo Cie???????????????????????????????????

Gość sardynia ja sama ulozylam
taki wierszyk: Nasi bardzo drodzy goscie Rupieci nam nie przynoscie Nie po to starzy kredyt wzieli Bysmy zebrali sterte badziewi Dajcie tysiaka, no moze byc piecset Za rosol, torta i schabowy kotlet Nie wierzcie sciemie ze to obecnosc Wasza sie liczy; zeby byla jasnosc My chcemy kasy, zadnych prezentow Wiec juz zbieraj dziadu na bilet wstepu Nie dawaj kwiatkow, kup za to karme Pieskom umilisz ich zycie marne Albo kup kredki tym z domu dziecka Niech znaja nasze dobre serca Bo nam zal kaski na te pierdoly A fajnie raz w zyciu pobyc sponsorem. Daj tez na wozek, nie mniej niz stowke Bo dziecie nasze ma miec wyscigowke! pozwalam wykorzystywac do woli:D

Ja tutaj wesze prowokacje ;) Z tym, ze po tym co czytam tutaj na forum to bym się nie zdziwila gdyby faktycznie ktoś dostał taki wierszyk w zaproszeniu. Sama nigdy bym ZADNEGO durnowatego wierszyka, w którym daje do zrozumeinia, ze chce dostac kase, nie umieszczała w zaproszenaich bo najzwyczajniej byloby mi głupio :o Duzo sie tutaj pisze o 'klasie na weselach', krytykuje sie panny mlode a'la wielkie ptaszyska/bezy, jakies dodatki do sukien, czasami nawet jedzenie, bo schabowy i rosól to takie plebejskie przeciez i jakies inne rzeczy, a czesto mlodzi daja w zaproszeniach wlasnie takie pustackie i nawet pozałowania niegodne wierszyczki z dupy, jakby prosto z przedstawienia dla przedszkolaków, dzieki czemu wychodzi ich infantylnosc i wlasnie brak klasy. Jak kogos nie stac to niech nie robi weselicha na 100 fajerków, skoro bedzie siedzaił i obgryzał pazury do krwi czy się kasa zwróci, chyba dlatego panny mlode czesto tipsy maja, aby zaslonic te ogryzki :D ;) A jak komus szkoda kasy wydawac na 2 dni zabawy to niech nie wydaje... I nie naskakujcie na mnie, bo nie pisze o KAZDEJ PM, ale same wiecie, ze takie, o ktorych pisałam tez się trafiaja i wcale nie sa na wyamrciu :P

Gość manduca
Masakra :D Ja bym się obraziła ;) A w ramach "zemsty" wysiliła szare komóry i ułożyła coś równie chamskiego, typu "Dzieci głodne w domu bida, przecież wam tysiaka ni dam! Kieckę, buty też kupiłam więc 5 dyszek wam włożyłam. Wy i tak nie zbiedniejecie, dużo więcej wszak zbierzecie, a ja dzieciom kupię buty i zasłony do chałupy" :D Oczywiście osobno życzenia, osobno niepodpisana koperta, żeby nie było wiadomo, od kogo, ale żeby też głupio im się zrobiło tak samo, jak tobie :D

Gość ja pierdoleeeeeee
hahahah zajebiste - swietny wierszyk i to jest dopiero poczucie humoru:)

Gość manduca
Skleciłam na bieżąco :D I serio tak bym zrobiła z wierszykiem w kopercie ;)

Gość manduca
No i oczywiście pozwalam wykorzystać jakby co ;)

Gość o matko kochanaa
manduca jesteś zarąbista chylę czoła :)

Gość zuą doupą
i ja pozwalam wykorzystać do woli :D : Drodzy goście nasi mili, Chcemy byście w takiej chwili, Słuchać nas musieli bardzo, Żebyście pajaców nie rznęli z kwiatami Wsadźcie se je w d u p e sami To szczyt buractwa i tandeta ! Teraz moda z ameryki i z internetu Toć to polaczki nic nie wymyślą samemu :) Trzeba dawać wina, karmy Abyśmy się winem a psy jedzeniem obżarły Raz w życiu wypada być sponsorem i chwalić się na kafe aby nas witali tam z ukłonem Żeśmy tacy modni i nowocześni I frustratki z neta witały godnym tonem Albo tysiąc wrzuć w kopertę To tak oczywiście na zachętę Więc dawać to co żądamy Bo inaczej będziecie istne chamy !!

Gość hjlsa;ojd
Ja ogólnie uważam że wszystkie wierszyki są żenujące. Na wesele zapraszam tylko tych, na których obecności mi zależy a nie tych, od których dostanę grubą kopertę. I nie liczę na to że dostanę kasę, trzy mikrofalówki czy nic

Gość hahjahaahahahaha
zuą doupą - ale beznadzieja, nawet sie nie rymuje, masakra, jak nie umiesz to nie pisz prosze:O

Gość zuą doupą
hahjahaahahahaha - czyżbym nadepnęła na odcisk jakiś? :classic_cool:

Gość zuą doupą
czyżbym komuś na odcisk nadepnęła ?:P jaki ty wierszyk dałaś do zaproszenia co? pochwal się

Gość to ja też coś dorzucę
Na wesele was zapraszamy Drodzy Panowie, Kochane Damy Jednakże weźcie to pod uwagę Że my nie chcemy kurde blade Ani żelazka, ani praleczki Za to włożcie ze trzy stóweczki Do koperciny co w domu leży By się zwróciło choć za talerzyk

Czas na nasze wesele Do szczescia, naprawde trzeba nam niewiele Przyjdzcie z gruba koperta w dłoni A nikt was z naszej imprezy nie wygoni Nie chcemy kwiatów zbytecznych Ani prezentów 'bajecznych' My gardzimy gratami, taniochami Tylko bogactwa sa nam radochami Włóz do kopertki tysiaca A w naszej milosci bedziemy trwać bez końca hehehe

Czas na nasze wesele Do szczescia, naprawde trzeba nam niewiele Przyjdzcie z gruba koperta w dłoni A nikt was z naszej imprezy nie wygoni Nie chcemy kwiatów zbytecznych Ani prezentów 'bajecznych' My gardzimy gratami, taniochami Tylko bogactwa sa nam radochami Włóz do kopertki tysiaca A w naszej milosci bedziemy trwać bez końca hehehe

Kredyt rodzice na wesele wzieli Bo mlodzi huczna impreze chcieli Dawac teraz kase szybciutki Wielkie kwoty a nie malutko Musza nam się zwrócić wszystkie koszta A na to pieniązki weźmiemy z kieszni gościa Za talerzyc zapłacić trzeba Bo u Panstwa Mlodych wielka bieda Raz w zyciu rodzinie mozna coś zasponsorować W koperte i na wycieczke do Egiptu nie żałowac

Gość zuą doupą
widać "anty wierszyki" pełną parą :D

mam nadzieje, ze te mojego autorstwa znajda sie na jakichs zaproszeniach 'z klasa' :D :D

Gość Gośc odpowiada
Ponieważ dostaliśmy zaproszenie W niedobrym tonie jest nieodpowiedzenie. Chcecie pieniędzy nie ma problemu Tylko powiedzcie mi proszę, czemu Nie mogę o niczym zadecydować Mam tylko przyjść kopertę podać A skoro mam płacić by się zwróciło Chce mieć swój wkład by dobrze było. Bo w końcu nie wiem czym klient czym Gość Bo jeśli klient to tez Wam dam w kość. I zamiast tej nudnej wiejskiej kapeli Wolę DJ-a co mnie rozweseli. Rosół, ziemniaki, kotlet schabowy NIE-ja chce krem borowikowy. Bo jeśli mych żądań nie spełnicie to Żadnej koperty nie zobaczycie.

Gość hahahahahahhahahaaaaa
ale sie ubawilam :D

Gość dgdsydh
Autorko topiku: wg mnie chyba lepiej, że poinformowali Cię co by chcieli dostać. Ile dasz- twoja sprawa. Ale już głowić nad prezentem się nie musisz.

Gość hegla
Klasa to jest właśnie nie zamieszczanie żadnych wierszyków, nawet najbardziej niewinnych... :>

Gość zuą doupą
jesteście świetne :D

Gość wierszydło z dupy
Szanowni goście, my was kochamy jednak na podróż poślubną zbieramy na nowe meble i lepsze auto więc bez pieniążków przychodzić nie warto Będzie nam przykro, będziemy płakać dajcie z koperty się cieszyć, ze szczęscia skakać W zamian wódeczka, kotlet schabowy i do 1-ego cięzki ból głowy :o