trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 mnie tak ostatnio smaki męczą, że się zastanawiam, czy w ciąży nie jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 wszmała :) wsza mała, mała wsza:D ale mi głupoty do głowy przychodza, ale to pewnie z głodu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 jedzenia do pracy nie bierzesz? na mnie ulubiona pomidorowa z makaronem czeka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Najwyżej powiekęszy Ci sie rodzinka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 No wzięłam banana hahahaa i teraz gloduję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 najwyżej... mąż mi na zawał zejdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 oj tam ...przyzwyczailby sie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 taak... raczej nie łatwo by to nam przyszło... gorzej byłoby z przyzwyczajeniem siędo myśli, że rodzić mi trza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Jak trzeba to trzeba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 *niełatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Towarzycho zwiało gdzies... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 No tak, juz sa po pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 po południu jak zwykle.. tym bardziej, że praży słoneczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 U mnie nie prazy, jest ciepło, ale na wieczór chyba cos kapnie, bo chmury się pokazały.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja chciałabym ze 4 dni upałów żeby się dzieciaki mogły w wodzie popluskać. Kąpaliśmy się w poniedziałek- brrr... zimnica :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ja tez nie narzekalabym gdyby wrociło kilka dni upalów Ale maxym idzie na urlop i pisał, ze ma farta, więc chyba gorąco jeszcze wróci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ale on na północ się wybiera a my raczej południ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 No to ja przynajmniej zyskam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 pa pa :) do jutra zaraz się zbieram ... homeeee sweet homeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 5, 2010 No ja tez sie zbieram, pa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 A ja wlasnie od stolu odeszlam i chcialam z glodnymi porozmawiac :P Gdzie Wy? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Kwiatki, tez jestem najedzony wiec moge z toba porozmawiać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 hejka :) dupiato dziś.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emi30 Napisano Sierpień 6, 2010 pusto jakoś,gdzie wszyscy się podziali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 jeszcze spią?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kto śpi to śpi... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Jak widać my nie ;) Zrąbany wieczór wczoraj miałam i jakoś humor na razie mi sie nie poprawił, a tak miło sięzapowiadało.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 6, 2010 30..co u Ciebie taka sinusoida? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Ja miałam wieczór filmowo - piwowy.. i taki tam ;) Humor mi dopisuje... jesteśmy sami, bo Młody na obozie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Moim zdaniem w niczym nie zawiniłam, a chłop na mnie naskoczył i focha strzelił. :o Parę przykrych słów mi walnął a ja kompletnie nie kumam why.. :( Bez wódki nie rozbieriosz jak mówią ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach