Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieram swego meza

Do mam karmiacych cycem przy innych.

Polecane posty

Gość po prostu ją to podnieca
sexualnie, bo jej mąz nie dopieszcza to lubi być ssana przez dzieciaka wlasnego, pedofilka, pewnie orgazm wielokrotny przezywa wtedy, bo z męzem szanse żadne z rozlazla pochwa

Gość sssssanteee
fajna babka z forum :) ja nie mając dziecka uważam że dziecko zasypiające przy piersi to coś słodkiego (dla matki) :) mam nadzieje że kiedyś tego doświadczę

Gość co w tym ladnego
@ po prostu ja to podnieca. zgadzam sie.

Gość sssssanteee
fajna babka z forum- ja wiem o co Ci chodziło. Niestety inne chyba dawno chłopa nie miały stąd te chamskie teksty :( żenada.

Gość po prostu ją to podnieca
Chłopa to mam od ssania sutkow, żenata to mowic ze ssanie sutkow przez niemowle jest przyjemne , pedofilstwo sie szerzy

Gość co w tym ladnego
jaka wez??????????????? nie ma zadnej wezi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wmawiaj sobie bzdur debilko. moja matka nie karmila mnie ani moja macocha tez nie !!!!!!!!!!!!!! ale moja macocha mnie wychowala !!!!!!!!!!! a wiec do kogo mam jaka kolwiek wiez???????????? no co????????? do tej co mnie urodzila, czy do tej co mnie wychowala??????????????? NO 3 razy mozecie zgadnac suki jebane !!!!!!!!!!!! nie, nie tesknie za mamusia ktora mnie urodzila, sram na nia, mam 40 lat i nie znam tej dziwki i znac nie chce a wiec czego chceCie????????????????? DLA MNIE TAKIEJ WIEZI NIE MA JAKBY MAMA I DZEICKO TO SOBIE SZANOWNE PANIE WMAWIACIE JESTEM PRZEKONANAN ZE MAM WIEKSZ WIEZN Z MOJA MACOCHA BEZ KARMIENIA PIERSIA NIZ WY SZMATY Z KARMIENIEM PEIRSIA

Gość kfcdkm
kaj sie karmi wlasne dziecko to wcale nie jest to podniecajace barany!!! a dziecko zasypiajac czuje sie kochane i bezpieczne. jesli nie macie o tym zielonego pojecia to nie piszcie na ten temat. ja jestem za karmieniem publicznym ale w miare dyskretnym bo co jest zlego w kawalku piersi karmiacej matki w poruwnaniu do malolat ktore ledwo zaslaniaja swoje cialo!!!!! PARANOJA

Gość lenusia
Ja mam dziecko ale karmieniu w miejscu puplicznym mowie nie!!! Jest to brak kultury ze strony matki, nieestetyczny widok i kłopotliwa sytuacja dla otoczenia.... Powinno byc to prawnie zakazane, bo skoro nie mozna chodzic nago to dlaczego można piersi wystawiać?

Gość kfcdkm
co w tym ladnego lecz sie czlowieku i nie potepiaj matek ktore kochaja swoje dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz pojecia o prawdziwym maciezynstwie

Gość sssssanteee
co w tym ladnego- dam Ci namiar do dobrego psychologa...wygadasz się ...wyciszysz...TY PSYCHOPATKO

Gość lenusia
do CO W TYM łADNEGO dziecko idz juz spac bo późno... twoje wypowiedzi sa poprostu zalosne, biedna ty jestes,,,,normalna dziewczyna tak nie mowi, brak ci jakiej kol wiek kultury

Gość kfcdkm
a skoro karmienie publiczne powinno byc zabronione to noszenie bluzek z duzym dekoldem odkrywajacych brzuch i mini podnic powinno byc karalne

Gość co w tym ladnego
GLUPIE SUKI waszyc psychologow do dupy se wsadzcie bo wy wlasnie pojecia o macierzynstwie nie macie. myslicie ze cyca dacie to wszystko??????????????????? MOJA MATKA MOJEGO OJCA OPUSCIALA KIEDY MIALAM 3 tygodnie, a wiec mnie nikt cycem nie karmila !!!!!!!!!!! MOJ OJCIEC MOJA MACOCHE POZNAL KIEDY JA MIALAM ) 9 MIESIECY I ONA ZOSTALA MOJA MAMA DO DZISIAJ CHOC MNIE CYCEM TEZ NIE KARMILA. no i kto jest teraz moja mama no kto?????????????????????? TA CO MNIE URODZILA CZY TA CO MNIE WYCHOWALA???????????? gszie jest ta wiez do matki rodzonej bo ja jej nie czuje i nigdy nie mialam potrzeby odnalezc mojeje matki. a wiec puknijcie sie w leb glupie szmaty ze swoimi cycorami i z myslami ze bedziecie mialy wieksza wiez do waszych bachorow bo zadnej wiezi nie macie. tylko ta matka ktora wychowa i szczerze pokocha-czy wlasne czy obce dzeicko to matka- a czy karmila to dzeicko cyem czy ni-to nie ma znaczenia. glupie ograniczone babsztyle.

Gość sssssanteee
co w tym ladnego :( gdyby nie Twoje wyzwiska to popłakałabym się czytając to ...wzruszyłam się...oczywiście że nie wystarczy dać dziecku pierś i to wszystko...

Gość lenusia
brzuch a piersi do różnica... dekolt a pierś (razem z brodawką) to tez roznica wiem ze wiele matek karmi "dyskretnie" ale wiele bez obciachy wyciąga cycka i wszystko widać A co do nastolatek to ja jeszcze nie widziałam zadnej z cyckami na wierzchu

Gość lenusia
CO W TYM LADNEGO- zakladam ze masz podstawowe wyksztalcenie, wyjechalas z domu za chlebem i masz jakies problemy z sobą, moze jednak czujesz zal ze cie matka opuscila idz spac juz dziecko bo to ci nic nie da, ponizasz sie strasznie

Gość co w tym ladnego
przykro mi...moze nie wyslawiam sie ladnie lecz nie uwazam ze musze sie ladniej wyslawiac...denerwuje mnie takie umyslowe ograniczenie..bo ktos komus cycka dal to od razu wielka wiez emocjonalna???????????????? CIEKAWE: JA MAM NAJWIEKSZA WIEZ EMOCJONALNA DO MOJEJ MACOCHY BO MNIE KOCHALA JAK WLASNE DZIECKO A WIEC NIE MAM POTZRBY SZUKAC MOJEJ MATKI RODZONEJ ABY KAZDA Z WAS MIALA TAKIE WDZIECZNE DZIECKO JAKIM JA JESTEM I ZAPEWNIAM WASZE CYCE NIE MAJA Z TYM NIC WSPOLNEGO TYLKO OPIEKA TROSKA I MILOSC !!!!!!!!!!!!!!!! I CHOCBY OD OBCEGO CZLOWIEKA KTORY Z SERCA CHCIAL BYC PRAWDZIWA MAMA ALE MLEKA NIE MOGL DAC A WIEC PRZESTANCIE PIERDOLIC O WASZYCH WIEZLACH MACIEZYNSKICH BO SIE RZYGAC CHCE NAJPIERW ODCHOWAJCIE TE SWOJE DZIECI I PO MILOSCI KTORE ONE WAM ZWROCA ZOBACZYCIE CZY BYLYSCIE DOBRYMI MATKAMI CZY NIE

Gość co w tym ladnego
LENUSIA ty sie o moje wyksztalcenie nie obawiaj. sama idz spac dziecko. moze do twojego glupiego lba jak i innych osob nie moze dojsc ze sa wieksze problemy niz cyc na wierzchu. same psychopatki jestescie.

Gość lenusia
CO W TYM LADNEGO- wież miedzy dzieckiem a matką ktora go karmi jest tylko wtedy jak go karmi, w tym momencie, dziecko jest tak mozno przytulone i to jest fajne. MAm nadzieje ze kiedys w zyciu dosciadczysz. JEdnak nie jest to potrzebne dziecku zeby normalnie funkcjonowalo. Co do dziecka starszego OCZYWISTE jest to ze karmienie nic nie zmieni!!!!!!!!!!!!wiec o co ty sie tyle rzucasz??????? Skoro Bog dal kobiecie cycki zeby karmila to dlaczego ma nie karmic??? po co kupować mleko ktore kosztuje tyle kasy skoro mozna swoim wykarmic, a do tego jest zdrowiej! tematem forum jest KARMIENIE W MIEJSCU publicznym!

Gość co w tym ladnego
jestem w zlym topelu spadam bye

Gość sssssanteee
co w tym ladnego :) widzisz jak chcesz to nie piszesz wulgaryzmów :) jest sporo racji w tym co napisałaś :) oczywiście to że któraś karmi piersią nie oznacza że dziecko bedzie ją kochać i szanować w przyszłosci :) ale tutaj piszą przeważnie młode mamy które są na początku drogi- daj się im nacieszyć tym że mogą karmić :) masz u mnie plusa za to że kochasz swoją macochę chociaż w sumie dlaczego piszesz o niej macocha- mogłabyś pisać po prostu "mama" bo chyba na to słowo zasłużyła.

Gość co w tym ladnego
napisalam o mojej mamie macocha aby dla was rozroznic a byc moze rowniez bardziej przytworzyc o co chodzi. oczywiscie ze to jest moja mama i innaczej ani o niej ani do niej nie mowie.

Gość bambaryłła
Po pierwsze - pani lekarz, która twierdzi, ze w sraczu jest tak samo higienicznie jak w pasażu - można wiedziec, co to za badania to wykazały? Moze taki pasaz to nie jest miejsce najczystsze na swiecie, ale raczej nikt tam nie oddaje moczu, nie sra. Do kibla ludzie nie przychodzą, zeby poogladac obrazy, tylko zeby sie odlac/odesrać. Niektórzy nie myją rąk. To jest taka a taka powierzchnia i taka i taka liczba litrów odchodów na godzinę. Chyba jednak trochę tego wiecej niż w pasażu, który jest większy, bardziej przewiewny i w którym przede wszystkim nie odbywa sie defekacja. Nie opowiadaj, ze to to samo, bo sie po prostu osmieszasz. Po drugie - piękny widok - hm. Może dla cieżarnych i dla matek. Dla mnie tam widok karmionego niemowlaka nie jest piekny. Nie jest tez obrzydliwy, jest mniej więcej porównywalny do dojenia krowy - ani to ładne, ani brzydkie, po prostu sie tak robi. To jest właśnie ten błąd - wielu matkom się wydaje, że wręcz pozyskają sobie towarzystwo tym obrazkiem "Maryja z dzieciatkiem" - a dla innych, zwłaszcza dla bezdzietnych, jest to raczej widok DZIWNY. Do tego krepujący i przez to niemiły. Mozna sie na to wypiąć, jasne. Tylko sie proszę nie dziwić, że ktos już was sobie zaklasyfikował jako "madonna z wielkim cycem". Moja znajoma "karmimy przy stole i gosciom pokazuję nie tylko brodawkę, ale i pozostałączęść cycka" - straciła w moich oczach juz chba na zawsze. Już zawsze mi sie bedzie kojarzyła z dojną krową. Sama sie prosiła

Gość młoda mamunia
ale akurat ja na przykład tamtą panią popieram. pasaże handlowe to nie jest miejsce dla dziecka, zwłaszcza dla takiego maluszka który jest karmiony piersią. co za różnica że w łazience się załatwia potrzeby fizjologiczne? mocz jest sterylny, a kał raczej się nie rozbryzguje na wszystkie strony i nie fruwa w powietrzu. gdyby tak było, to oddychając w takich pomieszczeniach byłybysmy wszystkie pozarażane E.Coli. a to że ludzie nie myją rąk - to co myslisz ze jak wyjdą z łazienki na pasaż to im się rece samodzielnie oczyszczają? chodza potem, dotykają wszystkiego, zostawiają zarazki i bakterie na wszystkim, a Ty poteem w tej przemiłej higienicznie otoczce chcesz karmić dziecko. co z tego że przewiewność? przewiewność nie jest bakteriobójcza... higienicznie dla mnie to to samo świnstwo również. i nei trzeba do tego badań, wystarczy logicznie pomyśleć.

Gość a moze wy jecie w WC
ale ani ja, ani moja rodzina nie mamy zwyczaju jeść w łazience, czy w WC, więc i dziecko nie będzie tam jadło.Ja też wiele rzeczy nie chcę oglądać, a muszę, bo taki jest świat. Nigdy nie widziałam, żeby ktoś karmił dziecko z piersiami "na wierzchu", każdy się zasłania jak może. Większość komentarzy jest od osób, które dziecka nie mają lub karmią sztucznie. Zobaczymy za parę lat, czy Wasze zdanie nadal się utrzyma :)

Z tymi "pedofilkami" i innymi wyzwiskami to była gruba przesada :P Ale z resztą się zgadzam - obnażanie się przy innych napewno nie jest estetyczne, tak jak już wspomniałam można nakarmić dziecko dyskretnie. Mnie denerwuje jeszcze fakt że matki karmiące butelką są traktowane gorzej. Nie moja wina że nie mogłam karmić a reakcja lekarza czy połoznych jest zawsze jedna. O ginekologu który stwierdził że robię wielką krzywdę swojemu dziecku już wspomniałam a położna która przyszła do mnie do domu wręcz na chama wciskała moją pierś dziecku bo twierdziła że nie umiem przystawiać ! Kiedy powiedziałam że mam za mało pokarmu, dziecko się nie najada i i tak muszę je dokarmić butelką zaczeła na mnie WRZESZCZEĆ że robię to na własną odpowiedzialność i żeby jej w to nie mieszać i koniecznie podpisać jakieś zaświadczenie że ona wszystko o karmieniu i laktacji mi powiedziała... Żenada... Naprawdę poczułam się gorsza i miałam przez to depresję przez jakis czas... Kiedy idę z dzieckiem na szczepienie i usłyszę pytanie "dziecko karmione naturalnie?" mina pielęgniarek jest taka sama. Chyba ważniejsze jest żeby dziecko było kochane i miało zapewnione wszystko co jest mu potrzebne niż to w jaki sposób karmię...

Gość a moze wy jecie w WC
Vanessa, mnie nie obchodzi jak ktoś karmi, ale widzę, że komuś przeszkadza karmienie naturalne. Nie mówię o żadnej ostentacji,tylko karmieniu w sposób dyskretny. Nie wiem gdzie Wy spotykacie te kobiety, bo ja żadnej nie widziałam od dawna. Może po prostu nie zwracam na to uwagi i się nie doczepiam o drobnostki, bo mam swoje sprawy a nie filowanie co robią inni. Ja często karmiłam w swoim samochodzie, to jest moje miejsce, moja własność i właśnie denerwowały mnie osoby,które do tego samochodu zaglądają. To jak zaglądanie komuś w okna, co robi w domu.

Gość mama dwumiesięczniaka
ktos pisal ze z tak malutkim dzieckiem ze jest karmione piersią nie chodiz sie do miejsc publicznych- ale kochana gro matek karmi przez cały pierwzy rok zycia więc uważasz, że mają siedziec w domu lub wychodzic pomiędzy karmieniami.. bzdura a wulgarna "co w tym ladnego" ma jakies problemy emocjonlne ze sobą , mam nadizeje ze nie ma dzieci i nie będzie miałą bo żal mi by ich było więź dzicka i matki przy karmieniu ma sie nijak do szacunku do rodzica w przyszłości, ale wpływa właśnie na dobry rozwój emocjonalny i psychiczny dziecka, wlasnie to czego zabraklo w/w pani. Przy karmieniu sztucznym ta więź tez jest mozliwa o ile matka tuli to dziecko przy karmieniu a nie podaje butke leżącemu dziecku, najczęsciej opierająć o pieluchę,żeby nie musiec trzymać butli i stać przy dziecku jestem za karmieniem naturalnym także w miejcach publicznych, ale dyskretnie bo to żadna przyjemność się obnażać przy obcych kamrilam w restauracji, nad jeziorem i nikt przy tym nie musiał oglądać moich piersi,