Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę czasami odpocząć

jak wytłumaczyć pannie że chce jechać sam na wakacje

Polecane posty

Gość hahahahhahahaahahah
KozaaMee gdzie chciała go puścić? zacytuj

Gość hahahahhahahaahahah
jak się faceta nie trzyma krótko, to się go traci, popatrz co się wokoło dzieje. to nie są faceci tylko cipki:), jesteś taka jak inne, tylko kontrolować i co całe życie tak samo? jaki wy szacunek macie do partnerów, jak im nie ufacie

Gość TERA JA! O!
Facetom nie da się ufać. Myślicie penisami :D Pogódź się z tym, że będziesz nosił kaganiec na ryju albo będziesz sam. Niestety bez niego bliżej ci do małpy niż do człowieka :D Taka smutna prawda o facetach :D Brak zaufania wśród kobiet sami sobie wypracowaliście i zasłużyliście sobie na to. Jeszcze nie spotkałam się z kobietą, która ufałaby swojemu partnerowi. Motto każdej kobiety powinno brzmieć "lepiej dmuchać na zimne". Kobietę która ufa życie nauczy, że robi błąd. Facet nie jest zdolny do wierności jeśli się go za łeb nie trzyma. My się z tym pogodziłyśmy, teraz wasza kolej.

Gość hahahahhahahaahahah
tłumacz to sobie, koleś nie dał sobie w kaszę dmuchać i zagrał, ona odeszła i nie uważam żeby się tym martwił, bo poznał jej prawdziwe ja my wyznajemy zasadę kobieta jest jak autobus, jak spóxnisz się na jeden wiesz że przyjedzie nastepny:):) musicie się z tym pogodzić:)

Gość TERA JA! O!
Nooo i w końcu widzę, że zrozumiałeś dlaczego trzymamy Was krótko. "Jak nie ta, to inna". Więc teraz wbij sobie do tego pustego łba, że nie można Wam właśnie przez to ufać. I nie wymagaj żeby kobieta ufała komuś, kto nie ma problemu z zamienieniem jej na inną w każdej chwili.

skoro tak musisz pobyć sam, to ją wyslij na jakies zajebiste wakacje pod palmą z jakimiś napalonymi koleżankami, a sam siedz w domu!

skoro tak musisz pobyć sam, to ją wyslij na jakies zajebiste wakacje pod palmą z jakimiś napalonymi koleżankami, a sam siedz w domu!

Gość Pani Puckowa
Widzę, że temat się nieźle rozwinął. Po postach większości baboli nadal zbieram szczęke z podlogi.

ja kompletnie autora nie rozumiem. tez bym jako kobieta chciala sobie zwiedzic amsterdam. dlaczego nie moze jej na dni tam zabrac, pozwiedzac jak tak bardzo musi ten amsterdam zwiedzac.. a potem pojechac sam nawet na tydzien do górskiej chatki? wilk syty i owca cala.. no ale przecież to od razu widać, ze autorowi o innego rodzaju rozrywki chodzi. ;) :P a wy kobietki ustawcie się w związku tak, zeby to facet was bał się na 4 dni zostawić samej :P:P:P

Gość Pani Puckowa
"no ale przecież to od razu widać, ze autorowi o innego rodzaju rozrywki chodzi. " Czyżby? Jakoś nie zauważyłam, no ale jak widać dla niektórych sam fakt, że facet jest w miejscu innym niż jego połowica oznacza, że marzy żeby ją zdradzić.

a nie umiesz z całosci wyciągać wniosków tylko wylacznie wyrwac zdanie z kontekstu? co za problem pojechac do amsterdamu we dwoje a samemu potem do gorskiej dziczy? a) kobieta bedzie zadowolona bo byli razem. b) facet bedzie zadowolony bo zwiedzi ten swoj amsterdam i potem pobędzie sobie sam.

Gość dupek z ciebie
nawet szczery nie potrafisz być powiedz wprost lasce że chcesz sobie podupczyć w Amsterdamie i dlatego chcesz jechać sam po co te farmzaony nawijki ? przecież wiadomo o co chodzi a ty mielesz ozorem jak baba która chce namówić faceta na zakup kolejnej bluzki wstyd

Gość ja juz nie wyrabiam z wami
husky specjalistka od anala:):):)

to juz nie ma znaczenia bo już nie są razem, laska przez swoją głupotę straciła faceta, mówić po 4 latach ze sie nie ufa, to chyba nie są sobie pisani

Gość nemolka
może jak on wyjedzie to dziewczyna spędzi te wakacje w jakimś innym miłym towarzystwie i tego jej życzę to nie wyjazd do babci na wieś żeby połazić po lesie czy łące w samotności z dala od ludzi tylko wyskok zagranicę fajnie że autor chce sobie popływać statkami wieczorowymi, szkoda że nie chce dzielić tych wrażeń ze swoją kobietą

ja mu się nie dziwię, ciągle jezdził z panną, raz chciał sobie zrobić wypad ona zaryzykowała i przegrała, on jeste teraz wolny i sobie pojedzie do amsterdamu, a ona niech siedzi sama ze swoją głupotą

Gość nemolka
ciągle jeździł??? z tego co pisał to wakacje z nią dopiero miały być we wrześniu myślę, że facet szukał tylko pretekstu, albo wiedział jak ona zareaguje na taki pomysł i dlatego się do niego posunął...zwyczajnie chciał zerwać i to zrobił

zawsze z nią jeździłem wszędzie, ale chociaż raz chcę sam gdzieś pojechać, mieć czas dla siebie, umiesz czytać? śledź dalsze jego posty

Gość nemolka
szkoda, ze nie napisał co znaczy "mieć czas dla siebie" w związku ludzie się tak nie zachowują, zero kompromisu gdyby jechał ze znajomymi to co innego ale sam........ mam nadzieję, że dziewczyna znajdzie sobie kogos kto nie będzie musiał od niej odpoczywać za granicą

nemolka może znajdzie ale jak będzie zaborcza to będzie czekało ją rozczarowanie, chciała trzymać go na smyczy teraz jest sama, wydaje mi się że ona gorzej na tym wyszła

Gość ghfg
Ona gorzej? Daj spokój :D. Na miejscu laski bym była w siódmym niebie, że odeszłam od takiego palanta :D. Wreszcie ma szanse poznać normalnego faceta. A co do tego zaufania, to sry, ale ja nie ufam swojemu mężowi - żadnemu facetowi nigdy nie zaufałam i nie zaufam. Mężczyźni wyrobili sobie sami takie zdanie o sobie i już. Jeśli mój facet będzie mi wierny całe życie, to będę po prostu mile zaskoczona. Jak facet chce jechać sam do Amsterdamu, to wiadomo, że jedzie na dziwki i popalić sobie to i owo. Dziewczyna ma szczęście, bo przynajmniej autor po powrocie nie zarazi jej żadnym syfem. A te bajki o stateczkach i spacerkach to może opowiadać 14-latkom :D.

ghfg w każdym razie wyszedł na swoim:) nie uległ presji, a że stracił pannę, zawsze znajdzie się inna:) życie

Gość Pani Puckowa
"a nie umiesz z całosci wyciągać wniosków tylko wylacznie wyrwac zdanie z kontekstu?" A umiesz się nie przypieprzać? Przeczytałam cały temat bardzo dokładnie, po części dlatego bo smieszy mnie ta absurdalna postawa kobiet, a z drugiej strony jest to dla mnie po prostu przykre. Zresztą nie odnosi się to tylko do tego tematu, ale chociażby całego działu o życiu uczuciowym. Panny żalą się " chłopak powiedział mi że przytyłam" na co tłum wściekłych macic "rzuć go, nie kocha cię, co za ścierwo, nie ma prawa tak do ciebie mówić". Albo z drugiej strony- kobieta zadowolona ze związku pisze o tym jak to jest świetnie i jak ufa swojemu facetowi i w odpowiedzi dowiaduje się, że jest żałosna, zostanie zdradzona, że facetom się nie ufa, że trzeba trzymac ich krótko...bla bla bla. A tutaj widzę, że jakimś wielkim problemem jest, że facet chce się wybrać akurat do Amsterdamu. No tak, pewnie powinien zafundować sobie wczasy we własnej łazience z nurkowaniem w kiblu gratis :|

Gość moje zdanie jest zdaniem ...
w większości wypowiadają się tutaj dzieci, które nie mają chłopaka albo marzą o księciu z bajki, nie wiedzą jak wygląda życie, nie ma co się nimi przejmować, ktoś tutaj bardzo fajnie określił te dziewczyny - tępe strzały heeheh

Gość Morelka ***
Ja też przeczytałam całość. Szczerze mówiąc jestem w szoku, jak można być takim samolubem jak autor. Pod koniec pojawiła się jeszcze wypowiedź "niby autora" ale myślę, że to był podszyw ( że ponoć zerwali zaręczyny). To wywołało falę nowych kłótni czy takie zachowanie jest ok czy nie. Faceci to jednak dziwne stworzenia. Na wakacje sam!!! I to gdzie! Bo odpocząć chce. No po prostu głupota tego tematu powala.

czy ja gdzieś szukam problemów? znalazłam wprost idealne rozwiązanie i kompromis z tej sytuacji :o no ale jak facet musi sie uprzec na swoim i chodzi o pokazanie jedynie "co to nie ja" to oczywiscie, ze sie nie zgodzi.

Gość tak sobie napisze
dawno dawno temu, no jakies 25 lat :) moj nalogowo jezdzil na ryby oczywiscie ja sie o to wsciekalam , zona jego kumpla od ryb powiedziala mi wtedy ,dziewczyno za pare lat to bedzie patrzec tylko zeby gdzies wybyl z domu i bedziesz chciala pobyc sama zobaczysz.Przyznam po latach ze miala calkowita racje , dzis lubie jak wybywa z domu chociaz na dzien a ja moge ten czas spedziec sama ze soba czy z przyjaciolkami.Odrobina "powietrza" jeszcze nikomu nie zaszkodzila , to tylko kwestia zaufania a jaki sens ma zwiazek jesli sie go nie ma?Jesli autor topicu kogos sobie znjadzie w tym czasie to wiaodmo , cos sie wypalilo , ale przeciez on moze wrocic steskniony i bedzie sie dzialo oj bedzie:)

Gość nie przejmuj się i działaj
jeśli laska mówi po 4 latach ze nie ma zaufania, to nie dziwię się że ją zostawił, bo ja też rzuciłbym taką panną i nie miałbym wyrzutów sumienia, a tak on sobie pojedzie, a ona będzie siedziała sama, drogie panie jak już nie macie zaufania to tego nie mówcie, bo faceci różnie reagują, mamy przykład