Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Boje sie...

Odchodze od zmyslow! Co dolega mojemu 3-latkowi? Nocne niepokoje i goraczka!!!

Polecane posty

Gość ...Boje sie...

Jakies 3 tygodnie temu synek zaczal zle sypiac. Na poczatku bylo to jedno obudzenie sie w nocy, z placzem, uspokajal sie, zasypial dalej. Potem 2-3 razy w nocy takie placze, ni to przez sen, ni na jawie... W miniony czwartek rano mial temperature podwyzszona do 37 stopni. Przespal sie. Po ubudzeniu sie wzrosla do okolo 38.5. I taka utrzymywala sie przez caly dzien, w nocy i troche w piatek. Potem spadla, ewentualnie byl stan podgoraczkowy. Ale po spadku temperatury wlasnie w piatek po poludniu i przez prawie cala sobote dziecko bylo dziwne, marudne, jeczace, potwornie nerwowe i posypiajace. Okey, blo na pewno oslabione po goraczce. Do wczoraj juz niby czul sie dobrze, ale byl jakis nerwowy i tak naprawde nie wrocil do konca do swojego dawnego "ja". Wczoraj poznym popoludniem znowu temperatura skoczyla. Dzisiaj jest okolo 36 stopni, dziecko je normalnie, ale ma smierdzace baki, strzelające kupy i dostal na skorze brzuszka w okolicy pepka jakis czerwonawych plam wielkosci 1-1,5 centymetra... CO TO MOZE BYC???

Gość co na to lekarz?

Gość sadasddasdd
Autyzm

Gość ...Boje sie...
W zeszlym tygodniu podejrzewal ... 3-dniowke... :-O

Gość dziecku dolega glupia matka
do lekarza z nim idz idiotko a nie piszesz na forum :P

Gość ...Boje sie...
Moze bez obrazania, okey? To nie jest moje jedyne dziecko, wiec troche kontaktu z lekarzami mialam i ich kompetencja mnie oslabia... chcialabym sie dowiedziec, czy mze ktos mial podobna sytuacje...

no bo to wygląda na trzydniówkę, a wcześniejsze problemy ze spaniem mogą nie mieć związku. Temperatura i wysypka pasują...

Gość mama michałk...
A co to jest trzydniówka :o

Gość martuuulka
Jak wczesniej nie mial 3 dniowki to wszystko na to wskazuje.

gorączka trzydniowa wywoływana przez wirus opryszczki. Przechodzą to dzieciaczki gdzieś pomiędzy 6 miesiącem a 4 rokiem życia.