Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę czasami odpocząć

jak wytłumaczyć pannie że chce jechać sam na wakacje

Polecane posty

Gość malinoiwa babka
nie cwaniakuj ciekawe co bys zrobil jak by tobie laka oznajmila ze musi od ciebie " odpoczac" i leci np na ibize bo wszedzie z toba jezdzi widzi cie 24 na dobe i ma cie dosc .. juz widze jakbys ja puscil :/ mam nadzieje ze autorowi nigdy w zyciu nie uda sie zalozyc rodziny , nie daj Boze jak mu sie jego wlasne dzieci znudza :/ ide spac , dobranoc , a wy nie udawajcie ze wszyscy jestescie tacy tolerancyjni i wszyscy tacy cwani " ja bym jechal" mhm..krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. wszystko w temacie

jeżdzę z nią wszędzie i nie mogę choć raz sam pojechać, a co za róznica czy z kumplami czy sam?

Gość malinoiwa babka
roznica jest gdzie i DLACZEGO .... tlumoku

ja już oświadczyłem że jadę, będą ciche dni ale jej przejdzie, też musi mieć moje zdanie na uwadze a nie ciągle ona bo to jest chore

taa, wszystkie by puściły swoich facetów, jasne. a jakby przyszło co do czego to by leżały i kwiczały :D

Gość dcsfac
dymanka na boku mu sie zachcialo i zeby dowodów nie bylo, chcesz odpoczac od niej? to ona ci zyc nie daje?

skoro OŚWIADCZYŁEŚ, ze jedziesz, to ja na jej miejscu OŚWIADCZYŁABYM, że z Tobą zrywam :)

a wy nigdy nie potrzebujecie pobyć sami, no chyba że dla was bycie to swój pokoik albo wyjazd do rodziców

potrzebujemy pobyć sami, ale nie na X tygodni i za granicą :O

One. wiesz co jakby chciała zrywać z tego powodu, że chcę sam jechać to nie myśl żebym ją prosił:):) wtedy pokazałaby jaka naprawdę jest, w zwiazku od czasu do czasu trzeba też mieć czas dla siebie, a nie tylko zyć dla drugiej osoby i siebie zatracic, poza tym powiedziałem że zabiorę ją na wyjazd we wrześniu

One. jakich x tygodni, to jest wyjazd na 4 śmieszne dni i ona mi robi awanturę, czy to wiele?

Gość Pani Puckowa
Czasem wstyd mi, że jestem babą :| Przez to chyba z góry jestem określana jako zaborcza macica, ale co poradzić skoro po wypowiedziach widzę, że większość pań taka już jest... Normalne jest, że czasem każdy potrzebuję czasu dla siebie i to jak mocno kogoś kochasz nie ma tu znaczenia. To, że jesteśmy z kimś związku nie znaczy przecież, że zaczynamy tworzyć jeden organizm -.-

w tyłek sobie wsadź wyjazd we wrześniu, człowieku :P ja w tym temacie napisałam już wszystko, nie będę się powtarzać. ps: jak najbardziej rozumiem zachowanie Twojej dziewczyny. i strasznie mi jej szkoda.

szukasz usprawiedliwienia dla dość poronionego pomysłu :D eh chłopaku :D odpoczniesz jak cię kopnie w dupę i nie wiem jak długo twoje tłumaczenia będą przemawiały do ciebie... ale pewnie kiedyś tego pożałujesz. ojoj :D

Pani Puckowa tak samo myślę, ale inni to tylko chcieliby kontrolowac innych, gdzie on to i ona

Gość ile masz lat chlopie

13

już powiedziałem że jakby z tegi powodu odeszłaby to droga byłaby wolna, nie myśl że płakałbym za nią, ja chcę miec wyrozumiałą kobietę,która będzie rozumiała też moje potrzeby, a nie taką która mnie osacza i nie daje mi chwili wytchnienia a lat mam 26 a wy jesteście dziećmi marzącymi o cudownych związkach

Gość acha na koniec dodam
no wlasnie, czasem rzeczywistosc wyglada inaczej

ja gdybym swojego puscila na kilka dni do szkocji na bank by mnie mocniej kochal :)

Gość Pani Puckowa
"tak samo myślę, ale inni to tylko chcieliby kontrolowac innych, gdzie on to i ona" Wszystko powinno mieć jakieś granice. Nie twierdzę, że skakałabym z radości gdyby facet mi oznajmił, że wyjeżdża na miesiąc :P, ale to raczej przez to, że bym tęskniła okrutnie, ale jak dla mnie kilkudniowy wyjazd to w ogóle żadna sprawa do komentowania :| Większość kobiet jest naprawdę dziwaczna w kwestii relacji z facetami. A z drugiej strony- jeśli widzisz histerie tylko dlatego, że na kilka dni ją opuścisz to jest to jakiś znak, że może nie warto się żenić :P

One. widzę że jestes zakompleksiona, zmien się bo nie znajdziesz mana, z takim charakterkiem

no ja nie wiem... ja bym nie chciala miec za meza zaborczego faceta

i sama lubie czasem pobyc bez niego, mam tez swoje zycie

znalazlam, jest cudowny i na szczęście nie chce ode mnie odpoczywać :) pozdrawiam! :D

ja myślę że te laski które mnie atakują boją się ze mężczyzna mógłby znaleźć lepszą od nich, i uważam że słusznie bo po ich wpisać widać że wiele warte nie są, mają ograniczone myślenie i interesuje ich tylko ich ja

Gość 26 lat i juz zareczony???
:O

mowic do faceta nie jedz to troche jak siedziec mu na karku, kontrolowac go, nie uwazacie?

One. jesteś dzieckiem jeszcze maks 20 lat a jak więcej to nie rozwijasz sie normalnie twój wpis mi pozwolił wysnuć taki wniosek nie prowokuj zakompleksiony dzieciaczku, dobrze ze za marzenia nie płacisz:):)