Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość agent nie lepszy
Sam pisal ze ruchal kobity z kafe.

Gość syfa na drogę
👄🖐️

By the way.. Mam dzis swietny dzien.. I musze wam powiedziec, ze tylko nieszczesliwi ludzie sie tak zachowuja, jak Ci, ktorzy zasypali moj topik prostactwem i chamstwem :-( Ludzie spelnieni i zadowoleni z siebie nie maja w sobie takiego jadu.. Ale to nie moj problem :-) Tak wiec mam dzis swietny dzien, swietne wiadomosci, swietny nastroj, pogoda jedynie mniej swietna, bo co jakis czas pada deszcz..Dzis nawet uwierzylam, ze to czego bardzo chcemy, spelnia sie, staje sie nasze :-) ze mozemy miec wszystko, czego zapragniemy..och, moglabym dzis przenosic gory :-) buziaki

ciezko powiedziec Agencie, byc moze to byla jedna osoba.. zwisa mi to w sumie, musze troche tu popisac, by przeskoczyc na nastepna strone, ktora mam nadzieje, bedzie na czarno tylko.

Gość idotko gadybys byla szczesliwa
nie zachowywalabys sie jak desperatka w poszukiwaniu gacha na kafe. :classic_cool: 🖐️

Witaj zielonooka sama widzisz jak jest ,zawsze znajdzie się ktoś taki kto musi dokuczać i wyzywać .

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 10 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dzięki

Gość bezlitosnaaa
sparkling girl- hahaha taaak szcześliwa samotna, bezdzietna trzydziecha, no tylko ci pozdrościć hehehe

Gość sparkling girI
"Dla...Jedynego..ktorego tu poznam" ==> na darmowe bzykanko... sparkling girl Szukam tego jedynego ==> chooja bogatego Kazde miejsce dobre => do ruchania w zasadzie => jestem sfrustrowana i samotna ;)

Gość .korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dla kazdego :)

Gość iskraa1256
kobieto szukaj frajera na bzyk na czaterii tam bedziesz mieć większy wybór

Gość .korczitta.
zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733 super stronka dla kazdego :)

dziekujemy wam wszystkim za wasze opinie i spostrzezenia :-) a takze wnioski i informacje :-) ok, teraz to juz ignorancja. Nie mam zamiaru caly dzien tu sprzatac.

Gość bezlitosnaaa
bo matka z dobrym chłopem w domu nie zaklada takich desperackich topikow :O

iskraa1256 kobieto szukaj frajera na bzyk na czaterii tam bedziesz mieć większy wybór ------- dobra rada zawsze w cenie. ;) tylko, że na tym temacie pierdolimy o bzdurach, a nie ze sobą. :D

Gość bezlitosnaaa
heheh ty zapewne masz ukończone 2 kierunki studiow na prywatnych uczelniach :D :D

Gość wania z drągiem za pociągiem
czy ten burak o niku ada$ ma w stopce podane modele samochodów i ilość tatuaży czy to moje omamy wzrokowe ?? ale dobre :):):)

Gość iskraa1256
tylko, że na tym temacie pie**olimy o bzdurach, a nie ze sobą tam tez od tego się zaczyna :P

Gość ja pierdu was
sparkling girl Kobieto strasznie przemądrzalą zgrywasz, a ilorazem inteligencji przypominasz mi osiedlowego żula